Arkadaşlar fikirlerinize çok ihityacım var ALDATILDIM...

cok zor bir durum
bi an kendimi senin yerine koydum ben ne yapardım
ben kesinlikle ayrılırdım
şimdi barıstın ama bu süphe hep içini kemirecek hiç aklından gitmeyecek
allah yardımcın olsun :teselli:

Aahh canim benim ,ceken bilir, uzaktan tavsiyede bulunmak oyle kolay oyle kolayki, hatta basa gelmeden asla affetmem ceker giderim bakmam gozunun yasina gibi laflar siralamak daha kolay
ben 7 yillik evliyklen 2 cocukla aldatildim, cook uzun hikaye sen cabul yakalamissin, ben 4 sene inanmak istemedim, bizden kopmustu tamamen senin dedigin gibi evle cocuklariyla alakasi yoktu gece 3 de 4 de gelip sabah 8 de geri gidiyordu, sadece gelmis olmak icin geliyordu,aradigimda acmiyor acsada cabuk konus diye lafa basliyordu,4 sene hep icim cizladi benim kocam yapmaz dedim inanmak oyle biseyi yakalamk istemedim, ogrenirsem bu evde duramam cocuklarim babasiz kalir diye arastirmadim, ama sonunda Allahin onume koydugu kucuk bir tesadufle ogrendim herseyi, once inkar etti teminler etti cocuklarinin uzerine , kuranin uzerine... senden basak biri asal yok diye
ben kizla konusup herseyi ortaya dokunce de kabul etmek zorunda kaldi sadece gonul eglendirdim dedi,dedigin gibi artik telefonlar ortadaydi ama megerse ikinci bir hat almis benim bilmedigim, sonra o da cikti meydana, 6 ay gece gunduz agladim bir gunum gozyasi olmadan becmedi, baska birsey dusunemiyor surekli o konuya takili duruyordum cocuklarim icin gidemedim, silemedim
2 sene gecti uzerinden birlikyeyiz ,ben eski ben deilim onun icin deli divane olmuyorum,istediklerini eksiksiz yapan ben hic bir istegini takmiyorum, simdi etrafimda pervane oluyor, benim icin kiymeti kalmadi ama en azindan cocuklarim icin huzur ortami gorunuyor,aglamiyorum artik, mutsuzlugum kizginliga doondu, hic konusunu acmiyorum actikca daha kotu olmustum cunku ilk zamanlar ona yine bisey olmamisti
hiiic bisey olmamis gibi davraniyor ve kendi hayatimi yasiyorum buda onu cildirtiyor,onemsenmedikce onemsiyor (keske ben onu onemserken cocuklarimin ona ihtiyaci varken yapsaydi simdiki iyiliklerini)
durum malesef bu unutman cok zaman alacak ama ona bunu hissettirmezsen o daha cabuk duzelir, ustune gittikce, nasil olsa bu beni seviyor birakmadida diye birakmaz eskisinin pesini, takmiyor gorum kendi hayatini yasa, arakadaslarinla cok vakit gecir, o yokmus gibi mutlu ol gor cildirzcak be o san dusmeye basliyacak

ne desem bilemiyorum..bana göre bi evlilik,
eğer aldatılma mevzusu yaşandıysa,diğer eş
bu durumdan haberdarsa o anda bitmiştir.
çünkü aldatılan taraf bunu unutmaz..
kabullenemez.
dönsede eskisi gibi olamaz hiç bişey..
kalbi kırılmıştır ve telafisi yoktur..
ne yaparsa yapsın erkek..
kadın artık toplayamaz kendini..
hep şüpheler..
kocaman kuşkular..
kurt gibi kemiri içini kadının..
zamanla daha kötü olur..
mutsuzluk,huzursuzluk,,artan bir sürü olumsuz
durumla devam ettirmeye çalışır hayatını..
ve bütün bunlar erkeğin bi anlık iradesiliğinin..
boşluığunun,
düşüncesizliğinin..
bencilliğinin sonucudur..

Aahh canim benim ,ceken bilir, uzaktan tavsiyede bulunmak oyle kolay oyle kolayki, hatta basa gelmeden asla affetmem ceker giderim bakmam gozunun yasina gibi laflar siralamak daha kolay
ben 7 yillik evliyklen 2 cocukla aldatildim, cook uzun hikaye sen cabul yakalamissin, ben 4 sene inanmak istemedim, bizden kopmustu tamamen senin dedigin gibi evle cocuklariyla alakasi yoktu gece 3 de 4 de gelip sabah 8 de geri gidiyordu, sadece gelmis olmak icin geliyordu,aradigimda acmiyor acsada cabuk konus diye lafa basliyordu,4 sene hep icim cizladi benim kocam yapmaz dedim inanmak oyle biseyi yakalamk istemedim, ogrenirsem bu evde duramam cocuklarim babasiz kalir diye arastirmadim, ama sonunda Allahin onume koydugu kucuk bir tesadufle ogrendim herseyi, once inkar etti teminler etti cocuklarinin uzerine , kuranin uzerine... senden basak biri asal yok diye
ben kizla konusup herseyi ortaya dokunce de kabul etmek zorunda kaldi sadece gonul eglendirdim dedi,dedigin gibi artik telefonlar ortadaydi ama megerse ikinci bir hat almis benim bilmedigim, sonra o da cikti meydana, 6 ay gece gunduz agladim bir gunum gozyasi olmadan becmedi, baska birsey dusunemiyor surekli o konuya takili duruyordum cocuklarim icin gidemedim, silemedim
2 sene gecti uzerinden birlikyeyiz ,ben eski ben deilim onun icin deli divane olmuyorum,istediklerini eksiksiz yapan ben hic bir istegini takmiyorum, simdi etrafimda pervane oluyor, benim icin kiymeti kalmadi ama en azindan cocuklarim icin huzur ortami gorunuyor,aglamiyorum artik, mutsuzlugum kizginliga doondu, hic konusunu acmiyorum actikca daha kotu olmustum cunku ilk zamanlar ona yine bisey olmamisti
hiiic bisey olmamis gibi davraniyor ve kendi hayatimi yasiyorum buda onu cildirtiyor,onemsenmedikce onemsiyor (keske ben onu onemserken cocuklarimin ona ihtiyaci varken yapsaydi simdiki iyiliklerini)
durum malesef bu unutman cok zaman alacak ama ona bunu hissettirmezsen o daha cabuk duzelir, ustune gittikce, nasil olsa bu beni seviyor birakmadida diye birakmaz eskisinin pesini, takmiyor gorum kendi hayatini yasa, arakadaslarinla cok vakit gecir, o yokmus gibi mutlu ol gor cildirzcak be o san dusmeye basliyacak

ya çok üzüldüm okurken..
allah kimsenin başına vermesin...biz kadınalr evet çok büyük üzüntüler yaşıyoruz..
dibine kadar yaşıyoruz o mutsuzluğu..
hüznü..
son damlasına kadar döküyoruz gözyaşımızı...
sonra tüm züüntüleirmizi tükettiğimizde..
herşey çıkıp gidiyo içimizden..
ruhsuz bi kadın olarak devam ediyoruz bu hayata..

yazdıklarını okudum canım gurbanın fikirlerine katılıyorum a.sama eklemek istediklerim var
eşin aldatttı sen terketttin
ve içindeki kavgayı bitirmeden eşine geri döndün hata burda işte a.s
eğer bu kavga içinde devam ediyorsa eşine dönmemeliydin
madem döndün içindeki kavgayı bitirmelisin
hayat ı temiz bir defter sayfası olarak al
sayfayı çevir başla bakalım
ne kadar zamanda neleri karalayacaksın a.s

ya arkadaşlar ben buna karşıyım işte inanın karşıyım :kızgın:
haksızmı düşünüyorum lütfen aksi fikri olan söylesin a.s
afffetmediğin bir erkekle niçin berabersin
niçin onun yatağına girersin eşlik vazifelerini yerine getirirsin
aklım ermiyor benim
herkes çocukları bahane ediyor
haklılarda a.s
erkek düzeldiyse çocuklarının mutluluğu için eşini sevdiğin için yeniden denersin ama eskiyle kirletmemek gerek aileyi t
temşit plavi gibi, gece gündüz önüne koymak doğrumu ya
yada koyacaksan o eşin yatağına girmek doğrumu :1no2:

Öncelikle Allah kimsenin başına vermesin inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:KK70:ÜŞÜNMESİ BİLE ACI VERİCİ:1no2:Ben yeni evliyim (4 aylık) ve çok büyük bir aşkla evlendik:nazar: Eşimden öle bişey beklemiorum çünkü gözü benden başkasını görmediğinden eminim ve bu tarz bişeye meilli olmaması içinde özen gösteriorum ...........Allah izin verirse seneler var önümüzde şeytan bu kötükedihüso yarının ne olacağını bilemeyiz o yüzden kesin konuşmak çok yanlış olur ,,,,,,,Eğer birgün böle birşey yaparsa onu terk edeceğimden adı gibi emin ...............Neden terk ederim biliyormusunuz......herşeyden önce kendime yediremem gururum bunu kabullenemez güvenim komple ortadan kalkar ve güvensiz bi evlilkte zaten bi süre sonra biter ,,,Hırçınlaşırım ona hayatı zindan ederim güvensizliğim yüzündn,sırf ona mı en başta kendime kendimi yer bitiririm pskj.bozulur.....O yüzden en iyisi (kendi adıma konuşuorum ) çekip gitmektir bu benim düşüncem kendi yaşantımdan örnek vererek fikirklerimi açıkladım..........Madem yuvasını,eşini,evini bırakıp başka kadına gitmiş sonunu düşünmeden ! BU SONU KENDİ HAZIRLAMIŞTIR her kimse onunla mutluluklar diler geçer giderim üstümdeki yükü savururum çünkü biliorum aynı evi paylaşırsam yara alırım sositososito

asla unutamayacaksın kolay değil bu işler..
boşanıp boşanmamak senin tercihin..

Bu olay ''bakımlı ol, kendi hayatını yaşa, adamı umursama...v.s.'' gibi basitce çözülecek bir mevzu değil. Senin bakımlı olman ya da diğer tüm özelliklerin onun seni aldatmasına engel olmamış olabilir. Kadınları bukadar basitleştirmeyelim arkadaşlar...

Eğer hazmedemiyorsan ayrılmalısın arkadaşım ve eğer affetmek istiyorsan hazmetmelisin. Belki olayın üzerinden biraz zaman geçmesini bekleseniz daha iyi olur.
Uzak kalıp düşünmek çözüm için iyi bir yol bence... Biraraya gelmiş olmanız bir süreliğine ayrı kalmanıza engel değil. Allah yardımcın olsun ama bu şekilde kendini mahvedersin.
Ya uzman yardımı al ya da uzak kal bir süre. Şüphe insanı hasta eder, daima şüphe içinde bir evlilik insandan sağlık bırakır mı ? Kafan ve kalbin huzurlu olmalı ki mutlu olasın...Diğer türlü hayat çekilmez, sağlığından da olursun.

Umarım senin için hayırlı olan ne ie o olur...

ya arkadaşlar ben buna karşıyım işte inanın karşıyım :kızgın:
haksızmı düşünüyorum lütfen aksi fikri olan söylesin a.s
afffetmediğin bir erkekle niçin berabersin
niçin onun yatağına girersin eşlik vazifelerini yerine getirirsin
aklım ermiyor benim
herkes çocukları bahane ediyor
haklılarda a.s
erkek düzeldiyse çocuklarının mutluluğu için eşini sevdiğin için yeniden denersin ama eskiyle kirletmemek gerek aileyi t
temşit plavi gibi, gece gündüz önüne koymak doğrumu ya
yada koyacaksan o eşin yatağına girmek doğrumu :1no2:

basa gelmedikce ahkam kesmek oyle kolayki, evlenmeden once baskasina baksa bosarim derdim,ama oyle olmuyormus, bir anne cocuklari icin yasar bana gore, ben en azindan oyleyim onlar icin herseyi yaparim,yapiyorumda,affetmedigi erkegin yatagina nasil girer diyorsun,affetmek ne demek genis bi kavram yatak konusu ise gonul isidir
icinde sevgi kalmasa olmaz zaten
fedakarlik affetmek buyuk kavramlar.... icinde yanginlar elbet soner hic bir aci ilelebet surmez,
karsindaki insansa yapilanin farkina varir ve ister istemez minnet duyar
esimde oyle oldu
yaralarin izi kalsada ayni seyi tekrar etmemk acisindan iyidir izler
her kotu olayda yonumuzu degistirecek olursan sonumuzu iyi getiremeyiz
elbet caba sarfedilecek
lutfen basiniza gelmedikce sert elestirmeyin , dunya doner kinayani bulur dert

kuşum madem çocuğun için zaman ver, ama mesafeli dur bence,anlasın yaptıklarının affedilmesinin bu kadar kolay olmadığını,çocuğun için katlanmaya çalıştığını,bak kendine, onun karşısında giyin süslen git işine,ilgide fazla gösterme, seyahate gittiğinde de öyle çok arama,umrunda değilmiş gibi davran bırak o seni arasın, haber versin,zamanla o seni tekrar kazanmaya çalışırsa ne ala,sende o zaman düşünürsün,ama işin özü bırak o çabalasın,zaten sen eve dönerek fedakarlık yapmışsın

ebruuli allah yardımcın olsun yaşadıkların ve yaşayacakların hıc kolay olmayacak ...
ıkıncı bır şans vermen cok ıyı olmuş hem kendın hem cocugunuz ıcın ...
yaptıgın hatalardan bırısı kendını eşine karşı savunman ve aklından cıkaramaman bu arada bazıları neden bızler sureklı bırşeyler yapmak zorunda kalıyoruz deselerde bız bılıyoruzkı yaptıklarımız kendı mutlulugumuz ıcın sonuclanacak..
yıne duramamış yıne eşini aramışsın ne olursa olsun arama ısterse o gun hıc aramasın,aklından hıc cıkmadıgını hala başkasıyla beraber olacagını duşundurmen sana sadece uzuntu verır karşındakınıde daha buyuk sogukluklara ıtersın...
hatalı olmasını anlaması ıcın senın ona zaman vermen gerekıyor sen bırak zamanı senı aradıgında sonu kavgayla bıten bır kapanış goruyor..
şimdı burda neden kendını haklı cıkaracak acıklayıcı kareketler sergılemıyor bu benım hakkım dıyeceksın evet cok haklısın ama bu sadece sana mahsus eşin oyle duşunmuyor ve henuz yolun başındasınız bırbırınızı zamanla anlayacaksınız..
oyle zaman gelecekkı yaptıklarına(kendını bır hıc yuzunden uzdugun ıcın)uzuleceksın.
eşine gelınce eger capkınlıgı daha once hıc olmadıysa cok ama cok pışman olacak tabı sen davranışlarınla hareketlerınle sabır edersen..
şimdı yazacaklarımı yanlış anlama sakın ama bırazda kendımızı sorgulayalım tabıkı asla ve asla aldatılmak degıldır karşılıgı bu ayrı ama boyle gelmış boyle gıdıyor dıyebılırım bazılarına hatta cogun gore gunumuzde artık herşey normal tv lerde etrafımızda ıkıncı bayan olmak yaygınlaşıyor hatta bırıncının yerını alıyorlar yuzsuzce boyle oluncada erkeklerın ışı daha kolay oluyor bılmıyorlarkı mutsuzluk mutlulugu yakaladım sandıgı andır..
bılmıyorum sana gore yanlışmıyım ama eger bır şans verılıyorsa her ıkımız ıcın verdıgım bır şans dıye duşunup yaşamalısın yaşatmalısın..
dışardan yazmak kolay akıl vermekte kolay demeyecegım anlayanlardanım dıyebılırım..
bırşey daha neden yemek hazırladınkı yanı ozenerek,gunluk yemegın neyse onu yap şuanda ozel ılgı haketmıyor bence ve kuafor kendını ıyı hıssetmen ıcın karşındakını mutlu etmen ıcın degıl şuan ne yaparsan yap uzgunum ama pek dıkkate alacagını sanmıyorum cunku daha zamanı var sen ıstıyorsunkı hatalı olan o onun benı elde tutması gerek yanlışsın yıne uzgunum...
herşeyı oldugu gıbı bırak en buyuk hata kendımız ıcın bırşeyler yapamamak şimdı sıra sende senın onu duşundugun gıbı onun senı duşunmesıne ızın ver:)

Benim fikrim daha önce yazıldımı bilmiyorum bütün yorumları okumadım.Belki biraz delide ama bence işe yarar
kendine bakmaya başla diğer arkadaşlarında dediği gibi arama
hatta o şehir dışındayken sen telefonunu kapat ulaşamasın ve akşamları sen cebini kapa ve bir arkadaşından rrica et bence arada seni arasın kapasın.:) gizleyerek nosunu.muzurluk yapacaksın canım
şüphe duysun kendi seni aldatırken ne yapıyorsa
ne sana laf getirecek olsun nede emin olsu ama içine kurt düşsün.işi abartma tabii ama seni kontrol etme ihtiyacını arama ihtiyacını o duysun ilgilenme onla süslen püslen işe git akşam evde otururken seni görebileceği pozisyonda birşey aklına gelmişte muzurca gülümse filim izlerken romantik sahnelerde gözün dalıyormuş gibi bir halde hafif tebessümle dalmış rolü kes :) romantik şarkılar dinle gözün dalsın :) belki bir çoğu bana kızacak ama bana sorarsan aldatmaya karşılık aldatma yapılmaz kişinin kendine saygısı için ama bu demek değilki aklım senden başkasına kayıyor taklidi yapılmayacak
dediğim gibi bunun dozunu öyle ayarlayacaksın ki ne sana laf gelecek ne emin olacak içi içini yiyecek seni kaybetme hissini yaşayacak. bence işe yarar .normalde ayrıl derim ama şuda var evli olunca çocuk olunca ayrılma zor iş önce annelik geliyor birde bence sen eşini hala seviyorsun o halde onun ilgisini kendinde toplamalısın.bir gün işten gelirken tek bir gül al kendine :) gözle görünecek biryere koy sorarsa hoşuma gitti aldım de gel git o gülü kokla bak
:) dinsizin hakkından imansız gelir :)

basa gelmedikce ahkam kesmek oyle kolayki, evlenmeden once baskasina baksa bosarim derdim,ama oyle olmuyormus, bir anne cocuklari icin yasar bana gore, ben en azindan oyleyim onlar icin herseyi yaparim,yapiyorumda,affetmedigi erkegin yatagina nasil girer diyorsun,affetmek ne demek genis bi kavram yatak konusu ise gonul isidir
icinde sevgi kalmasa olmaz zaten
fedakarlik affetmek buyuk kavramlar.... icinde yanginlar elbet soner hic bir aci ilelebet surmez,
karsindaki insansa yapilanin farkina varir ve ister istemez minnet duyar
esimde oyle oldu
yaralarin izi kalsada ayni seyi tekrar etmemk acisindan iyidir izler
her kotu olayda yonumuzu degistirecek olursan sonumuzu iyi getiremeyiz
elbet caba sarfedilecek
lutfen basiniza gelmedikce sert elestirmeyin , dunya doner kinayani bulur dert
nerden bilirsinki başıma gelmediğini
neden sebepsiz yere ilenirsinki
dünya döndükçe falan diye
aksine başıma geldiği için çok iyi biliyorum
afffetmedikçede bu zehirin yavaş yavaş seni bitireceğinide
çok iyi tahmin ediyorum
ya boşanacaksın yada affedeceksin
bunun yolu bu
ben sana ilenmiyorum aksine üzülüyorum
bunları yaşayan her kadınla onun yaşadıklarını çok iyi anladığım için üzülürüm
ben 22 yılllık evliyim
yaşanmışlığım çok fazla
ben kadar büyü işte o zaman anlarsın dediklerimi
şimdi sana boşuna anlatmışım ben bazı şeyleri
sert eleştiride değildi yazdıklarım değişik
yaşanmışlığın verdiği bakış açısıydı
boşunaymış

canım çok haklısın aynı senin gibiy şuan 1,5 ay oldu ortaya çıkalı ne yiyum gülsemde öylesine gülüyorum falan.Aslında neferet ediyorum ondan ama bir o kadarda düşünüp kafa patlatıyorum hala konuşuyormu diye.İnşallah geçer biter artık çok yoruldum yeminederim çok yıprandım.ŞUan benim tahminimde o kesin yeni bir hat aldıve o hattan konuşuo.Zaten onun olduğu şehre hala seyahate gidio neden bitirsinki demi.Yakalanmak işine geldi aslına bakarsan eskiden yüz kere arayan karısı artık hiç aramıo o isterse arıyo.Takmıo görünmek için aramıyorum ya.Ah napıcam yakında kafayı yerim.Bizde sizin gibi bir olsak o benim peşime düşse yapıyorum söyledğiniz gibi ama olay yeni diyemi yoksa görüştüğü içinmi bilmem hala beni takmıo.Allah sonum hayır etsin

Benim fikrim daha önce yazıldımı bilmiyorum bütün yorumları okumadım.Belki biraz delide ama bence işe yarar
kendine bakmaya başla diğer arkadaşlarında dediği gibi arama
hatta o şehir dışındayken sen telefonunu kapat ulaşamasın ve akşamları sen cebini kapa ve bir arkadaşından rrica et bence arada seni arasın kapasın.:) gizleyerek nosunu.muzurluk yapacaksın canım
şüphe duysun kendi seni aldatırken ne yapıyorsa
ne sana laf getirecek olsun nede emin olsu ama içine kurt düşsün.işi abartma tabii ama seni kontrol etme ihtiyacını arama ihtiyacını o duysun ilgilenme onla süslen püslen işe git akşam evde otururken seni görebileceği pozisyonda birşey aklına gelmişte muzurca gülümse filim izlerken romantik sahnelerde gözün dalıyormuş gibi bir halde hafif tebessümle dalmış rolü kes :) romantik şarkılar dinle gözün dalsın :) belki bir çoğu bana kızacak ama bana sorarsan aldatmaya karşılık aldatma yapılmaz kişinin kendine saygısı için ama bu demek değilki aklım senden başkasına kayıyor taklidi yapılmayacak
dediğim gibi bunun dozunu öyle ayarlayacaksın ki ne sana laf gelecek ne emin olacak içi içini yiyecek seni kaybetme hissini yaşayacak. bence işe yarar .normalde ayrıl derim ama şuda var evli olunca çocuk olunca ayrılma zor iş önce annelik geliyor birde bence sen eşini hala seviyorsun o halde onun ilgisini kendinde toplamalısın.bir gün işten gelirken tek bir gül al kendine :) gözle görünecek biryere koy sorarsa hoşuma gitti aldım de gel git o gülü kokla bak
:) dinsizin hakkından imansız gelir :)

kesinlikle işe yararşakkıdı

cok zor allah yardımcınız olsun. genede kontrol edin. baska hattıda olabilir kontrol edin genede.

valla yapıcağını söyliyim o salı gidiyorsatakılıcaksın peşine evde oturucağına otel odasında otur ama en azından takip edersin kafandan soru işaretleri çıkana kadar peşinde olursun götürmek iistemezse kafandan atamadığını o yüzden gelmen gerektiğini söyle etraf ne söylerse söylesin kulak asma aman küçük çocukla geziyo falan derler desinler boşver. acıkcası eşim iş için seyahate gitse pıt bende biterim yanında

X