- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.470
- 41
-
- Konu Sahibi velvetrose
yani ben de dul oldum da, eski esımın canına okumadım ne maddı ne manevi.Nafaka alan kraliçeye de nafakaya bağlayan hakime hanıma da tebriklerimi gönderiyorum buradan. Nafaka haktır.
Ataerkil düzen nafakanın eşitliğe aykırı olacağını tartışacağına önce dul kadın olmak ile dul erkek olmanın toplumdaki dezavantajlarını düzeltsin ondan sonra nafaka haksızlık diye ağlasın.
Ben hakimim. Evlilik terapisti adli psikolog avukat hepsi kadar bilirim merak etmeyin. Nafaka bağlayan kadın meslektaşlarıma saygılarımı sunuyorum tekrar.babaya hıc gostermeyıp, babanın aldıgı maas 15.000 tl iken....
hatta baba gercekten ıssızken
baba evlenınce de ekstra kuduran
o kralıce, arkadasının cocuguna bılerek cocugun cocugumun kulagına vursun kulak zarı patlasın ben de rapor alıp gorusmelerını engelleyıp dıyen... bunu arkadası yapacakken, vıcdanı el vermeyıp hıc tanımadıgı ınsan olan esımın lehıne tanıklık yapmasaydı esım hapısteydı
anne degılım ama ben de bosandım, erkeklerın bır cogu hayırsız eskı es hayırsız baba olur bunları gorduk, yasıyoruz ama her bosanan kadın her bosanmıs anne de oyle masum da olmuyor bunu da aklınızın bıryerınde tutun derım
evlılık terapıstı, adlı psıkolog, avukat... o kadar cok tanıdıgımız var ki, o kadar degısık hıkayaler var ki, boyle anne mı olur dıyorsunuz. sasırıyorsunuz.... babalar %80 berbat babalık yaparken, %20 lık kısım olarak berbat annelık yapan, cocugu uzerınden bosandıgı esıyle savasma psıkolojısıne gıden, adı da MEDIA SENDROMU diye psikiyatride geçen tanıma bakın.. isterseniz, kitabi da okursunuz hatta.
ebeveyne yabancılaştırmadır bu bir anlamda
Psikonet Yayınları Ebeveyne Yabancılaşma Sendromu Fuat Torun - Fuat Torun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Psikonet Yayınları Ebeveyne Yabancılaşma Sendromu Fuat Torun - Fuat Torun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Baba çok yoğun çalışırken ne kadar manevi olarak ilgilenebilir çocukla. Anne o kadar kötü olsa çocuk kalmak istemez başta. Ayrıca Türkiye’de kaç erkek kendisini aldattığı için boşandığı karısına böyle davranır(konu sahibinin anlattığından çıkarım yaptım) . Keşke anne tamamiyle babaya verse de çocuğu, çok yoğun babanın nasıl baktığını öğrenebilsek. Kadında keyfine baksa. Akşam koştur koştur eve gitmek yerine kahve içmeye spora gitse.Konu sahibi parası için mi evlendi bilemem ama sırf para için evleneceksem adamın 300 bin TL'den cok kazanan olmasını tercih ederdim ki maaş ne kadar bilmiyoruz.
Çocuk bakmak gerçekten zor fakat insanlar bu yükü bile isteye üstüne alıyor. Karşı taraf boşanma durumunda çocuğu babaya verebilirdi. Ayrıca boşanmamış olduğum halde anlattıklarınızın fazlasını yapıyorum, çünkü benim çocuğumöyle bir yazmışsınız ki baba çocuğu anneye vermiş, arkasına hiç bakmamış.
Birde insan çocuğunu yırtık ayakkabı, 2 parmak kısa kalmış esofman ile gezdirir mi Allah aşkına? Çok büyük maddi imkansızlıklar yoksa gider pazardan alır yine temiz, düzgün bişey giydirir.
Baba çok yoğun çalışırken ne kadar manevi olarak ilgilenebilir çocukla. Anne o kadar kötü olsa çocuk kalmak istemez başta. Ayrıca Türkiye’de kaç erkek kendisini aldattığı için boşandığı karısına böyle davranır(konu sahibinin anlattığından çıkarım yaptım) . Keşke anne tamamiyle babaya verse de çocuğu, çok yoğun babanın nasıl baktığını öğrenebilsek. Kadında keyfine baksa. Akşam koştur koştur eve gitmek yerine kahve içmeye spora gitse.
O zaman konu sahibinin de , esinin de 23 degil 43 bin nafaka vermeye razi olacaklarina eminim ama ispat edememBaba çok yoğun çalışırken ne kadar manevi olarak ilgilenebilir çocukla. Anne o kadar kötü olsa çocuk kalmak istemez başta. Ayrıca Türkiye’de kaç erkek kendisini aldattığı için boşandığı karısına böyle davranır(konu sahibinin anlattığından çıkarım yaptım) . Keşke anne tamamiyle babaya verse de çocuğu, çok yoğun babanın nasıl baktığını öğrenebilsek. Kadında keyfine baksa. Akşam koştur koştur eve gitmek yerine kahve içmeye spora gitse.
sizin gibi hakimlerden dolayı ülke bu durumda zatenBen hakimim. Evlilik terapisti adli psikolog avukat hepsi kadar bilirim merak etmeyin. Nafaka bağlayan kadın meslektaşlarıma saygılarımı sunuyorum tekrar.
Yorumumun hala arkasındayım. Nafaka verecekler
Ya şimdi konu sahibi direk demedi ama adam boşanmak istemiş burada söyleyemeyeceği olaylar yüzünden. Bende kendimce çıkarım yaptım.Neeee konu sahibi karım beni aldattı yalanına inanmış mı
Ya boşanık erkekler bu yalanla kaç tane genç kadını kandırdılar helal olsun
Yala yala bitmez bu yalan :)
Kardeş geçmiş olsun bu yorumu bizzat ihbarcı olarak bildiriyorum. Ailedendeki avukatlara söyle şimdiden savunmana hazırlamaya başlasınlar. Bak bakalım ülkenin hakimlerine top yekün torpilli, siyasi veyahut cemaat iltisaklı iması yapmanın bedeli var mıymış yok muymuşsizin gibi hakimlerden dolayı ülke bu durumda zaten
adalet elden gideli yıllar oldu, özellikle 25 senedir yok. hangi okullardan hangi vasat bilgi ve sonrasında hangi siyasi ya da mali baskılar ile kararlar alındığını çok iyi biliyoruz . ailemde 5 tane avukat var, ayrıca sağolsun o kraliçe sayesinde servetler harcadık resmen anayasal hakkımızı alabilmek için. o yüzden hakimleri de, işine geldiği gibi yani ahlakına göre mesleğini yapan avukatları da bizzat tanıdık.
bana yorum dahi yapmayın. cocugu bır gerekcesı yokken baba ıle gorusturmeyıp, babanın ıssız kalmasında babasının yaslı annesı ıle oturdugu eve hacız gonderen bır kadın, anne degıldır, kadın da degıldır. herseyını kaybeden bır adamın, daha da buhrana gırıp ıntıhar etmesı ya da kendısını oldurmesını ıstıyordu sanırım. bunların her ıkısı de ınsanlık dışı eylemler.
buna kım, her nedenle sebep olursa canidir.
sakın cevap yazmayın bana... sizin gibi bir kadını tutarken, dıger kadın benım bu kadından dolayı bır suru olay yasayıp, anne olma hakkımı tamamen kaybettıgımı bılmeden, sırf yenı esım dıye bana dusmanca yaklasmanız, adaletı savunan bırı olmanızı gectım, kadın olmanızı gectım, bır ınsan kalbıne yakısmayan bır yaklasım....
Allah sızın durusmanıza dusurmesın , magdur ve masum olan hıc bır kımseyı. duam , bu gercekten.
Boşanan hanımlar işte size param yok ayağı çeken adamlar böyle nafakadan yırtmak için servet harcar. O harcadığım serveti çocuğuma vereyim demez.sizin gibi hakimlerden dolayı ülke bu durumda zaten
adalet elden gideli yıllar oldu, özellikle 25 senedir yok. hangi okullardan hangi vasat bilgi ve sonrasında hangi siyasi ya da mali baskılar ile kararlar alındığını çok iyi biliyoruz . ailemde 5 tane avukat var, ayrıca sağolsun o kraliçe sayesinde servetler harcadık resmen anayasal hakkımızı alabilmek için. o yüzden hakimleri de, işine geldiği gibi yani ahlakına göre mesleğini yapan avukatları da bizzat tanıdık.
bana yorum dahi yapmayın. cocugu bır gerekcesı yokken baba ıle gorusturmeyıp, babanın ıssız kalmasında babasının yaslı annesı ıle oturdugu eve hacız gonderen bır kadın, anne degıldır, kadın da degıldır. herseyını kaybeden bır adamın, daha da buhrana gırıp ıntıhar etmesı ya da kendısını oldurmesını ıstıyordu sanırım. bunların her ıkısı de ınsanlık dışı eylemler.
sakın cevap yazmayın bana... sizin gibi bir kadını tutarken, dıger kadın benım bu kadından dolayı bır suru olay yasayıp, anne olma hakkımı tamamen kaybettıgımı bılmeden, sırf yenı esım dıye bana dusmanca yaklasmanız, adaletı savunan bırı olmanızı gectım, kadın olmanızı gectım, bır ınsan kalbıne yakısmayan bır yaklasım....
Allah sızın durusmanıza dusurmesın , magdur ve masum olan hıc bır kımseyı. duam , bu gercekten.
Sizin eşinizin eski eşinin titri neydi ki hakimler onun lehine karar versin? Bütün imkanlarınızı işin sonunda kadir kıymet bilmeyen insanlara harcamışsınız, bu riski almanız sizinle alakalı, anne olamayışınıza kadar suçlusu da bi zahmet eski eş olmasın artık. Yanlış yere yatırım yapmışsınız heba olmuş.adalet elden gideli yıllar oldu, özellikle 25 senedir yok. hangi okullardan hangi vasat bilgi ve sonrasında hangi siyasi ya da mali baskılar ile kararlar alındığını çok iyi biliyoruz . ailemde 5 tane avukat var, ayrıca sağolsun o kraliçe sayesinde servetler harcadık resmen anayasal hakkımızı alabilmek için. o yüzden hakimleri de, işine geldiği gibi yani ahlakına göre mesleğini yapan avukatları da bizzat tanıdık.
Torpil iddiasına da şu şekilde açıklık getirmek isterim 23.000 kişinin girdiği sınavda ilk 200 e girerek bizzat kendi emeğimle kazandım.sizin gibi hakimlerden dolayı ülke bu durumda zaten
İyi de diğer tarafta da bir çocuk var, kadın tek başına yapmadı sonuçta.memur olmak ile alakası yoktur nafakanın
benım esım , memurdan dusuk alıyor ama 10 bin veriyor. cocugu yok, karısı calısıyor, evı var dıye karsı taraf soyleyınce, ve kadın hakıme gelırsenız tamam versın bu parayı der.
2 sene once 6 ay calısmadı, ama o zaman bıle 3,500 tl her ay nafaka odendı, evını sat arabanı sat öde durumu var. olmadı hapse gır.
sizin gibi hakimlerden dolayı ülke bu durumda zaten
Yav zaten iştirak nafakasını baba işsiz olsa bile vermek zorunda gerekirse ek iş yapacak öyle verecek.İyi de diğer tarafta da bir çocuk var, kadın tek başına yapmadı sonuçta.
Yav zaten iştirak nafakasını baba işsiz olsa bile vermek zorunda gerekirse ek iş yapacak öyle verecek.
Kanun der ki önce çocuğun üstün yararı. Anne niye ödemiyor diyenler için iştirak nafakası adı üstünde nafaka velayet kendisinde olmayan taraf ödemek zorunda. Velayet baba da olsa bu kez anne öderdi.
Yani boş acitasyon yapıyor. Çocuğuna 10.000 nafaka ödemiyormuş da adam intihar edecekmiş de bu o yüzden anne olamamış da.
Hakimler hep biliyor işte bu adamlar ne anasının gözü.
Çocuğuna 10.000 ödemekten aciz evlenmeyi de ihmal etmiyor ama bir de çocuk deniyor o arada
cocukla olan goruntulerSizin eşinizin eski eşinin titri neydi ki hakimler onun lehine karar versin? Bütün imkanlarınızı işin sonunda kadir kıymet bilmeyen insanlara harcamışsınız, bu riski almanız sizinle alakalı, anne olamayışınıza kadar suçlusu da bi zahmet eski eş olmasın artık. Yanlış yere yatırım yapmışsınız heba olmuş.
Bakın şimdi çektim bunu. Altı çizili yer kriterdir. He ben konudaki kraliçe yerinde olsam bi de yoksulluk nafakası çakardım bunlara.Bunun tartismaya acik olmasi bile tuhaf
Karanlikta oturacak ekmek yiyecek ama cocuguna bakacak yani, kendi cocugu aksi tartismaya acik olabilir mi?
oldu canımBunun tartismaya acik olmasi bile tuhaf
Karanlikta oturacak ekmek yiyecek ama cocuguna bakacak yani, kendi cocugu aksi tartismaya acik olabilir mi?
Bakın şimdi çektim bunu. Altı çizili yer kriterdir. He ben konudaki kraliçe yerinde olsam bi de yoksulluk nafakası çakardım bunlara.