- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faceden mesengerdan aradı mesaj attıEsim numarayi degistirdi diyosunuz da numarayi nerden bulmus ?
Ne pislik insanlar var ya adam evlenmis gitmis iste ne yani bosanip sana mi donsun
Teşekkür ederim içime su serptiniz :))Eşin facebook ta yaşını 16yaş altı yapsın arkadaşı olmayan kimse iletişim kuramaz. Benzer bir şey benim de başıma geldi 15 günlük evliyken. Üstelik eşimin eski sevgilisi önce sapıklık yaptı gece 3 lerde özel numaradan aramalar konuşmamalar vs vs gizli numarayı engelledik bir süre sonra kendi numarasından aradı konuşmaya çalıştı çirkinleşti manyak hemen numara değiştirdi eşim kurtulduk. Eşime kızdığım tek nokta oldu o da bu kızın sorunlu biri olduğunu öğrendiğim ilk zamanlarda numaranı değiştir dedim bişey olmaz aramıyor dedi 2 yıl sonra evlendik kız hortladı lafımı dinlemediği için kızdım. Seninle evlenmiş sonuçta eşinin ne suçu var sevgisinden şüphen yoksa eziyet etme adama daha cicim aylarındasınız ne kaçıracaksın keyfini boşver gereksiz insanları hiiiiiç üzemem kendimi uzaktan kudursun kuduran
Ilk başlarda kötü bişey demedim evlendik arama falan dedim. O görüyor mu son kez konuşsaydım aradığımı biliyormu evlenmeyip beni bekleyecekti falan diye üsteleyince bende çığırımdan çıktım. Yoksa bende böyle biri değilimesınıze guvenın bence ama keske sız hakaret ıceren konusmalar yapmasaydınız hıc hos olmamıs kendınızı kotu duruma dusurmussunuz..
Dediğim gibi ilk başta aradım açmadı. Güzelce anlattım. Karşımdaki insan çığırımdan çıkardı görüyordu benim yazdığımı aradığımı biliyor mu son kez konuşsaydım evlenmeyip beni bekleyecekti gibi git gide çirkinleşince bende kendimi kaybettimEşin yapması gerekeni yapmış daha ne yapsın.
Öpüp başına koy.
Üsteleyip adamı canından bezdirme.
Asil bir kadın gibi davranmalıydın.
Öyle basit sokak kavgaları ederek kendini ne kadar küçük düşürmüşsün.
Muhattap bile olmaman lazımdı.
Eşine güvendiğini belli ederek onun gözünde inanılmaz yükselebilirdin ama sen resmen mahalle kavgası etmişsin.
Bir kadına asla yakıştırmıyorum bu davranışı.
Aslında eşime güveniyorum ama korkuyorum onu kırmaktan. Sonuçta olağan bir durum değilBence eşinize guvenmelisiniz
Hayatında kimse kalmayınca hatırlamış bence.yok artık kızın pişkinliğine diyecek bir şeyim yok bunca zaman aklı neredeymiş
Öncelikle herkese iyi günler.
Sizlere danışmak istediğim içimi yiyip bitiren bi konu var. Eşimmin benimle tanışmadan 2 yıl once biten ve 2 yıl sürmüş bir ikişkisi olmuş. Çok sorunlar yaşamış. Arada mesafe varmış ama sürekli gidip gelir çok severmiş kızı. Gel zaman git zaman aradaki mesafe sebebiyle yeterince vakit gecirememek kızı çok boş bırakmış ve başka erkeklerle konuşmaya başlamış. Eşimde ansızın kızın yaşadığı şehire süpriz yapmaya gidiyor ve kızın calıştığı yere gidiyor. Kizın yapacak birşeyi yok telefon mesajlarını falan görüyor eşim hayal kırıklığı ile geri dönüyor ve ilişkileri bitiyor. Kız o zamandan 4 ay sonra tekrar arıyor yazıyor seni seviyorum seni bekleyeceğim evlenmeyeceģim affet falan diyor ama eşim istemiyor. Bu olaydan 2 yıl sonra biz tanıştıkm sevgili olduk sonrada evlendik zaten. Evlendikten 10 15 gün sonra eşimin eşyalarını karıştırırken bi flas bellek buldum ve içinde o kızla videolar fotolar falan vardı. Önce sordum neden duruyor diye unutmuşum al sil falan dedi umurumda degil dedi bende sildim.
Ister istemez içimde bişeyler kaldı.
Şuan 6 ay olacak evleneli ve 2 gün önce bi anda bu fotograflar geldi gözümün önün uyanıkken. Yani o anı hissettim gibi. Eşime gittim ağzını aradım. En son ne zaman görüştün falan filan diye. Sonra bu kız seni aricak dedim. Bi an öyle hissettim. Yok ya aramaz o iş bitti kaç yıl oldu boşver falan sıkma sen canını dedim neyse saat akşam 22.09 sularında babamlar ve biz sahilde oturuyoruz eşimle de faceye foto atıp profil resmi yapmıştık. 1 saat gecmedi fotoyu koyalı eşimi mesengerden biri aradı. Kim falan dedim söylemedi babamlar var diye sonra gel yanima falan dedi anlattı direk engelledim falan dedim o kız aradı.
O gün hissetmiştim ve o kadar kötü oldum ki bi anda bağırıp çağırmaya başladım. O da sacmalama falan konuşmadım dedi. Telefonu aldım. Evlendin mi aç bi telefonu konuşalım. Son kez konuşalım falan diye mesajlar atıp 5 6 kez de aramış. Eşimde cevap vermeden engellemiş. Başka bir hesaptan tekrar mesaj atmaya başladı telefon elimdeyken. Son bi kez daha duyayim sesini hani evlenmiyecektin beni bekleyecektin ben seni bekledim evlenmedim falan yazıyordu. Kendimi tutamadım ağlamaya başladım. Babamlarda anladı durumu ama sagolsun yanlız bıraktılar üstelemediler.
Sonra ben kızı aradım acmadı biraz argo karışık mesaj attım. Sonra bana güzel güzel cevap vermeye başladı. Son kez konuşmak istuyorum. Görüyormu mesajlarımı biliyor mu aradığımı falan demeye başladı. Ben iyice delirdim ve bir sürü hakaret iceren şeyler yazdım bir daha arama mesaj atma ordan burdan git evlen evli erkeğe yazma falan dedim. Daha neler neler söyledim. En son bana mutluluk diledi ve akıl verircesine benim yaptığım hataları yapma onu çoo sev hep yanında ol ben onu ćok sevdim bunca zaman bekledim sen kıymetini bil dedi.
Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü ağzıma geleni saydım ve engelledim tek bi söz daha söyletmeden. 2 gun oldu eşimle konuşmak istemiyorum. Bilmiyorum çok zoruma gitti.
Sizce eşim gerçekten suçsuz mu çok yalvardı gerçekten sandığın gibi değil falan dedi. 2 yıldır konuşmuyorum benim onunla işim olmaz seni seviyorum falan dedi. Facesini dondurdu. Falan yeter ki bana inan dedi.
Bi yanım inanmak istiyor bi yanım acaba diyo. Bilmiyorum ne yapmalıyım.
Hakkınızı helal edin biraz uzun yazdım lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım. Eşime inanmalı mıyım?
Hayatında kimse kalmayınca hatırlamış bence.
Ben eşime eskiye dair hiçbirşey aksettirmedim. Benim geçmişim de pek kimse olmadı. Genelde ders calışan dini bi yurtta kalan insandım pek çevrem olmadı. Ben onu kıracak üzecek geçmisten de olsa gelip huzurunu kaçıracak birşey yapmadım. Ben bunu yaşamak istemedim hemde hiç. Bunu ona anlattim ilk olay olduğunda haklısın ama bennim hatam yok biliyorsun ben aramadım haberim yoktu falan dedi. Evet haklı ama bennde kırıldım. Şimdi kötü birşey söylerim diye konuşmuyorum.Fazla abartmışsınız sonuçta eşinizin bi hatası yok ki kızın yılışıklığından işte siz keşke hiç laf kavgasına girmeyip eşinizin ağzından reddedici şeyler yazıp engelleseydiniz.Şimdi o kadar eşinize trip atmışsınız onunda kıskanılmak hoşuna gitmiştir şimdi sizi hep bu yönden vurmaya kalkabilir.Eşinizin birdahaki yalvarıp af dilemesinde affedin ama güzel bir konuşma yapın enpati kurmasını sağlayın.Ona güvenin güven olmadığı sürece ilişki sağlam olmaz eşinize tekrar tekrar bu konuyu açıp o kızı aklına düşürmeyin..
O zaman açayım. Ilk engelledik hiçbirşey demeden. Sonra fake hesaptan aradı yazdı beni delirtti yani yoksa benimde çok umurumda değildi ilk başta. Sağolun yorumlar için.Kadın öyle de böyle de amacına ulaşmış, durduk yere huzurunuzu kaçırmış ve buna müsaade etmişsiniz. Hatalısınız eşinize gereksiz yüklenmişsiniz, bir de karşı tarafı muhatap almış mesai harcamışsınız elin kadınına, gerçi eşiniz de hatalı, mesaj gelince engeli basıp geçecek, konusunu dahi açmayacaktı.
Tamamen kapatın bu konuyu, pusuda bekleyenleri sevindirmeyin canınızı sıkıp. Face dondurmalar filan gerek bile yok, şöyle yanak yanağa ağız dolusu gülerken profil fotonuz filan olsun, ohh ne güzel.
Anlıyorum sizi sakinleşince konuşmak mantıklı ama fazla yüklenmeyin eşinize dediği gibi kendi hatası değilmiş.Ben eşime eskiye dair hiçbirşey aksettirmedim. Benim geçmişim de pek kimse olmadı. Genelde ders calışan dini bi yurtta kalan insandım pek çevrem olmadı. Ben onu kıracak üzecek geçmisten de olsa gelip huzurunu kaçıracak birşey yapmadım. Ben bunu yaşamak istemedim hemde hiç. Bunu ona anlattim ilk olay olduğunda haklısın ama bennim hatam yok biliyorsun ben aramadım haberim yoktu falan dedi. Evet haklı ama bennde kırıldım. Şimdi kötü birşey söylerim diye konuşmuyorum.
Teşekkür ederimAnlıyorum sizi sakinleşince konuşmak mantıklı ama fazla yüklenmeyin eşinize dediği gibi kendi hatası değilmiş.