• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım artık tahammül edemiyorum aramasın beni :@

güzelim arkadaşın pekte sağlam pabuç değilmiş..sen onu 15 yıldır tanıyamamışsın..bir insan 3-4 yılda değişmez,içinde vardır herşey..sadece günyüzüne ne zaman çıkacağı belli değildir..
kusura bakma ben evli bir erkekler beraber olan birde üstüne sevgilisi olan,onunla nişanlamayı düşünen birisine güvenemem..baban hasta imiş aramamış seni...hala kendi derdini anlatma derdinde..hiç senin derdini dinledimi acaba? bir sıkıntın varmı diye sordu mu?bilemiyorum ,bence bahanelerle ki sen zaten öyle yapıyormuşsun ilişkini kesmeye çalış derim ama sen bilirsin..sonuçta olayların içinde değiliz biz..herşeyi bilemiyoruz

walla cnm; ben de buna benzer bişi yaşadım, insan senelerdir paylaştığı şeyler war die, bir anda silip atamıyo ama, attığında da üzerinden tonla yük kalkıyo emin ol...Bikere bence o hatunda her erkeği elde etme takıntısı war; sewgilisiyle kawga ettiğinde diger adamı arıyomusss guyaaa; peki diğerleri ne? bütün herkes onunla ilgilensin istiyo bence...Madem bu insan senin arkadasın; neden senin ayrıldığın adamla 3 saat telefonla konusuyor? gercek dost olsa, senın ılışkın bittiğinde o da tamamen siler defterden, senın kapı gıbı arkanda durur....Benim hıcbır kız arkadasımın sewgılısının; telefon numarası dahi yoktur bende; -ki bence böle de olmalı...İşler daha cok seviyesizlesmeden , bir an önce arkadaslıgını bitir derım ben...

Benim hayret ettigim sey, nasil yinede bunca sene böyle kisiliksiz bir insanla arkadaslik yapabildiniz??benneyaptımki

Insanlar hata yapabilir, cok normal, lakin hataninda bir raconu var!!:delphin:

Arkadas arkadasin attigni almaz kardesim, alirsada arkadas degildir...:kahve:

Bence kimseyi arayip su kiz söyle veya böyle deme, dememen lazim, ne olursa olsun egerki böyle birsey yaparsan onunla ayni seviyeye düsmüs olursun...
Hayatindan def et olsun bitsin canim.:teselli:

Bence ona vereceğiniz kadar akıl vermişsiniz yapacağınızı yapmışsınız siz, bundan sonra akıl vermeyin boşuna çünkü ANLAMAZ , sen görüşme onunla, arama sorma nereye kadar arayabilirki seni bir gün kesicek mecburen seni aramayıda, böyle insanlardan uzak durmak en iyisi kedimi bile emanet edemem öylesine tanımadan uyuz oldum :jeyyar:

Derhal arkadasliginizi kesin.
Kimseyide arayip birsey söylemeyin.
Böyle bir insan sizin üstünüzede bir iftira atabilir, apacik kalirsiniz ortada.
Cok tehlikeli biri gibi geldi bana.
Ruhu paslanmis tiplerden.
Uzak durun.
Arkadasliginizi bitirin.
15 yil felanda dinlemeyin, 15 yillik bir arkadas, dostunun en aci gününde onu yalniz birakmazdi.
Size ondan fayda yok gibi.
Kendi dertlerini paylasip rahatlamak icin sizi kullanmis sanki.
Yol verin hemen.

Back