Eşimin eski eşi, sorunlar ve boşanmayı düşünmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de diğer tarafta da bir çocuk var, kadın tek başına yapmadı sonuçta.
adam maasının yarısını verıyor zaten, neden anlamıyorsunuz

kaldı kı cocugu da gostermıyorlar neler yasandı neler

kaldı kı onun durumu, esımden cok cok daha yuksek. baba olarak tabı kı nafaka verecek ama bunu kullanmaya calısan anneden bahsedıyoruz bız. babadan kendı gelırınden daha fazla nafaka alacak, cocugu gostermeyecek , baba yarı maasını verecek , baba ıssızken hatta babayı ıssız bırakan kendısıyken.... benım esım ya da baska mı hatalı olacak

tvlerde ya da bu forumda, ıkı dırhem nafaka vermekten kacan,
hatunlarla para harcayan
cocugu canı ısteyınce gormek ısteyen
annesıı tehdıt eden, ya da rahatsız eden, kotu davranan

yanı var boyle okuz babalar, eskı esler, ama onları okuyup okuyup onları yasayıp onları görüp, her baba ıcın de aynı yorumu yapmayın

Teşekkür ederim asliye ceza hakimiyim ben. Aile mahkemesi sıfatıyla baktığım da oldu ama taşradayken. Attığım görsel de bizzat benim yazdığım gerekçeli kararım Bunları gözünden anlıyorum ben. Çocuğuna nafaka vermemek için avukata servet harcar o çocuğa 10.000 vermekten aciz. Ama yeni karıyı da ihmal etmez. Böcek gibi görüp ona göre muamele yapmak gerekir bunlara.
Eşek gibi haklarını verecekler eşek gibi

Birde etrafımda o kadar bosanma oldu, şiddet ve aldatma sebepliler dahil kimse eski kocasından servet falan almadı. Bu işler böyle kolay mı? Vardır eve giden haczin sebebi. Eski eş art niyetli bile olsa kanuni olarak alacağı belli sonuçta. Fazlasını istese de alamaz.

10.000 nafaka ödememek için dolap döndürüyormuş şerefsiz ya ne serveti. Ödemeye parası yok evlenmeyi ihmal etmiyor ama

neyse bana kımse yorum yapmasın, herkese sıkayet gonderecegım
hatta hukuki olarak da.
ben su an bıle zona gecırıyorsam, ve cocugum olmuyorsa o kadın yuzunden

eskı eslerı savunacagız derken, magdur olmus ve hıcbırseyde etkısı olmayan, mutlu olmak, anne olmak ıcın evlenmıs baska bır kadına, acımasız olamazsınız

burda konu sahıbı de ben degılım zaten, konu konuyu actı bana döndü gıbı oldu. ben kendıme konu acmayı bılmez mıyım alasını bılırım ama anlamayacak ınsanlara dıl dokmemek ıcın hıc acmadım, acmam da.

ayrıca cıdden konu benle alakalı degıl baskasının konusu, onun sorun, soru, neyı varsa ondan devam edılmesı normal zaten.

Hayırdır sen ??? Kime şikayet yolluyorsun ? Sen önce o yorumunun hesabını kanun nezdinde vereceksin.
Böyle kendi kendini yiye yiye ölüp gideceksin eline sağlık hanımefendinin

nafaka odemezsenız

hatta nafakanız, banka aracılıgı bıle odenıyor olsa. ıstırak davanız varsa, gecıken nafakaya ıstınaden evınız, arabanız ne varsa ustune hacız emrı cıkar

bız allahtan hemen odedık de, surecı uzatmadık yanı hacız uygulanıyor mu tam bılemem avukat degılım ama durum bu

bu ay maas yatmasın dıyelım, 10.000 tl hesaptan cekılmezse, hemen evın tapusunun uzerıne hacız konulur. durum net.

ha bır de şu var, gercekten hem genel olarak sansız bırıysenız, ayrıca her durumda kadın ya da erkek kım olursa olsun onun tarafını tutan bır hakıme denk gelırsenız, ısını ıyı yapmayan bır avukatınız da olursa; bu ulkede kadın-erkek ; suclu-sucsuz farketmeksızın; tarafların neler yasayabılecegının, ne cezalar alabılecegını tahmın edemezsınız

ınanın bu surecte , kımı asker kımı memur kımı bosanma davanması kımı ahlak davası kımı velayet derken; hem aıledekı avukatlarımız hem kendı avukatlarımız derken; hem yaptıgımız arastırmalarda yuzlerce degısık vaka gördük, hayret ediyor insan bizim ülkedeki hukukun ısleyısıne.

Bunlar bir cevap değil, siz az önce büyük bir iddiada bulundunuz. Siyasi ve mali baskılar ile karar veriliyor dediniz. İşte ben de tam onu soruyorum, bu kadın kim oluyor bunları yapacak?

Ama boşansam tek kuruş istemezdim bak o konuda haklısınız. Eski eşim olsa o adamdan bana beş kuruş geçirtmem öyle bir insanım, yapı meselesi.

Şu an fiziksel avantajlarınız ve çocuğunuzun olmaması üzerinden bu hükmü veriyorsunuz.

Çocuğunuz olsa eşiniz sizden ayrılıp genç bir kızla evlense görürüm kuruş istememelerinizi

Hikayeniz daha bitmedi bu kadar ön yargılı olmayın.

Bunlar bir cevap değil, siz az önce büyük bir iddiada bulundunuz. Siyasi ve mali baskılar ile karar veriliyor dediniz. İşte ben de tam onu soruyorum, bu kadın kim oluyor bunları yapacak?
ben bu kadın bunu yaptırıyor demedim ki acıkca.

kaldı ki, bu kadın degıl ama kadının aılesı bunu yaptırdı, cunku kendısının egıtım hayatı, ıs hayatı dahıl herseyı sıyası ve mali gucler ıle bu zamana kadar cozmusler. kendılerı hep anlatmıslar, zaten belgeler ıle de ıspatlanmıs . ayrıca bızım davada da ortaya cıktı durum ama 16 ay ugrastık, halen de yargıtay surecındeyız.

ama benzer davalar
farklı davalarda

bunları bızzat saglayan gucte ınsanlar var

haberlere yansıyan rezalet hakımler rezalet avukatlar
bızlerın ve bırcok ınsanın yasadıgı ornekler
askerlerımız
yazarlarımız
hatta mahalledekı masum komsumuz derken bunların orneklerı bıtmez

dava dılekcelerını tek tek orneklendırmek gerekır ama suna ınanın, kuru sıkı atmıyorum

ısının erbabı
bırcok magdur

davacı, davalı, hakim, avukat, hatta savcı tanıdıklarımızdan da bırebır duydugumuz seyler

sadece hayat boyu kendımız ya da cevremızde yasananlar degıl yanı bu yorumları bana yaptıran

Nafaka ödenmiyorsa karşı taraf tabi ki yasal hakkını kullanır. Neden kullanmasın?
Neye servet ödediniz o zaman sizde çocuk tedavisi olamadınız? Bunun sorumlusu kocanız farkında mısınız? Vaktinde ödeseydi nafakayı sizde sorun yaşamazdınız.
Elde nafaka ödemeyen bir baba varsa istediğiniz kadar eski eşin suçlayın bir anlamı yok bence.

Sen eşinden nafaka alan kadınları aklınca aşağılıyor musun ?

Anne kötüdür demedim zaten, ayrıca kötü bile olsa her çocuk annesini belirli bir yaşa kadar koşulsuz seviyor zaten. Kadin bu şekilde bir hayat istemiyorsa babaya verebilirdi demek istedim. Demek ki çocukta kadında hayatından memnun. Her zaman erkeklerin nafaka vermesinden yanayım ama alinan nafaka çocuk için kullanılacaksa ona harcanmalı. Yetmiyorsa yükseltme için dava açarsın, diger türlü suistimale giriyor.

Sen eşinden nafaka alan kadınları aklınca aşağılıyor musun ?
Çocuğu olmadığı için boş atıyor şu anda. Kimse kusura bakmasın, kendim için nafaka almam ama çocuğum için alabileceğimin fazlasını almaya bakarım. Ha çocuğun tek kuruşunu da kendim için kullanmam.

Evet hersey bir yana o para odenecek. Aynen bu sekilde, biri digerini goturmeyecek ac kalacak ama cocuguna nafaka odeyecek bu tartisilir birsey degil. Ztn almis, akilli kadin tebrik ederim.

Ne kadar fesatsınız yahu ! Çocuk sahibi olamamanızın eski eş ile bağlantısı nedir ? Siz kalbinizin ekmeğini yiyorsunuz olan bu. Eski eşin ve küçücük çocuğun ahını almışsınız. İlahi adalet..

Ben de boşandım, yeniden evlendim hamileyim.. çocuksuz ve başından hiç evlilik geçmemiş bir adam ile hayatımı birleştirdim. Karşıma defalarca çocuklu adamlar çıktı da hiç şans vermedim. Bu kadar mı çaresizdiniz tercih edilmediniz de çocuklu boşanmış adama vardınız ? 10.000 TL nafaka ödeyemeyen, yaşlı anasının evinde kalan adam yeniden evlenmeyi ihmal etmiyor ama ?? ah vah..

Hiç sekmez. Boşanmış çocuklu erkekler , çocuğu olmayan ve çalışan kadınlarla 2.evliliklerini yaparlar.

Bu arada yürek mi yediniz Ankaralı bir hakime (hele ki Asliye Ceza) ayar vermeye kalkıyorsunuz ? Siz bir hakime vasıfsız ve torpilli dediniz ?? Kendinizde misiniz ?

Eşiniz verdiği nafaka giderince birşeyden kıssın.atiyorum bir kursu 17 bin ise nafakada 17 bin ise o kurşun parasini vermesin.karsisindaki kadın fena herşeyi babaya yüklemiş .kocanda çirkef olmalı biraz
Pardon da boşanma protokolünde nasıl anlaşıldığını bilmeden neden böyle akıl veriyorsunuz? Ayrıca erkek daha çok kazaniyorsa tabi ki evladının harcamalarına daha çok katkı sağlayacak. Evlilik birliği içinde de bu şekilde ilerliyoruz biz. Eşim okulu ödüyor bende kurs ve ekstraları hallediyorum.
Tek katıldığım nokta, aylık 23 bin TL ekstra para alınıyorsa çocuk eski püskü eşyalarla gezemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…