Aahh canim benim ,ceken bilir, uzaktan tavsiyede bulunmak oyle kolay oyle kolayki, hatta basa gelmeden asla affetmem ceker giderim bakmam gozunun yasina gibi laflar siralamak daha kolay
ben 7 yillik evliyklen 2 cocukla aldatildim, cook uzun hikaye sen cabul yakalamissin, ben 4 sene inanmak istemedim, bizden kopmustu tamamen senin dedigin gibi evle cocuklariyla alakasi yoktu gece 3 de 4 de gelip sabah 8 de geri gidiyordu, sadece gelmis olmak icin geliyordu,aradigimda acmiyor acsada cabuk konus diye lafa basliyordu,4 sene hep icim cizladi benim kocam yapmaz dedim inanmak oyle biseyi yakalamk istemedim, ogrenirsem bu evde duramam cocuklarim babasiz kalir diye arastirmadim, ama sonunda Allahin onume koydugu kucuk bir tesadufle ogrendim herseyi, once inkar etti teminler etti cocuklarinin uzerine , kuranin uzerine... senden basak biri asal yok diye
ben kizla konusup herseyi ortaya dokunce de kabul etmek zorunda kaldi sadece gonul eglendirdim dedi,dedigin gibi artik telefonlar ortadaydi ama megerse ikinci bir hat almis benim bilmedigim, sonra o da cikti meydana, 6 ay gece gunduz agladim bir gunum gozyasi olmadan becmedi, baska birsey dusunemiyor surekli o konuya takili duruyordum cocuklarim icin gidemedim, silemedim
2 sene gecti uzerinden birlikyeyiz ,ben eski ben deilim onun icin deli divane olmuyorum,istediklerini eksiksiz yapan ben hic bir istegini takmiyorum, simdi etrafimda pervane oluyor, benim icin kiymeti kalmadi ama en azindan cocuklarim icin huzur ortami gorunuyor,aglamiyorum artik, mutsuzlugum kizginliga doondu, hic konusunu acmiyorum actikca daha kotu olmustum cunku ilk zamanlar ona yine bisey olmamisti
hiiic bisey olmamis gibi davraniyor ve kendi hayatimi yasiyorum buda onu cildirtiyor,onemsenmedikce onemsiyor (keske ben onu onemserken cocuklarimin ona ihtiyaci varken yapsaydi simdiki iyiliklerini)
durum malesef bu unutman cok zaman alacak ama ona bunu hissettirmezsen o daha cabuk duzelir, ustune gittikce, nasil olsa bu beni seviyor birakmadida diye birakmaz eskisinin pesini, takmiyor gorum kendi hayatini yasa, arakadaslarinla cok vakit gecir, o yokmus gibi mutlu ol gor cildirzcak be o san dusmeye basliyacak