Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

Olduranlar var. Herkesin kendine hayatı, hayırlı geceler.

Ben de ağzım açık yorumları okuyorum.

Eşinin parasını harcayanları 'yiyici' ilan eden forum 'eski' eşin parasını yemeyi hak görüyor.

Ben de ağzım açık yorumları okuyorum.

Eşinin parasını harcayanları 'yiyici' ilan eden forum 'eski' eşin parasını yemeyi hak görüyor.

Bu ara çok oluyo bu, çelişki 2017nin modası galiba, marjinallik mi orijinallik mi çözemedim

Tek 3000 lirayla gecinir insan yahu bide ev araba var kendi maasi var 2500 lira etti 5000 kusur vay be millet bu parayla gecinemiyor

Standardı oymuş biz anlayamazmışız, eski eşi alıştığı standardı sağlamak zorundaymış
Standardi oysa kendi calisip kazanicak ozaman adam sadece cocugunun masrafalarini karsilamaya mecbur eski esin degil..yukarda okuduguma hak verdim koca parasi yiyenler yerin dibine sokuluyor yeri gelince ama eski es yiyebiliyor yani mahsuru yok:)

Standardi oysa kendi calisip kazanicak ozaman adam sadece cocugunun masrafalarini karsilamaya mecbur eski esin degil..yukarda okuduguma hak verdim koca parasi yiyenler yerin dibine sokuluyor yeri gelince ama eski es yiyebiliyor yani mahsuru yok:)

KK ya hoşgeldin:)

Benim bu hikayede anlamadığım tek şey siz niye 5 yıldızlı otel varken pansiyona gidiyorsunuz. Sen de 5 yıldızlıya git sana gitme diyen mi var anlamadım. Sen de koy önününe adamın kredi kartı borcunu ödesin bakalım. Senin kocan belli ki bu kadın neyi öde diyorsa ödeyecek. Senden para isteyip ödemediği sürece veya evin bazı maliyetlerini sana yıkıp ödetmediği sürece sorun etme. Ama sen birikim yapmak istiyorsan yap lütfen ve kendi harcamalarını da kocana yık. Böylece sen aile adına birikim yapmış olursun.

Ama sen de arada eski kocana para gönder bakim ne diyecek. Çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…