• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin eski sevgilisi..

bana dert olan bir şey yok, bir deridm var artık tek bölüm ve çok konu açılıyor. Takip etmek zorlaşıyor. Evet başına gelmeyen bilmez herkes yaşadığını bilir ama 2008 in konusunu güncelleyerek bunu anlatman biraz garip olmuş. Ayrıca bu sert tavır neden? Sakin ol

senin düşüncen bişey diyemicem tek sorun takipsizlik derdi heyy allahımm yaaa tm arkadaşım kusura bakma uyuyan konuyu uyandırmıyım

bundan 4 yıl önce eşimi tlfla kadın aradı birkaç kez ya dinledi ya da şu nu bunu armıştım dedi kapattı..... eşim ilkinde baktı saçmalıyo direk kapattı sonra ertesi gün kv de yine aradı bende yanında kapat işareti yaptım bu sefer eşimde kim ollduğunu anlamak için biraz konuyu uzattı kimsin falan...yaaa öyle mi falan....o an bende film koptu....kv nin evinde kıyameti koparttım.....eve geldik yine aynı... ilk defa o zaman büyük tartışmıştım...şimdi olsa bu kadar abartmazdım sanırım:ssz:

Back