- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
-
- Konu Sahibi yuvamutlulugum
Hayir tam olarak dediki tamam artik ugrasmiycam seninle aramiycam bitti gibi seyler söyledi. Benle konusurken de eşim kiz peşini biraksin diye benmişim gibi msj atmis daha once ona kiz yememiş bu sefer ben msj atinca yine esim sandi.
Konuyu sabote etmiyim dedim ama dayanamadim, bu paylastiginiz konu resmen kanim dondu boyle bir ahlaksizlik olamaz konu sahibi sonrasinda girmemis siteye keske bir haber alinabilseydi.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-derdi-ne.1059032/
Aklıma hemen şu konu geldi. Eşinizin davranışları çok çok şüpheli. Suçu olmadigina inandıysaniz bu konuyu neden açtınız bilemedim. Şimdi yoksa bile geçmişte bir şeyler olmus. Bana ağız birliği etmişler gibi geldi konusmalardan. Adam hemen aldattığını itiraf edecek değil ya.tabi umarım biz yanılıyoruzdur.
Hayir tam olarak dediki tamam artik ugrasmiycam seninle aramiycam bitti gibi seyler söyledi. Benle konusurken de eşim kiz peşini biraksin diye benmişim gibi msj atmis daha once ona kiz yememiş bu sefer ben msj atinca yine esim sandi.
Öyle umarım iyidir. İşte böyle şüpheli durumlarda hep aklima bu konu geliyor. Bu yüzden konu sahibi gözü kapalı inanmasin diye bunu paylaştım. Umarım kötü bir şey yoktur tabi.Konuyu sabote etmiyim dedim ama dayanamadim, bu paylastiginiz konu resmen kanim dondu boyle bir ahlaksizlik olamaz konu sahibi sonrasinda girmemis siteye keske bir haber alinabilseydi.
Iyi yapmissiniz kesinlikle katiliyorum birine sonsuz gozu kapali guven heleki bu devirde mumkun degil olmamali da.Tesekkur ederim paylasiminiz icin bu vesileyle bir yasima daha girdim resmenÖyle umarım iyidir. İşte böyle şüpheli durumlarda hep aklima bu konu geliyor. Bu yüzden konu sahibi gözü kapalı inanmasin diye bunu paylaştım. Umarım kötü bir şey yoktur tabi.
Eşiniz bu kızı unutamamış. Size yakalanana kadar da romantizm ve imkansız aşk heyecanı yaşamışlar. Yok profil resimlerini aynı yapmaları falan...
Kocanız gibiler genelde "sevmediğim iğrenç bir kadınla mecburen evliyim. Hamile diye bırakamıyorum da. Sana aşığım" diyor başka kadınlara. Ve bu gizlilik onlara haz veriyor Leyla ile Mecnun moduna giriyorlar iyice.
Eşinizin gırtlağına nasıl çökmediniz hayret ettim