Arkadaşlar fikirlerinize çok ihityacım var ALDATILDIM...

çok sevdiğim biri yıllar önce bana bi söz söylemişti...kaç sene oldu hiç unutmadım unutmamda...
BİR ARI DÜŞÜN AVCUNDA,ARALARSAN PARMAKLARINI UÇAR,SIKARSAN DA SOKAR...ÖYLEKİ İKİSİNİN ORTASINI BİLECEKSİN DAİMA...
böyle durumlarda en çok cocuklar içimi acıtıyor,1,5yasında demişsin ama öyle hissediyorlarki her şeyi çocuğun için verdiğin şansda inşallah eşinin ilk ve son hatası olur bu ve sözünde durur...dilerim sende psikolojini bir an evvel düzeltirsin canım...

Ben nasıl aştım herşeyi anlatayım sana.
1-Önce kurslara gittim.
2-Ev kadınıydım.Şimdi iş kadını oldum.
3-Yılda bir kuaföre gidiyordum.Şimdi hafta bir.(İhtiyacıma göre)
4-Her cumartesi gecesini kocama ayırdım.(Akşam olunca giyinip,saçımı,makyajımı yapar,masamı kurar otururum karşısına,gecenin ilerleyen saatlerindeyse nabza göre şerbet)
5-Kendimi sevmeyi öğrendim.
6-Kocamala empati yapmayı öğrendim.(Artık o beni,bende onu anlıyorum.)
7-Biraz gizemli oluyorum,bazen merakta bırakıyorum(Çok işe yarıyor.)
İnanki dizimin dibinden ayrılmıyor,işten eve evden işe.
Hergün en az3-5 arayıp soruyo nasılsın aşkım diye.
Darısı başına canım ya.

işte budur tebrikler cnmkaydirigubbakcemile5

merhaba öncelikle eşin senin aramalarını bahane etmiş.işin çok zor.her nekadar aranız düzelsede cam çatlamış bir kere eskisi gibi olmaz.ama iyi düşün karar ver yarın pişman olacağın şeyler yapma.çocuğunda var.yuvayı kurmak kolaydır ama yıkmak zor hele birde çocuk varsa durum vahim.ama inan bana eşin dahi olsa hayatını zehir etme kendine konuşması kolay diyeceksin belik ama buna benzer bende yaşadım ve çok zor ve ağır.allah sabır versin

arkadasım işin çok zor :eek:klava: ama bende arkadaslara katılıyorum ustune fazla dusme umursamıyormus gıbı yap ama sınsı ol açık gozlu ol farkettırmeden takıp et ve artk osenın pesıne dussun.işin çok zor ama kadın ısterse basaramıycagı bısey yoktur ..Allah yardımcın olsun kötükedihüso

hani bekara koca boşaması kolay olur derler ya belki öle olucak ama ben neler yapardm anlatiyim.1.öncelikle bidaha o konuları asla açmazdm bnm hiç ağzım durmaz hep knşrm hep deşerim tartıştğmz konuları ama inanki erkekler bu duruma sinir oluo we giderek uzaklaşıo yani dırdır yapmazdm.
2. o kızı döwerdm zaten ilk duyduğumda (bu konuda hiç hanımefendi olamam heleki ewli olduğunu biliosa haketmiştir) ama tabiki sen affetmişsn ben ortalığı dağıtıp terkederdm tabi çocukta war bişi diemem o kunuda
3.snde umursama bakalım kendine daha fazla özen göster bu aralar ağzını açıp noluo diemez zaten suçlu çünkü onu kuşkulandr senle uğraşmasını sağlaki başka şeyler yapmaya wakti kalmasn
4.çocuğuyla daha fazla wakit geçirmesini sağla belki düşünceleri değişir (yada ben çok duygusal düşünüorm)
kadın olmak çok zor her ayrıntıyı herşeyi düşünmek zorundasın yok ew iş eş çocuk kendini düşünmeye waktin kalmıo ama erkekler çok tekdüze düz bir odun biz yontucz onlarıgamyoncuiremsu
umarım herşey yoluna girer hiçbişey yapmasn bile bnce artk bu konuyu daha fazla deşme kendini daha fazla yorma bunları düşünerek :enbuyukkk:

canım durumun içinden çıkılması zor bir hal almış
kim ne derse desin istedigi kadar feminist tavır sergilesin gercekler değişmez ki o da şudur;
erkek milleti sıkmaya gelmez!
ortada birşey yokken aramalar sormalar hesap sormalar eşşeen aklına karpuz kabugu düşürmek demektir
bu hatayı yapmışsın ve ne yazık ki sonucları yine sana zarar vermiş
erkegin yapacagi varsa günde değil 50 kere 50 milyon kere de arasan karda yürür de izini belli etmez
sen istedigin kadar hesap sor dur...

neyse yapman gerekene gelelim;
bi müddet pusuya yatmalı kadın eğer aldatıldıktan sonra affettiyse.
zira hiç bi erkek yoktur ki (salak değilse tabi) affedildiginin arefesinde çapkınlık turuna çıksın.
ayrıca aldatan erkek 2ye ayrlır
1 . durulmuş gibi görünüp gizliden malı goturmeye devam edenler
2. durulanlar

bunu anlamanın en iyi yolu da dedigim gibi pusuya yatmaktır

iplemiyo gibi davranıcaksın
once günde 10 kere mi ariyodun
gerekmedikce aramıyacaksın
hesap sormayacaksın
amaaan, bana ne!yi oynayan cool hatun olacaksın ki adamın kafası karışsın
eskisinden daha bakımlı daha alımlı gorunmeyi deneyeceksin ama yüz vermeyeceksin

çok zor biliyorum ama imkansız değil, once bunu yapacagina inandır kendini gerisi kolay

erkek nikahı altına aldıgı hatunu çantada keklik sanmaya başladıgında sapıtır
bırak o seni kıskansın sengözlerimebaksanab
sen niye onun peşinde hafiyecilik oynuyosun ki?
hele bi dur
bugun radikal kararlar al ve uygulamaya koyul
zira böyle devam edersen yer bitirirsin kendini
olan yine sana olur
o aldattıgı ile kalır
güçlü ol biraz ozguvenini tokatla kendine gelsin sositososito

Harfi harfine katiliyoruma.s.a.s.

canım allah yardımcın olsun.. en azından çalışıyosun ayaklarının üzerinde durabılıyosun elbetde cok zor bı karar evlısın en onemlısı cocugun var en dogru kararı verıcegınden emınım ama bu kararı verırken kendini dinlemeyi de es geçme derim. allah o üniversteli kızında..................:eek:klava:

ah be canselim benimki de olsa bir öyle.Nekadar zaman sonra oldu böyle yani düzeldi.Bizim bu olay artaya çıkali 5 hafta oldu hala bir gelişme yok adamda değişme düzelme yok.Çok ufak tefek şeylerde var belki.
Söylediklerinizin hepsini uygulamaya başladım ama dün gece yine beni bitirdi kahretti.Bıktım allahım.Normalde seyahatten perşembe günleri döner dün işim çok uzadı dedi ve dün gecede kaldı.Ben ne hazırlıklar yapmıştım yemekler hazırladım fön çektirdim gibi.Ve gelmiceğini saat 7de haber veriyo bana.Bu adam galiba düzeltmek istemiyo arkadaşlar ya baksanıza böyle rahatlık olurmu?Dün koskoca gün beni hiç aramadı bende aramadım.Sonra saat 4 gibi aradım açan yok taa akşam 7e kadar çmadı telefonlarını mesaj göndermiş görüşmedeyim diye.3 saat ne görüşmesi bu allah aşkına.Sonra 7de açtı gayet large bir halde neolyo ya niye arıyosun görüşmedeyim gelmicem bu gecede işim çok uzadı sabah erken işim var burd falan dedi.
Ben bütün gece ağlamaktan perişen oldum.3 saat boyunca bence onlaydı herhalde niye açamasınki yoksa.Artık evinemi gitti nerdelerdi bilmiyorum.Bugn gelcek ama nefret ediyorum şuan ondan ve ikisinide öldürmekten başka bişey istemiyorum.
Arkadaşlar allah aşkınıza insan bi toplamaya düzeltmeye çalışmazmı bu ne perhiz bu ne lahana turşsu.
Dün psikolog arkadaşımla konuştum biraz zaman alır diyo hemen kestirip atamayabilir görüşmesede belki aklından atamamıştır.O yüzden sana normale dönemiyordur diyo_Ona zaman ver bekle diyo.Ah be Allahım şu günler bi geçse artık bitse...

sen bikere affetmişsin artık geri döndüysen sende eskisi gibi olmaya yani eşinin üzerinde baskı kurmamaya dikkat ediceksi KAÇAN KOVALANIR.buçok doğru bir söz ama yinede gözün üstünde olsun böyle durumda uzatmaya gerek yok bitirmek en mantıklısı senin çocuğunun ve eşinin psikolojisi için ALDATILMAK HERŞEYDEN AĞIR.eğer birdaha böyle birşeyle karşılaşırsan bitir derim çünkü gerisi çorap söküğü gibi gelir.

bıdaha bole bısey yaparsa tabıkı bıtırmesı lazım arkadasım bır kereye mahsusu affedılır ınsan :eek:klava: bence bundan sonra kocasına degıl kendıne deger versın arkadasımız acaba ne yaptı son durum nedır .....?

Canım aldatma olayı insanın başına gelmeden anlaşılmıyor,yazın aynı olay benim başıma geldi gecenin bi yarısı telefonum çaldı ve bi bayan sesi sen ....'in nesi oluyosun dedi ve konuşmaya başladı gerisi tam olarak hatırlayamıyorum zaten. İnsan kopuyo o anda inan ağlayamadım bile sonra erkek arkadaşımı aradım sabaha kadar yalvardı ağladı beni bırakma diye ve herşeyi inkar ediyo ben seni aldatmadım onla görüştüm ama aldatmadım diye erkekleri anlamıyorum aldatmak sadece yatmak değilki...
aklımda hep o bayanın bana söyledikleri var benim bir iki haftalık memleketime gidişimi fırsat bilmiş onla gezmiş tozmuş kız için alışveriş bile yapmış msjlar falan cabası ve inanının en kötüsüde ne biliyormusunuz telefondaki bayanın bana sen onu çok serbest bıraktın bende üstüne gidip buldum demesi ve tabiiki de delicesine sevipte karşılığını böyle almanız.
dışardan konuşmak çok kolaymış bırakıp giderim demek falan ama sevince olmuyor ben gururumu ayaklar altına aldım ve affettim senin gibi ama şuanda ona güvenmiyorum ve herzaman herşeyde buolay aklıma geliyo ve onunda yüzüne karşı söylüyorum zaten kısacası aldatılanlar klubune hoşgeldin bu olayı herkes yaşıyo ve onunla yaşamasını öğreniyo.Bi çocuğun var ona tutun ona sığın Her acı bir gün hafifliyo unutma senin içinde o gün gelecek sadece sıranı bekle...

neden hep yuvayı düşünmek zorunda kalan kadın oluyor?birazda erkekler düşünse
gerçekten de çok üzüldüm.çocuk olunca herşey dah bir zor oluyor.Allah yardımcın olsun..ya güvenecen devam edecen ,yada kafayı sıyırmadan ayrılacan..
gerçi konuşmak her zaman kolay ama uygulamak zor.(

Bir aile kurumunun dağılmaması için neden kadına çok yük yükleniyor anlamıyorum..affet falan..iyide adam zaten o kuruma yetei özeni göstermemiş,yapacağını yapmış..sonra kadın oyuvayı dağıtırsa suçlu olacak ..çocuğa yazık falan ..yok böyle birşey..cnm arkadaşım bir kere affedersen ikincisi mutlaka olacaktır...unutma..bence evlilikte her iki taraf hata yapmamaya yeteri kadar özen göstermeli..göstermiyosada kendi bilir dicem..o kadar..

Bu erkekler ilginç yaratıklar. Neyle karşılaşırlarsa ondan muzdarip oluyorlar. Anlattıklarınla ilgile genel fikirlerden başka bişey söyleyeceğim ben sana. Benim kocam da ilk aldatışında "beni çok serbest bıraktın, dışarı çıktığımda ne aradın ne sordun, erkek çocuk gibidir ilgi alaka bekler" demişti. Şimdi aklından "höyyttt sen dışarılarda dolaş ben senin peşindemi koşayım" denilmesi gerekiyormuş diye düşünüyorum ama tabi o zamanlar öyle yapamıyosun , bi suçluluk basıyor bu sefer istediği gibi davrandım. Her gidişinde aradım sordum, yarım saat sonra gelcem dediyse eskiden yatar uyurken bu sefer tekrar tekrar aradım gelene kadar bekledim, telefonu kapalıysa bin kez aradım mesaj attım falan. Bu seferki aldatmasında ne dedi biliyomusun aynen seninki gibi "sen beni çok boğdun" :))))) neyse zaten benim de amacım bunu dedirtmekti. Yani şekerim ne yaparsan yap yaranamazsın, hemen kendini suçlattıracak bişey bulurlar. Eskiden öyle davranmışsın, sen de aynen benim yaptığım gibi tam tersini yap bu sefer. Bi de öylesini dene. İlerde öyle yapsaydım değişen birşey olurmuydu acaba demezsin hiç olmazsa ..

canım allah yardımcın olsun ama herseyı goze alıp donmusum eve esıne bırkere daha sans ver bence en azından bunu cocugun ıcın yap adamı her arayısında sorgulama aklına baska seyler getır veya suphelendıgıne caktırma gızlıden gızlıye tlf kontrol et bıdaha yaparsada zaten affı yoktur kendısı kaybetmıstır hayat devamlı suphelenerek gecıeırsen sen zararlı cıkarsın canım herseyı akısına bırak bak goreceksın zamn en buyuk ılactırr....

gecmis olsun cnm tabi arada cocuk olunca dahada farkli oluyo kendini birakip onu dusunuyosun yasadigin olay oyle hafife alincak gibi degil ama bu seninle esin arasinda senin kararin saglicakla kal

canım yaa çok zor bir durum bu allah yardımcın olsun.öncelikle şunu söylemek istiyorum bir insanın sevdiğini başka biriyle aldatması için hiçbirşey ama hiçbirşey bahane olamaz.yani işinin dışarda olması üzerine fazla düşmen sıkıntılar sorunlar vs vs hiçbirşey aldatması için sebep değildir olmamalı.bunun için kendini sakın suçlama.
senin şu an yapabileceğin en doğru iş bir uzmandan yardım alman.çünkü çok ağır bir travma bu bence.üstesinden tek başına gelmen zor ve daha da yıpranırsın.önce bebeğini ve kendini düşün.çok şanslısın bir işin var maddi anlamda özür dileyerek söylüyorum eşin olacak yaratığa mecbur değilsin.ben şahsen boşanmalara karşıyım ortada bir bebek var çünkü.ama bebeğinin sağlıklı büyüyebilmesi için de senin durumunun iyi olması lazım.öncelikle bir uzmandan yardım almalısın sırf kendin için.daha sonra eşinle birlikte bir evlilik terapistine gidebilersin.yalnız şunu söyliyim bundan sonra hayatında hep kuşkular acabalar olacak.çok da haklısın, bunu yapan tekrar yapar tekrar yapar.
ben bir de diğer kadını anlamıyorum.nasıl olur da evli çocuk sahibi bir adamla bile bile olabiliyor.bu nasıl bir vicdansızlıktır ya.illa kadının en büyük düşmanı kadın mı olmalıdır.
eşinin yüreğine allah korkusu ve vicdan versin rabbim.o pis kadını da bildiği gibi yapsın.

İhanet..İz bırakmadan cinayet işlemenin en etkin yöntemi..
Her bedende farklı aksedermiş ihanet..Sonuç itibari ile yıkılmış güven..
Aklına her geldiğinde teninden ilmekler çekilir insanın..
Ne zordur şüphe duymak..
Kılcal damarlarına kadar işler insanın.
Çok da iç açıcı şeyler söylemek zor..tadan bilir bağlı kalınmamış olmanın acısını..
Bir daha asla hiç bir şey eskisi gibi olamayacaktır..
Acı insan için..acı ya tadılmak ya da çekilmek için.
Tecrübe bir misal gibi her daim kulaklarımızda ve damağımızda
Acı insan içindir..tecrübe de..
İlk önce kendinizi tamir ediniz..o bozuk para gibi harcandığını hissettiğinizi değerinizi..
Önemli olan sizsiniz..ve biricik evladınız
Eğer sonradan affettiğiniz için kendinizi affetmeyecekseniz zor
Herşeyden önce profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim.

canım affetmek sonrasında o konuyu unutup hayatına hiçolmamış gibi devam etmek demektir
aksi taktir de sürekli onu haturlıyorsan affetmiş olmssın ikinizi de cezalandırırsın
keşke bir süre yalnız kalsaydınve düşünseydin
neyse bence de destek almalısın
ve kararını ona göre saglıklı olarak gözden gecirmelisin

X