Bir sırrın çözüldüğü an. Hanımlar bu haberi sizinle paylaşmam gerek!

sevgilin belki kanser deil ama psikolojik bi rahatsızlığı vardır..Özür dileyerek sölüyorum (o hastalığı aşağaıamak amacaıyla değil kesinlikle ) Şizofreni falan olabilir mi?
farklı karakterler çizer falan dediği için arkadaşı aklıma ilk o geldi..
bence bu konu üzerine düşünün biraz da..

Benim bir ortağım olsa bırak kanser hastalığını aldığı nefesi bile takip ederim. Adamın ortağına inan bence kanser filan değil bu adam. Ayrıca kanser bu soğuk algınlığı değil ki! insanı perişan eder ya çok zayıflarsın ya da aldığın ilaçlardan kilo alırsın. Kendine biraz olsun değer veriyorsan kurtul biran önce bu adamdan.

haklısınız. of of ne hallere düşürdü adam beni.. ben samimiyim edebiyatları yapardı.. duygu sömürüleri.. bir insan nasıl bu kadar acımasız olabilir.. ibretlik bir hikaye bu.. bir daha da asla güvenmem böyle.. bana da ders oldu; okuyan benle bu sıkıntıyı paylaşan herkese de.. hepinize çok çok tşekkürler.. en zor zamanlarımda hep yanımdaydınız sizler.

gece gece yine yazasım geldi. ben salak mıyım aptal mıyım offf hala seviyorum ben bu adamı bi de yaaa! salak olmam gerek!

inanın hiç bir gerçek beliriizlik yada yalan kadar acı vermez...Bu sebeple umarım doğru olanı seçme gücünü bulursunuz kendinizde...

ayağımı bastığım yerden bile emin değilim.
bütün doğrularım yalana çıktı.
artık kime, neye, nasıl inanabilirim?

bence ölseymiş bu dünya onun gibi birinden kurtulurmuş!!! Toparla kendini değer mi hiç böyle birine!!!!!

kızma ama bu adam ruh hastası...
senin ruhunda daha derin yaralar açmadan kurtul ondan
bol bol dua et
Allah a yalvar unutmak için
inşallah biran önce kurtulursun

ayağımı bastığım yerden bile emin değilim.
bütün doğrularım yalana çıktı.
artık kime, neye, nasıl inanabilirim?

Canım konuyu başından okumaya çalıştım. Anladığım kadarıyla ruh sağlığı iyi değilmiş bu insanın. Sİzden öncede başkalarına hastayım diye yalan söylemiş. Pes valla...
Sen hala seviyorum deme lütfen. Bastğın yerlerden de emin ol. Çıkar artık onuhayatından. Seni aldatan insanı bir dakka bile düşünmeye değmez.
Haaa bu arada herkese böyle hastayım diye yalan atmaya devam ederse hiç şaşırma bir gün gerçekten kanser olursa. Çoban hikayesini biliyormusun bilmem. Kuzuları kurt yicek diyip köylüleri sürekli kandırıyormuş. Sonra bi gün gerçekten kurt kuzulara saldırınca çobana kimse inanmamış. Yani yalan söylersin ama bi gün gerçek olursa yapa yanlız kalırsınşutarafagitti

yok artık daha ne piskopatlıklaral karşılaşacaz acaba canım kendini ucuz kurtarmışın üzülme

canim sen gercekten cok iyi niyetli birisin..eger bu gercek degilde yalansa onunla sakin birdaha gorusme senin duygularinla oynamis seni kullanmis bence onla iliskini arkadasligini dostlugun neyin varsa kes...

düşündükçe hala aklım almıyor. mükemmel bir oyunculuktu. o ağlamalar, korkuyorumlar, ölüm üzerine laflar. bunları düşününce adam hastaaaa diyorum ama sonra ortağıyla eşinin söyledikleri geliyor aklıma.

o adama oskar vermek lazım bu kadar güzel oynuyorsa....
allahtan da mı korkmuyor....................

ne olursa olsun sağlık konusundaz yalan olmaz şakası bile hoş değil
şimdiden böyle yalan söyleyen ve bu yalanına seni inandıran yarın ne
yalanlar söyler bu adama güvende olmaz sen bu adamı bırak derim

bence kanser olduğu yalan hemde koca bir yalan.yazık senin masum duygularınıda zedelemiş.Allah uzun ömür versin kendisine tabide.ama bundan sonr o insandan uzak dur.emin ol böle bir insan ilerde sana daha büyük zararlar verir:teselli:

bugün bir şey daha öğrendim.
ben saf saf onun kanser olmadığına sevinirken
beyimiz bir kadına şöyle mesaj çekmiş 'bu yılbaşı değişik olsun. sen bu gece çalış yarın görüşelim meltem.'

bana kanser olduğu yalanını da söyleyebiliyorsa, aynı zamanda da aldatır
neden aldatmasın ki?

yani üstüne bi de başka bi kadın varmış aynı zamanda bence.
ya sizce?

bugün bir şey daha öğrendim.
ben saf saf onun kanser olmadığına sevinirken
beyimiz bir kadına şöyle mesaj çekmiş 'bu yılbaşı değişik olsun. sen bu gece çalış yarın görüşelim meltem.'

bana kanser olduğu yalanını da söyleyebiliyorsa, aynı zamanda da aldatır
neden aldatmasın ki?

yani üstüne bi de başka bi kadın varmış aynı zamanda bence.
ya sizce?

Arkadaşım bence artık unutun bu adamı..
Sizi başka kadınla aldatsa ne olur,sadık kalsa ne olur..
Kanser masalı ile zaten aldatmış sizi illa bir kadın mı gerek ihanet için?
Artık onu düşünerek araştırarak daha çok üzmeyin kendinizi..

X