• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisiyle konuşmaları

bu olaydan bir hafta önce bir mevzudan kavga etmiştik. üzerine bu da gelince sen aslında o olayı büyütüyorsun boşanmaya bahanen oldu bu olay ama önceki olayda kaldı aklın bu kadar küçük olayı o yüzden büyüttün diye üst çıkmaya çalışıyor. gitme biletini buldun vs gibi cümleler kurdu.
önceki olay da aileyle ilgili bir şeydi o daha küçüktü aslında.
Öyle diyecek tabi ne diyecek başka… karşınıza alıp kararlı bir şekilde açık açık konuşmaktan başka çare yok..onun hatrı olabilir dostça bile ayrılmış olabilirler ama yaşanmış ve bitmiş sonuçta,haliyle hatır gönül falan hikaye artık,hepsinin geçmişte kalması gerekir…onun hatrı varda sizin yok mu?evli barklı bir eski sevgili uğruna nikahlı karısını üzmeyi bence göze almamalı.Alıyorsa zaten hiç sevmemiş demektir. Kadın zaten ayrı yüzsüz. Yok kan yok patron yok mekan,yahu evlisin sen E-V-L-İ…Kocandan da mı çekinmiyorsun…Pes vallahi ya

Benzer olaydan bende dertliyim canım. Bizim ki musallat oldu açık açık ulu orta yapıyor yapacağını. Sana tek tavsiyem kızı bi şekilde uzaklaştırman olur. Kız evli siz evlisiniz utanmıyor eski sevgilisine mesaj atıyor. Onun yaptığıda kocasını aldatmak. Bundan çekinmeyen rahatsızlık duymayan daha ilerisini de yapabilir. Durum daha fazla çirkinleşmeden eşinle net bir şekilde konuş. Senin gözünün önünde mesaj atsın ben evlendim yolumu çizdim seninle olan biten herşeyi geçmişte bıraktım bu saatten sonra mesaj atmanı istemiyorum diye. Engellesin yaa sen bu şüpheyle mi devam edeceksin evliliğine. Hem de daha 3 aylık bi evlilikten bahsediyoruz. Yolun en başında bunları yaşarsan nasıl sağlıklı bi evlilik yürüteceksin. Konuyu dallandırıp budaklandırma derim eşinle konuş gerekeni yaptır gözünle gör atacağı mesajı. Yoksa için soğumaz eşine karsı. Allah yardımcın olsun canım 🤲
amin canım cümlemizin inşallah. ben net konuştukça güvenmiyorsan boşan o zaman, ben kötü bir şey yapmadım. sana açıklama yapmak bu sebepten bile çok onur kırıcı vs gibi şeyler söylüyor. gözümün önünde mesaj atmayacağına malesef o kadar eminim ki. ailesi istemediği için kızdan ayrılmış bu arada. yarım kalan bir aşk söz konusu.

Öyle diyecek tabi ne diyecek başka… karşınıza alıp kararlı bir şekilde açık açık konuşmaktan başka çara yok..onun hatrı olabilir dostça bile ayrılmış olabilirler ama yaşanmış ve bitmiş sonuçta,haliyle hatır gönül falan hikaye artık,hepsinin geçmişte kalması gerekir…onun hatrı varda sizin yok mu?evli barklı bir eski sevgili uğruna nikahlı karısını üzmeyi bence göze almamalı.Alıyorsa zaten hiç sevmemiştir demektir. Kadın zaten ayrı yüzsüz. Yok kan yok patron yok mekan,yahu evlisin sen E-V-L-İ…Kocandan da mı çekinmiyorsun…Pes vallahi ya
kadının eşi de benim eşimle bir ara ayrılık yaşamışlar o zamanki sevgilisi bir de. midem bulanıyor bunların al gülüm ver gülüm olayına da. kesişim kümesi var eşimle kocası arasında bir de.

Evet adamın yaptığı kırıcı ve yanlış bir şey ama ben bir duygusu kaldığını sanmıyorum. İlk mesajlar hep kadından gelmiş, adamın adım atması için zemin oluşturulmuş ama bunu kullanmamış. Kadının muhabbet kurmak için çabaları gibi geldi bana. Evet eşinizin hiç muhattap olmaması gerekirdi ama oylesine yazılmış cevaplar gibi. Bu ekran görüntüsü konusu da hepimizin başına geliyor bence. Ben de sevgilim varken, cevap vermesem de attıgı mesajı kız grubuna atıp hala yazıyo salak falan şeklinde atıyorum hic bir anlamı olmamasına ragmen. Kadını engelleyip gerekirse numarasını degistirmesini isteyin bence

Hatrı büyük.... Sıkıntılı bir durum.. Bilemedim sizin adınıza.. Allah yardımcınız olsun yaa. İnşaallah sonu hayr olur
teşekkürler canım ailelerimizi karşımıza alarak evlendik sonu da bu işte. aileme açmaya yüzüm de yok konuyu. çok üzülüyorum kendi kendime

amin canım cümlemizin inşallah. ben net konuştukça güvenmiyorsan boşan o zaman, ben kötü bir şey yapmadım. sana açıklama yapmak bu sebepten bile çok onur kırıcı vs gibi şeyler söylüyor. gözümün önünde mesaj atmayacağına malesef o kadar eminim ki. ailesi istemediği için kızdan ayrılmış bu arada. yarım kalan bir aşk söz konusu.
Yaptığın şey doğruysa o zaman bende eski sevgilimle mesajlaşıyim sende buna karışma öylece devam edelim evliliğimize desen kıyamet koparır. Nasıl yanlış birşey yapmadım diyor ya 😡

kadının eşi de benim eşimle bir ara ayrılık yaşamışlar o zamanki sevgilisi bir de. midem bulanıyor bunların al gülüm ver gülüm olayına da. kesişim kümesi var eşimle kocası arasında bir de.
Yani sizi üzmek istemem ama birbirlerine inat evlenmişler gibi sanki…hele ki kendi istekleriyle bitmediyse gerçekten de yarım kalan bir şeyler olabilir…

Evet adamın yaptığı kırıcı ve yanlış bir şey ama ben bir duygusu kaldığını sanmıyorum. İlk mesajlar hep kadından gelmiş, adamın adım atması için zemin oluşturulmuş ama bunu kullanmamış. Kadının muhabbet kurmak için çabaları gibi geldi bana. Evet eşinizin hiç muhattap olmaması gerekirdi ama oylesine yazılmış cevaplar gibi. Bu ekran görüntüsü konusu da hepimizin başına geliyor bence. Ben de sevgilim varken, cevap vermesem de attıgı mesajı kız grubuna atıp hala yazıyo salak falan şeklinde atıyorum hic bir anlamı olmamasına ragmen. Kadını engelleyip gerekirse numarasını degistirmesini isteyin bence
sanmıyorum eşim mi kaldı o meselelerden yardım istenecek en son kişi? kadının kimi kimsesi olmasa neyse. herkes her şeyin farkında ama bizimkisi buna çomak tutuyor işte. mahal veriyor.

aynen öyle ben adeta çıldırdım oturdu beni izledi sakince. gururum çok kırıldı iş mi bu sizce? o kadar sakin yani
Üzgünüm ama eşinizin, sizin ne düşünüp, hissettiğinizle ilgilendiği yok bu sebeple boşansanız, yapma demeyecek belli ki.
Kadının kendini unutamadığı düşüncesi ağır basıp farklı düşündürüyor demek ki.

Yaptığın şey doğruysa o zaman bende eski sevgilimle mesajlaşıyim sende buna karışma öylece devam edelim evliliğimize desen kıyamet koparır. Nasıl yanlış birşey yapmadım diyor ya 😡
kötü bir amacınız yoksa yardım istiyorsa tabi ki et diyor. genişliğin de bu kadarı ayrıca..

Simdi bazi ciftler vardir burada da goruyoruz eski sevgiliyle gorusme olayina medeniyet deniyor. Siz boylesine medeni bir ciftseniz tamam ama yok degilseniz bu konu tam bosanmalik konu. Adam hem yuzsuz, hem utanmaz.

Son düzenleme:
şöyle bunlar 2017 yılında ayrılmışlar kadın yeni sevgili yapmış biizmki de eski sevgilisine geri dönmüş. sonra ikisi de sevgilileri bırakıp barışmışlar. kadın o 2017'deki sevgilisiyle evlenmiş.

Simdi bazi ciftler vardir burada da goruyoruz eski sevgiliyle gorusmeye olayina medeniyet deniyor. Siz boylesine medeni bir ciftseniz tamam ama yok degilseniz bu konu tam bosanmalik konu. Adam hem yuzsuz, hem utanmaz.
asla değilim. asla. boşanmayı düşünüyorum ama ailelerimizi karşımıza alıp evlendik. 3.aydan böyle nasıl dönebilirim oun düşünüyorum.

şöyle bunlar 2017 yılında ayrılmışlar kadın yeni sevgili yapmış biizmki de eski sevgilisine geri dönmüş. sonra ikisi de sevgilileri bırakıp barışmışlar. kadın o 2017'deki sevgilisiyle evlenmiş.
Baya eski bir şey o zaman.

Baya eski bir şey o zaman.
bu kadınlar resmi olarak 2019'un sonunda ayrılmışlar. 3 gün sonra benimle tanıştı zaten. ben bilseydim bu kadar uzun ilişkiden çıktıgını asla görüşmezdim de. çünkü tanışır tanışmaz bana evlilikten bahsediyordu hemen evlenelim diye.

Back