Eşimin eski sevgilisi

esınıze guvenın bence ama keske sız hakaret ıceren konusmalar yapmasaydınız hıc hos olmamıs kendınızı kotu duruma dusurmussunuz..

Adamları bu kadar bunaltmayın yaa, sonuçta eşiniz tepkisiz kalmış karşı tarafa ve size gelio anlatmış... Haksızsınız.

Böyle devam ederseniz eşinizin size gelip bi şey anlatacağını sanmıyorum, sonuçta haklı olduğu ve bi suçu olmadığı halde kabak ona patlıyor.

Eşin yapması gerekeni yapmış daha ne yapsın.
Öpüp başına koy.
Üsteleyip adamı canından bezdirme.
Asil bir kadın gibi davranmalıydın.
Öyle basit sokak kavgaları ederek kendini ne kadar küçük düşürmüşsün.
Muhattap bile olmaman lazımdı.
Eşine güvendiğini belli ederek onun gözünde inanılmaz yükselebilirdin ama sen resmen mahalle kavgası etmişsin.
Bir kadına asla yakıştırmıyorum bu davranışı.

Teşekkür ederim içime su serptiniz :))

Kendini niye o kadar düşürdün ki görende eşin birsey yapmış sanır..kız mesaj atınca eşinin tepkisine baktın o takmıyor engellemiş tamam .bazen canınızı sıkmak için bahaneler arıyorsunuz..boşuna sinir krizleri geçirme bu olay yine olabilir yine aynı şekilde tepki verme.güven eşine..ona güvendiğini hissettir ..

esınıze guvenın bence ama keske sız hakaret ıceren konusmalar yapmasaydınız hıc hos olmamıs kendınızı kotu duruma dusurmussunuz..
Ilk başlarda kötü bişey demedim evlendik arama falan dedim. O görüyor mu son kez konuşsaydım aradığımı biliyormu evlenmeyip beni bekleyecekti falan diye üsteleyince bende çığırımdan çıktım. Yoksa bende böyle biri değilim

Dediğim gibi ilk başta aradım açmadı. Güzelce anlattım. Karşımdaki insan çığırımdan çıkardı görüyordu benim yazdığımı aradığımı biliyor mu son kez konuşsaydım evlenmeyip beni bekleyecekti gibi git gide çirkinleşince bende kendimi kaybettim

Fazla abartmışsınız sonuçta eşinizin bi hatası yok ki kızın yılışıklığından işte siz keşke hiç laf kavgasına girmeyip eşinizin ağzından reddedici şeyler yazıp engelleseydiniz.Şimdi o kadar eşinize trip atmışsınız onunda kıskanılmak hoşuna gitmiştir şimdi sizi hep bu yönden vurmaya kalkabilir.Eşinizin birdahaki yalvarıp af dilemesinde affedin ama güzel bir konuşma yapın enpati kurmasını sağlayın.Ona güvenin güven olmadığı sürece ilişki sağlam olmaz eşinize tekrar tekrar bu konuyu açıp o kızı aklına düşürmeyin..

Ben eşime eskiye dair hiçbirşey aksettirmedim. Benim geçmişim de pek kimse olmadı. Genelde ders calışan dini bi yurtta kalan insandım pek çevrem olmadı. Ben onu kıracak üzecek geçmisten de olsa gelip huzurunu kaçıracak birşey yapmadım. Ben bunu yaşamak istemedim hemde hiç. Bunu ona anlattim ilk olay olduğunda haklısın ama bennim hatam yok biliyorsun ben aramadım haberim yoktu falan dedi. Evet haklı ama bennde kırıldım. Şimdi kötü birşey söylerim diye konuşmuyorum.

Kadın öyle de böyle de amacına ulaşmış, durduk yere huzurunuzu kaçırmış ve buna müsaade etmişsiniz. Hatalısınız eşinize gereksiz yüklenmişsiniz, bir de karşı tarafı muhatap almış mesai harcamışsınız elin kadınına, gerçi eşiniz de hatalı, mesaj gelince engeli basıp geçecek, konusunu dahi açmayacaktı.

Tamamen kapatın bu konuyu, pusuda bekleyenleri sevindirmeyin canınızı sıkıp. Face dondurmalar filan gerek bile yok, şöyle yanak yanağa ağız dolusu gülerken profil fotosu koyun, bol aşkitom bebem balım kalp kalp öpücüklü de bir kapak, ohh ne güzel.

O zaman açayım. Ilk engelledik hiçbirşey demeden. Sonra fake hesaptan aradı yazdı beni delirtti yani yoksa benimde çok umurumda değildi ilk başta. Sağolun yorumlar için.

Şukürler olsun ki içim biraz rahatladı. Eşime de daha fazla yüklenmeyeyim

Anlıyorum sizi sakinleşince konuşmak mantıklı ama fazla yüklenmeyin eşinize dediği gibi kendi hatası değilmiş.

eşine hangi konuda suç buldun anlamaıdm. bi takıntılıdna kurtulmuş başka bi takıntılıya çarpmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…