- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
-
- Konu Sahibi velvetrose
adam maasının yarısını verıyor zaten, neden anlamıyorsunuzİyi de diğer tarafta da bir çocuk var, kadın tek başına yapmadı sonuçta.
Teşekkür ederim asliye ceza hakimiyim ben. Aile mahkemesi sıfatıyla baktığım da oldu ama taşradayken. Attığım görsel de bizzat benim yazdığım gerekçeli kararım Bunları gözünden anlıyorum ben. Çocuğuna nafaka vermemek için avukata servet harcar o çocuğa 10.000 vermekten aciz. Ama yeni karıyı da ihmal etmez. Böcek gibi görüp ona göre muamele yapmak gerekir bunlara.Sizin gibi hakimler olsun ya, aile mahkemesinde çalışıyorsanız kadınlara haklarını veriyorsunuzdur.
Erkek hakimler erkekleri tutuyorlar bazı kadın hakimler de pick me girl oluyor kuş kadar nafaka alınan davalar hep onlardan.
Burda yeni eşlere bakmayın kuş kadar nafaka verdirmek isterler tabiki herkes çıkarında :)
23 k da fazla bi nafaka değil doğuda yaşıyorum aylık 20 günlük kreş 15 k.
Bir çocuğun masrafı hakkıyla bakılacaksa asla 23 k değil.
Birde etrafımda o kadar bosanma oldu, şiddet ve aldatma sebepliler dahil kimse eski kocasından servet falan almadı. Bu işler böyle kolay mı? Vardır eve giden haczin sebebi. Eski eş art niyetli bile olsa kanuni olarak alacağı belli sonuçta. Fazlasını istese de alamaz.Sizin eşinizin eski eşinin titri neydi ki hakimler onun lehine karar versin? Bütün imkanlarınızı işin sonunda kadir kıymet bilmeyen insanlara harcamışsınız, bu riski almanız sizinle alakalı, anne olamayışınıza kadar suçlusu da bi zahmet eski eş olmasın artık. Yanlış yere yatırım yapmışsınız heba olmuş.
10.000 nafaka ödememek için dolap döndürüyormuş şerefsiz ya ne serveti. Ödemeye parası yok evlenmeyi ihmal etmiyor amaBirde etrafımda o kadar oldu, şiddet ve aldatma sebepliler dahil kimse eski kocasından servet falan almadı. Bu işler böyle kolay mı? Vardır eve giden haczin sebebi. Eski eş art niyetli bile olsa kanuni olarak alacağı belli sonuçta. Fazlasını istese de alamaz.
Hayırdır sen ??? Kime şikayet yolluyorsun ? Sen önce o yorumunun hesabını kanun nezdinde vereceksin.neyse bana kımse yorum yapmasın, herkese sıkayet gonderecegım
hatta hukuki olarak da.
ben su an bıle zona gecırıyorsam, ve cocugum olmuyorsa o kadın yuzunden
eskı eslerı savunacagız derken, magdur olmus ve hıcbırseyde etkısı olmayan, mutlu olmak, anne olmak ıcın evlenmıs baska bır kadına, acımasız olamazsınız
burda konu sahıbı de ben degılım zaten, konu konuyu actı bana döndü gıbı oldu. ben kendıme konu acmayı bılmez mıyım alasını bılırım ama anlamayacak ınsanlara dıl dokmemek ıcın hıc acmadım, acmam da.
ayrıca cıdden konu benle alakalı degıl baskasının konusu, onun sorun, soru, neyı varsa ondan devam edılmesı normal zaten.
nafaka odemezsenızBirde etrafımda o kadar oldu, şiddet ve aldatma sebepliler dahil kimse eski kocasından servet falan almadı. Bu işler böyle kolay mı? Vardır eve giden haczin sebebi. Eski eş art niyetli bile olsa kanuni olarak alacağı belli sonuçta. Fazlasını istese de alamaz.
Bunlar bir cevap değil, siz az önce büyük bir iddiada bulundunuz. Siyasi ve mali baskılar ile karar veriliyor dediniz. İşte ben de tam onu soruyorum, bu kadın kim oluyor bunları yapacak?cocukla olan goruntuler
cocugun degısen beyanı
pedagog raporu
cocugun arkadasları ıle yaptıgı konusmalar
annesının arkadasının ıtırafı
daha ekleyım mı , lehıne karar ıcın...
ayrıca 15 senedır bıtmeyen yenı dava konuları, cekısmelı bosanma ve sonrasında da annenın bu olayı devam ettırıyor olduguna ınanan 6 hakımden sonra 1 hakımın cıkmıs olması....
bırıkım benım degıldı, esımındı. ama sonucta benım cocugum olsaydı, onun bırıkımı gıtmıs olacaktı hatta sonucta ılk cocuguna kalsaydı barı. hanı oraya buraya gıdecegıne, gormese de evladının olurdu bunlar sonucta. evlat hakkı, babadan.
eskı es , bız evlenınce davaların sıddetını arttırdı o yuzden ve daha bır cok sebepten sucludur. ama suc degılse de hatalı olan ben, bu kadar sorunlu bır evlılık gecmısı oldugunu anlayamamak, ya da herkesı kendım gıbı eskı esını rahat bırakan kadınlardan sanmak. ha esım saklamadı cogu seyı bılıyordum ama ben bu noktaya gelecegını de, bana bu kadar zararı olacagını da dusunemedım. 2. evlılık de olsa, bazı seylere karsı dıkkatlı olup secım yapıyorsunuz ama bazı seylerı hem de bu kez ask evlılıgı yapınca goremıyorsunuz. benım hatam, sorunlu bır kısı secmek. bu da suc degıl
Ama boşansam tek kuruş istemezdim bak o konuda haklısınız. Eski eşim olsa o adamdan bana beş kuruş geçirtmem öyle bir insanım, yapı meselesi.
ben bu kadın bunu yaptırıyor demedim ki acıkca.Bunlar bir cevap değil, siz az önce büyük bir iddiada bulundunuz. Siyasi ve mali baskılar ile karar veriliyor dediniz. İşte ben de tam onu soruyorum, bu kadın kim oluyor bunları yapacak?
Nafaka ödenmiyorsa karşı taraf tabi ki yasal hakkını kullanır. Neden kullanmasın?nafaka odemezsenız
hatta nafakanız, banka aracılıgı bıle odenıyor olsa. ıstırak davanız varsa, gecıken nafakaya ıstınaden evınız, arabanız ne varsa ustune hacız emrı cıkar
bız allahtan hemen odedık de, surecı uzatmadık yanı hacız uygulanıyor mu tam bılemem avukat degılım ama durum bu
bu ay maas yatmasın dıyelım, 10.000 tl hesaptan cekılmezse, hemen evın tapusunun uzerıne hacız konulur. durum net.
ha bır de şu var, gercekten hem genel olarak sansız bırıysenız, ayrıca her durumda kadın ya da erkek kım olursa olsun onun tarafını tutan bır hakıme denk gelırsenız, ısını ıyı yapmayan bır avukatınız da olursa; bu ulkede kadın-erkek ; suclu-sucsuz farketmeksızın; tarafların neler yasayabılecegının, ne cezalar alabılecegını tahmın edemezsınız
ınanın bu surecte , kımı asker kımı memur kımı bosanma davanması kımı ahlak davası kımı velayet derken; hem aıledekı avukatlarımız hem kendı avukatlarımız derken; hem yaptıgımız arastırmalarda yuzlerce degısık vaka gördük, hayret ediyor insan bizim ülkedeki hukukun ısleyısıne.
Sen eşinden nafaka alan kadınları aklınca aşağılıyor musun ?Sizin bu öfkenizin nedeni nedir? Yoksa siz de mi eski eşsiniz? :) kimse kimseye kardeşimin okulunu falan ödetmiyor. Eşim “beraberce” hallederiz, bir an önce başlasın okula dedi diye kimse kimseye bi şey ödetmiyor yani.
Burda ayaklarımı vura vura “hayırrr güzel seviliyorum hiç de değillll” diyecek halim yoköyle düşünebilirsiniz tabii ki.
Boşansam niye gidecek yerim olmasın hanımefendi, annemin evi 45 dakikalık mesafede
Ama boşansam tek kuruş istemezdim bak o konuda haklısınız. Eski eşim olsa o adamdan bana beş kuruş geçirtmem öyle bir insanım, yapı meselesi.
Anne kötüdür demedim zaten, ayrıca kötü bile olsa her çocuk annesini belirli bir yaşa kadar koşulsuz seviyor zaten. Kadin bu şekilde bir hayat istemiyorsa babaya verebilirdi demek istedim. Demek ki çocukta kadında hayatından memnun. Her zaman erkeklerin nafaka vermesinden yanayım ama alinan nafaka çocuk için kullanılacaksa ona harcanmalı. Yetmiyorsa yükseltme için dava açarsın, diger türlü suistimale giriyor.Baba çok yoğun çalışırken ne kadar manevi olarak ilgilenebilir çocukla. Anne o kadar kötü olsa çocuk kalmak istemez başta. Ayrıca Türkiye’de kaç erkek kendisini aldattığı için boşandığı karısına böyle davranır(konu sahibinin anlattığından çıkarım yaptım) . Keşke anne tamamiyle babaya verse de çocuğu, çok yoğun babanın nasıl baktığını öğrenebilsek. Kadında keyfine baksa. Akşam koştur koştur eve gitmek yerine kahve içmeye spora gitse.
Çocuğu olmadığı için boş atıyor şu anda. Kimse kusura bakmasın, kendim için nafaka almam ama çocuğum için alabileceğimin fazlasını almaya bakarım. Ha çocuğun tek kuruşunu da kendim için kullanmam.Sen eşinden nafaka alan kadınları aklınca aşağılıyor musun ?
oldu canım
senın aılen cahıl
sen bızım gıbı luks semtte yasamıyorsun
sen ben bosanmak ısteyınce, ısrarcı olmadın bosanalım dedın eee o zaman cek cezasını dıyıp
cocugu gostermem ama nafakayı esek gıbı odersın kafası mı adil olmak
sperm bankası mı babalar
ya da bankamatık mı
baba ac kalsa da bakacak, ıster evlı olsun ıster olmasın
babası yıllarca maddı yeterlılıgı olmayan, herseyı aynı evlılık bırlıgınde ama baba gıbı yapan bır annenın cocuguyum ben. babalar, baba olacak. bunun lafı olamaz ama babanın elınde babalık yapmasını al, onu layık dahi gorme ama adamın ısı olmasa da ustelık ısten cıkartılmasına onun actıgı davalar neden olacak, sonra da kım duzgun ebevenyn dıye burda tartısacagım. yok oyle sacma bır dunya.
Bakın şimdi çektim bunu. Altı çizili yer kriterdir. He ben konudaki kraliçe yerinde olsam bi de yoksulluk nafakası çakardım bunlara.
neyse bana kımse yorum yapmasın, herkese sıkayet gonderecegım
hatta hukuki olarak da.
ben su an bıle zona gecırıyorsam, ve cocugum olmuyorsa o kadın yuzunden
eskı eslerı savunacagız derken, magdur olmus ve hıcbırseyde etkısı olmayan, mutlu olmak, anne olmak ıcın evlenmıs baska bır kadına, acımasız olamazsınız
burda konu sahıbı de ben degılım zaten, konu konuyu actı bana döndü gıbı oldu. ben kendıme konu acmayı bılmez mıyım alasını bılırım ama anlamayacak ınsanlara dıl dokmemek ıcın hıc acmadım, acmam da.
ayrıca cıdden konu benle alakalı degıl baskasının konusu, onun sorun, soru, neyı varsa ondan devam edılmesı normal zaten.
Pardon da boşanma protokolünde nasıl anlaşıldığını bilmeden neden böyle akıl veriyorsunuz? Ayrıca erkek daha çok kazaniyorsa tabi ki evladının harcamalarına daha çok katkı sağlayacak. Evlilik birliği içinde de bu şekilde ilerliyoruz biz. Eşim okulu ödüyor bende kurs ve ekstraları hallediyorum.Eşiniz verdiği nafaka giderince birşeyden kıssın.atiyorum bir kursu 17 bin ise nafakada 17 bin ise o kurşun parasini vermesin.karsisindaki kadın fena herşeyi babaya yüklemiş .kocanda çirkef olmalı biraz