Eşimin eski eşi, sorunlar ve boşanmayı düşünmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neeee konu sahibi karım beni aldattı yalanına inanmış mı

Ya boşanık erkekler bu yalanla kaç tane genç kadını kandırdılar helal olsun

Yala yala bitmez bu yalan :)
Yalanlar :
1. Karım beni aldattı
2. İsteyerek evlenmedim (evlenmemizi ailem istedi ya da vicdan yaptım ayrilamadim )
3. Ailesine çok sık gidiyordu, beni ve evi hep ihmal etti
4 Çocuktan sonra ilişkimiz tamamen anne baba ilişkisine döndü
5. Totom

Çocuğun 300 liralık kitap parası, arkadaşının doğum gününe alınacak hediyenin parası bunlarda tek tek babadan istenmez bence. Zaten baba okul, kurs ödemelerini yapıyor, nafaka da belli bir miktarda ona rağmen yetmiyorsa artırmak istemesi sürekli mesaj atıp para istemesinden iyidir. Kaldı ki çocuğun kıyafetleri de konu sahibinin dediği gibiyse iyi niyetli bir yaklaşım göremiyorum ben bu konu özelinde.

Rabbim bütün masum melekleri üvey anne şerrinden korusun babaları koruyamıyor, üç kuruş nafakanın hesabını yapıyorlar, benim niye çocuğum olmuyor Allah niye bana nasip etmiyor diye düşünüp kalbini temizleyeceğine hızını alamayıp hakime saydırıyor :)

Evet, o konuda bende katılıyorum. Kadın bir seylerin hırsını çıkarıyor olabilir.

Konu sahibinin hakli oldugu yonler var onu hayati icin cok tartisilir nokta var adam ne cocuga ne esine yetiyor - vakit anlaminda
Benim tepkim nafakanin tartisilir olmasina

Ya simdi kocasina kardesinin ozel universitesini odeten nasil evlenince kurus almayacak, herkes melek … evli, cocuklu adamla yakisikli oldugu icin evlenmis ya bosaninca da fotosuna bakar artk

Konu sahibinin hakli oldugu yonler var onu hayati icin cok tartisilir nokta var adam ne cocuga ne esine yetiyor - vakit anlaminda
Benim tepkim nafakanin tartisilir olmasina
Adam çocuğuna yetiyor gözüküyor. Bence asıl sıkıntı nafakanın sadece çocuğa kullanılmaması. (Konu sahibinin anlattıklarına dayanarak söylüyorum)

Adam çocuğuna yetiyor gözüküyor. Bence asıl sıkıntı nafakanın sadece çocuğa kullanılmaması. (Konu sahibinin anlattıklarına dayanarak söylüyorum)

Bir parca kotu niyet var ama oran ne kdr bilemedim cunku yeme icme bakim vs de var ve gelir ne kdr
Birde cocuk acisindan yine de az zaman geciriyorlar ya, tamamini ona ayiriyor belli ki oda bana gore az

Bir parca kotu niyet var ama oran ne kdr bilemedim cunku yeme icme bakim vs de var ve gelir ne kdr
Birde cocuk acisindan yine de az zaman geciriyorlar ya, tamamini ona ayiriyor belli ki oda bana gore az
Yoğun çalışıyormuş baba, sağladığı imkanlar da biraz onunla bağlantılı aslında. Eşim bir süredir görev değişikliği yaptı, eskisinden daha iyi kazanıyor ama sorumlulukları arttığı, şehir dışına çıkma durumu daha sık olduğu için çocuklarla geçirdiği süre ister istemez azaldı. Burada birde boşanma olduğu için çokta yapılacak bir şey yok gibi aslında vakit konusunda.

Evet bizler buyukler acisindan yok
Ama cocuk icin bunun anlami baskadir
Konu sahibi bilerek evlenmis bisey diyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…