- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
- Konu Sahibi Penelope34
-
Eski eş geçen kış para koparamamıştı koparsaydı liposuction yaptıracaktı. Eşimin bunlardan haberi olmasına rağmen bu kadına bu kadar sessiz kalıp her istediğini vermesi çok sinir bozucu. Her para isterken duygu sömürüsünü ihmal etmez. Genekde kızının psikolojisinin bozuldu gerekçesiyle isterdi bu defa kendi sağlığı bozulmuş muş..
Eşim 48 yaşında adam etmek gibi bir şey zor. Eski eşi de becerikli maşallah her konuda. Kadın evliyken eşimi otele atmış. Kadın eski eşini aldatmış yani. Eşim de genç o zamanlar ve ilk seviştiği kadın da bu olunca aşık olmuş seviştikten sonra. Sonra hep kaçamak görüşmeler falan ve kadın boşanmış sonra benimkiyle evlenmişler. Kadın evli barklı ve kendinden 6 yaş genç iş arkadaşını böyle götürmüş
Kıvırdı durdu. Belli ki boşanmak istemiyor. Benim yazdığım yanıtı eski karına niye söyledin dedim. Bana ders vermek istemiş güya. Eski karın her istediğinde neden para yolluyorsun dedim, yollamıyorum dedi. Bu koca bir yalan. Boşanmaya gidersek bankadan mahkeme kararı ile yolladığı tüm paraların dekontunu aldırırım. Önce "Ülkü ile aramdaki işe sen karışma" dedi. "Bu Ülkü hanıma gizlice verdiğin paralar aile bütçemizden. Ben seninle bu yaştan sonra paran için evlenmedim, çocuk doğurmak için de evlenmedim, ömür boyu hayat arkadaşlığı için sevdiğim için evlendim. Sen benden gizli iş çevireceksen bu evlilik yürümez" dedim
Konu sahibi eşi kadar iyi şartlara sahip değilmiş zaten, konu kilit.
Yüksek ihtimal öyle bir durum olmayacak; çünkü erkekler kadınlardan daha mantıklı, bundan dolayı kendinden fazla kazanan kadın istemiyorlar. Kadınlar da biraz mantıklı olsa da zengin koca diye ortalıkta gezmeseler keşke. Neyse ya akşam akşam olay yine benim hayatıma sardı, iyi geceler.Konu aslında siz değilsiniz tabi ama misal ilerde siz 5 bin maaş aldınız eşiniz de 2 bin. Bunu ona ve aile yaşantınıza yansıtacak mısınız?
İnsanların hayatlarında inişler çıkışlar olur. Yeri gelir bir eş diğerinden 2 kat fazla maaş alır. ve evin gelirin iki maaşın toplamı olur. Hayatlarını da o paraya göre ayarlarlar. Bu konuda bu kadar katı olmayı çok doğru bulmuyorum.
İki kadın var biri eski biri yeni eşi. İki kadının da çocuğu var. Ama biri adamın çocuğu, biri, anladığım kadarıyla, onun çocuğu değil. Günahını almayayım ama belki de eski eşine kadın onun çocuğunun annesi diye o kadar yağdırıyordur, belki de bilinçaltında evli olduğum kadın ve onun çocuğuna gideceğine, benim çocuğuma ve çocuğumun annesine gitsin diyordur. Hiç alakasız başka bir sebep de olabilir tabii, ama benim aklıma bu ihtimal de geldi.
Eşim 48 yaşında adam etmek gibi bir şey zor. Eski eşi de becerikli maşallah her konuda. Kadın evliyken eşimi otele atmış. Kadın eski eşini aldatmış yani. Eşim de genç o zamanlar ve ilk seviştiği kadın da bu olunca aşık olmuş seviştikten sonra. Sonra hep kaçamak görüşmeler falan ve kadın boşanmış sonra benimkiyle evlenmişler. Kadın evli barklı ve kendinden 6 yaş genç iş arkadaşını böyle götürmüş
Bi defa eşimde yoktu ben yolladım kadına nafakayı, şaka gibi ama şaka değil
yersen tabiAralarındaki aşk çoktan bitmiş
Konu sahibi eşi kadar iyi şartlara sahip değilmiş zaten, konu kilit.
Sen baya matematik anlatıyosun, evliliğin tamamen mantığa dayanacak sanırım, üzüldüm
Alman usulü .Evlilik değilde bir nevi ev arkadaşlığı gibi anlatmış.
Kısmet olursa inşallah sevdiğim beyle evleneceğim. :) ama evet mantıksız da olmayacak eğer istediğim insanla olursa; çünkü şimdiye kadar kafamda oluşmuş profile de uyuyor. Hayırlı geceler.Sen baya matematik anlatıyosun, evliliğin tamamen mantığa dayanacak sanırım, üzüldüm
Üzücü, mantık evet ama sadece mantık hayır
Kısmet olursa inşallah sevdiğim beyle evleneceğim. :) ama evet mantıksız da olmayacak eğer istediğim insanla olursa; çünkü şimdiye kadar kafamda oluşmuş profile de uyuyor. Hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?