- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canımm VAaaa böyle bi olaya şahit oldum. İnşallah bildiğim olay bu değildir. Eski sevgilinin isminin baş harfi B senin eşinin isminin baş harfi K mi?
çok teşekkür ederim muhtemelen boşanacağım görünen köy klavuz istemezdi zaten ama yeterli delil toplama işini halletmeye çalışıyorum. bir delil mi onlar acaba ? anlayamadım bir gün takip etmek isterim gece eve 5-6 geldiği çok oluyor ama erkek arkadaşlarıyla story atıyor. onlardan da şüphelenmeye başladım. story göz boyamak için mi acaba sadeceİçim cız etti aşırı onur kırıcı şeyler yaşamışsınız. Hele benim numaramı silmiş ama o kadının numarasını silmemiş demeniz aşırı üzdü beni. 3 e 5 e bakmayın ayların önemi yok. Zamanınız çok değerli bir daha bu yaşa gelmeyecek, bu dinçliği bulamayacağız. Mantıklı düşünün ve kendiniz için en doğru bildiğinizi yapın. Bu adama güvenmeyin. Bu adam çok kötü biri.
hiç kabul etmiyor suçunu. ben eski sevgilimle böyle konussam ne yapardın diyorum? acil zor durumdaysa yardım et tabi diyen birisi. bana bu kadar sahip çıkıyor yani düşünün. bilmiyorum artık bardağı taşıran son damla.Gerçekten bu tarz konular beni çok üzüyor. O kadar insanın içine işliyor ki. Ben kesinlikle anlam veremiyorum, bitmiş gitmiş, iletişimi sürdürmek neden? Mesajlaşmanın anlamı nedir? Madem öyle evlenmeseydi.
Bence eşinizle net bir konuşma yapın, iletişimi kesmesini isteyin. Kesmezse iletişim sürerse evi terk edin. Siz ne yapacaksınız düşündünüz mü?
aileme bahsettim hemen gel diyorlar.Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Melike Hanım önceden beraber gittikleri mekanı sormuş ya bu kadın mesajla, o mekana siz evliyken mi gitmişler? Yani aralarında somut buluşmalar da oluyor mu? Yoksa geçmişte gittikleri bir yeri mi sohbet maksatlı sormuş? İnsanın zoruna gider, tepkiye bak.hiç kabul etmiyor suçunu. ben eski sevgilimle böyle konussam ne yapardın diyorum? acil zor durumdaysa yardım et tabi diyen birisi. bana bu kadar sahip çıkıyor yani düşünün. bilmiyorum artık bardağı taşıran son damla.
Bu güzel. Lütfen hemen git ailene. Hem de hemen. Şu an sakin durması filan hep strateji. Bak ortada birşey yok ne kadar sakinim. Sen abartıyorsun demek için böyle davranıyor.aileme bahsettim hemen gel diyorlar.
Bence bu fırsatı kaçırmayınaileme bahsettim hemen gel diyorlar.
Bence bu iyi bir fikir.Gitmelisiniz.Önünü arkasını düşünmeyin.Suan verilecek en doğru tepki gitmek.Gerisi zamana kalmış.aileme bahsettim hemen gel diyorlar.
Exle arkadaş kalmak bu değil ama. Karşılıklı duygu kalmadıysa arkadaş olarak devam edebilirler ama adam bu kadının mesajlarını alıp ss atıyor arkadaşına övünmek için. Beni unutamadı anlamında yani hoşuna gidiyor gayet kadının yazması altında başka niyet arıyor. Hisleri bitmiş değil. Öyle olsa açık açık mesajlaşır saklamaz zatenSimdi bazi ciftler vardir burada da goruyoruz eski sevgiliyle gorusme olayina medeniyet deniyor. Siz boylesine medeni bir ciftseniz tamam ama yok degilseniz bu konu tam bosanmalik konu. Adam hem yuzsuz, hem utanmaz.
Herşey açık seçik ortada daha neyi bekliyorsun dayak yemeyi mi lütfen kendini bi b*k sanan şahısın biyerini kaldırma daha fazlaaynen öyle ama bu sakinliği beni öldürecek hiçbir tepkisi yok. bu iş için. şu an kavgalıyız benim numaramı silmiş. profil fotoğrafı görünmüyor. eski sevgili hala silinmemiş..
Yanlış anlama ama çocuk yok bir şey yok delili ne yapacaksınız. Bir an önce böyle bir afedersiniz (g*t oğlan) dan ayrılmanız gerekiyor. Onun yanında kaldıkça daha çok sindirilecek daha çok üzüleceksiniz. Ben olsam ayrılır işime gücüme bakarım. Ailemse sorun, önce ortak birini bulup ev arkadaşı edinirim ve çalışarak kiraya ortak olurum. Biraz zaman sonra ailen diyecektir size gel kızım diye. Bu adam sizi harcar. Yapmayın delili boşverin bu ülkede delil melil fayda etmiyor size bişey olmasın yeter ki. Sakinliğiyle sizi manipüle edip olayı hafife alıyor.çok teşekkür ederim muhtemelen boşanacağım görünen köy klavuz istemezdi zaten ama yeterli delil toplama işini halletmeye çalışıyorum. bir delil mi onlar acaba ? anlayamadım bir gün takip etmek isterim gece eve 5-6 geldiği çok oluyor ama erkek arkadaşlarıyla story atıyor. onlardan da şüphelenmeye başladım. story göz boyamak için mi acaba sadece
Gelen mesaj da eski sevgilisindendi. Mesajları ben gördükten sonra silmemiş ama arşivlemiş ki bildirim gelmesin. 6 ay öncesine kadar mesajlar var. Birinde ortak çalıştıkları yerdeki müdürün vefat ettiğini söylemiş. Ki sadece kendisi çalışmıyor ne alaka kadın haber veriyor? Bir diğerinde B rh+ kan aradığını söylemiş.
Kadının kocası var hem de farklı şehirde zaten. Eşimden kan isteği neden? Eşim de seferber olmuş aramadığı yer kalmamış. En son olarak da gittikleri bir mekanın ismini sormuş.
En son olarak da gittikleri bir mekanın ismini sormuş. Yani benim gördüğüm mesaj oymuş. Onun üzerine galerisinde gezerken eşimin o konuşmanın ss’ini aldığını gördüm en yakın arkadaşına atmış. Arkadaşı da bak gördün mü seni unutamaz o dememiş miydim? Öylesine evlendi o. Demiş. Eşim de valla haklıymışsın sen diye cevap vermiş.
Kadın evli çocuğu var ve eşimin benden önceki 5 yıllık sevgilisiydi.