Eşimin eski eşi, sorunlar ve boşanmayı düşünmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nafaka alan kraliçeye de nafakaya bağlayan hakime hanıma da tebriklerimi gönderiyorum buradan. Nafaka haktır.
Ataerkil düzen nafakanın eşitliğe aykırı olacağını tartışacağına önce dul kadın olmak ile dul erkek olmanın toplumdaki dezavantajlarını düzeltsin ondan sonra nafaka haksızlık diye ağlasın.
yani ben de dul oldum da, eski esımın canına okumadım ne maddı ne manevi.

hayatımdan temızce cıksın gıtsın ıstedım ve oyle de duzgun oldu.

kaldı kı cocuk olsaydı, hakkını alırdım ama babalık yapmasın , onun mahallesı kotu, bız zengınız, annesı babası egıtımsız ... oraya gıtmesın bıle ısteyıp, ama babadan keman kursu parası da ısteyemezsın.

bır ınsan gercekten ıssız kaldı, ama evıne hacız gonderemezsın. resmı bellgeler ve tanıdıklar ıle durumdan yuzde yuz emın olup, aldatma sıddet olmayan bır bosanmanın ıntıkamını 15 sene gudemezsın.

herseyden once cocugun psıkolojısı ıcın. cunku cocuk herhangı bır zarar gormedıkce, baba ıle gorusmelıdır. cocugun gelısımı ıcın

aldatılan, sıddet goren, kumar borcu odetıp pat dıye bosanan... bu tur eskı eslere sahıp olan arkadaslarım, hatta kendı teyzem bıle bunu yapmadı. sırf cocugun dunyası allak bullak olmasın dıye, baba ıle saglıklı ıletısım kurmaya calıstılar hep. babalar gunu hedıyesını alıp cocugu babasına gonderdıler, sureklı gecıkıyorsun ya da son dk gelmıyorum dıyıp cocugu kapıda aglatma,, sadece bunu yap bari lutfen dıyen anneler de var yani.

babaya hıc gostermeyıp, babanın aldıgı maas 15.000 tl iken....

hatta baba gercekten ıssızken

baba evlenınce de ekstra kuduran

o kralıce, arkadasının cocuguna bılerek cocugun cocugumun kulagına vursun kulak zarı patlasın ben de rapor alıp gorusmelerını engelleyıp dıyen... bunu arkadası yapacakken, vıcdanı el vermeyıp hıc tanımadıgı ınsan olan esımın lehıne tanıklık yapmasaydı esım hapısteydı

anne degılım ama ben de bosandım, erkeklerın bır cogu hayırsız eskı es hayırsız baba olur bunları gorduk, yasıyoruz ama her bosanan kadın her bosanmıs anne de oyle masum da olmuyor bunu da aklınızın bıryerınde tutun derım

evlılık terapıstı, adlı psıkolog, avukat... o kadar cok tanıdıgımız var ki, o kadar degısık hıkayaler var ki, boyle anne mı olur dıyorsunuz. sasırıyorsunuz.... babalar %80 berbat babalık yaparken, %20 lık kısım olarak berbat annelık yapan, cocugu uzerınden bosandıgı esıyle savasma psıkolojısıne gıden, adı da MEDIA SENDROMU diye psikiyatride geçen tanıma bakın.. isterseniz, kitabi da okursunuz hatta.

ebeveyne yabancılaştırmadır bu bir anlamda

Ben hakimim. Evlilik terapisti adli psikolog avukat hepsi kadar bilirim merak etmeyin. Nafaka bağlayan kadın meslektaşlarıma saygılarımı sunuyorum tekrar.
Yorumumun hala arkasındayım. Nafaka verecekler

Konu sahibi parası için mi evlendi bilemem ama sırf para için evleneceksem adamın 300 bin TL'den cok kazanan olmasını tercih ederdim ki maaş ne kadar bilmiyoruz.

Çocuk bakmak gerçekten zor fakat insanlar bu yükü bile isteye üstüne alıyor. Karşı taraf boşanma durumunda çocuğu babaya verebilirdi. Ayrıca boşanmamış olduğum halde anlattıklarınızın fazlasını yapıyorum, çünkü benim çocuğum ☺️ öyle bir yazmışsınız ki baba çocuğu anneye vermiş, arkasına hiç bakmamış.
Birde insan çocuğunu yırtık ayakkabı, 2 parmak kısa kalmış esofman ile gezdirir mi Allah aşkına? Çok büyük maddi imkansızlıklar yoksa gider pazardan alır yine temiz, düzgün bişey giydirir.
Baba çok yoğun çalışırken ne kadar manevi olarak ilgilenebilir çocukla. Anne o kadar kötü olsa çocuk kalmak istemez başta. Ayrıca Türkiye’de kaç erkek kendisini aldattığı için boşandığı karısına böyle davranır(konu sahibinin anlattığından çıkarım yaptım) . Keşke anne tamamiyle babaya verse de çocuğu, çok yoğun babanın nasıl baktığını öğrenebilsek. Kadında keyfine baksa. Akşam koştur koştur eve gitmek yerine kahve içmeye spora gitse.

Baba çok yoğun çalışırken ne kadar manevi olarak ilgilenebilir çocukla. Anne o kadar kötü olsa çocuk kalmak istemez başta. Ayrıca Türkiye’de kaç erkek kendisini aldattığı için boşandığı karısına böyle davranır(konu sahibinin anlattığından çıkarım yaptım) . Keşke anne tamamiyle babaya verse de çocuğu, çok yoğun babanın nasıl baktığını öğrenebilsek. Kadında keyfine baksa. Akşam koştur koştur eve gitmek yerine kahve içmeye spora gitse.

Neeee konu sahibi karım beni aldattı yalanına inanmış mı 😅

Ya boşanık erkekler bu yalanla kaç tane genç kadını kandırdılar helal olsun😅

Yala yala bitmez bu yalan :)

O zaman konu sahibinin de , esinin de 23 degil 43 bin nafaka vermeye razi olacaklarina eminim ama ispat edemem 🤦🏼‍♀️

Ben hakimim. Evlilik terapisti adli psikolog avukat hepsi kadar bilirim merak etmeyin. Nafaka bağlayan kadın meslektaşlarıma saygılarımı sunuyorum tekrar.
Yorumumun hala arkasındayım. Nafaka verecekler
sizin gibi hakimlerden dolayı ülke bu durumda zaten

adalet elden gideli yıllar oldu, özellikle 25 senedir yok. hangi okullardan hangi vasat bilgi ve sonrasında hangi siyasi ya da mali baskılar ile kararlar alındığını çok iyi biliyoruz . ailemde 5 tane avukat var, ayrıca sağolsun o kraliçe sayesinde servetler harcadık resmen anayasal hakkımızı alabilmek için. o yüzden hakimleri de, işine geldiği gibi yani ahlakına göre mesleğini yapan avukatları da bizzat tanıdık.

bana yorum dahi yapmayın. cocugu bır gerekcesı yokken baba ıle gorusturmeyıp, babanın ıssız kalmasında babasının yaslı annesı ıle oturdugu eve hacız gonderen bır kadın, anne degıldır, kadın da degıldır. herseyını kaybeden bır adamın, daha da buhrana gırıp ıntıhar etmesı ya da kendısını oldurmesını ıstıyordu sanırım. bunların her ıkısı de ınsanlık dışı eylemler.

buna kım, her nedenle sebep olursa canidir.

sakın cevap yazmayın bana... sizin gibi bir kadını tutarken, dıger kadın benım bu kadından dolayı bır suru olay yasayıp, anne olma hakkımı tamamen kaybettıgımı bılmeden, sırf yenı esım dıye bana dusmanca yaklasmanız, adaletı savunan bırı olmanızı gectım, kadın olmanızı gectım, bır ınsan kalbıne yakısmayan bır yaklasım....

Allah sızın durusmanıza dusurmesın , magdur ve masum olan hıc bır kımseyı. duam , bu gercekten.

Neeee konu sahibi karım beni aldattı yalanına inanmış mı 😅

Ya boşanık erkekler bu yalanla kaç tane genç kadını kandırdılar helal olsun😅

Yala yala bitmez bu yalan :)
Ya şimdi konu sahibi direk demedi ama adam boşanmak istemiş burada söyleyemeyeceği olaylar yüzünden. Bende kendimce çıkarım yaptım.

adalet elden gideli yıllar oldu, özellikle 25 senedir yok. hangi okullardan hangi vasat bilgi ve sonrasında hangi siyasi ya da mali baskılar ile kararlar alındığını çok iyi biliyoruz . ailemde 5 tane avukat var, ayrıca sağolsun o kraliçe sayesinde servetler harcadık resmen anayasal hakkımızı alabilmek için. o yüzden hakimleri de, işine geldiği gibi yani ahlakına göre mesleğini yapan avukatları da bizzat tanıdık.

bana yorum dahi yapmayın. cocugu bır gerekcesı yokken baba ıle gorusturmeyıp, babanın ıssız kalmasında babasının yaslı annesı ıle oturdugu eve hacız gonderen bır kadın, anne degıldır, kadın da degıldır. herseyını kaybeden bır adamın, daha da buhrana gırıp ıntıhar etmesı ya da kendısını oldurmesını ıstıyordu sanırım. bunların her ıkısı de ınsanlık dışı eylemler.

sakın cevap yazmayın bana... sizin gibi bir kadını tutarken, dıger kadın benım bu kadından dolayı bır suru olay yasayıp, anne olma hakkımı tamamen kaybettıgımı bılmeden, sırf yenı esım dıye bana dusmanca yaklasmanız, adaletı savunan bırı olmanızı gectım, kadın olmanızı gectım, bır ınsan kalbıne yakısmayan bır yaklasım....

Allah sızın durusmanıza dusurmesın , magdur ve masum olan hıc bır kımseyı. duam , bu gercekten.
Kardeş geçmiş olsun bu yorumu bizzat ihbarcı olarak bildiriyorum. Ailedendeki avukatlara söyle şimdiden savunmana hazırlamaya başlasınlar. Bak bakalım ülkenin hakimlerine top yekün torpilli, siyasi veyahut cemaat iltisaklı iması yapmanın bedeli var mıymış yok muymuş

Boşanan hanımlar işte size param yok ayağı çeken adamlar böyle nafakadan yırtmak için servet harcar. O harcadığım serveti çocuğuma vereyim demez.
Anasının evime haciz gider çünkü bu rezil adamlar borçlulardan kaçmak için ikametini yaşlı anasının babasının evi gösterir. Yoksa kimsenin adresine haciz gitmez. Kimsenin yaşlı anasıyla yaşaması da borcunu ödemek için sebep değil. Yaşlı anası olana icra takibi başlatılmasın mı bu ne saçmalık. Asla bunlara prim vermeyin nafaka ananızın ak sütü gibi helal.
Yeni karıları da cıyak cıyak anne olamadım nafaka yüzünden diye ağlar.
Çocuğuna devletin takdir ettiği ki ne yazıkki kuş kadar nafakayı veremeyek adamlar üremesin zaten.
Önce çocuğun üstün yararı. Daha çocuğunun nafakasını ödeyemiyor bir de yeni karısından çocuk yapmaya uğraşıyor neyse ki yapamamış. Kocanın ve senin böyle böyle hakkından gelen kraliçeyi bir kez daha tebrik ediyor ve ailendeki 5 avukatın derhal savunmanı hazırlamaya başlamasını temenni ediyorum

Sizin eşinizin eski eşinin titri neydi ki hakimler onun lehine karar versin? Bütün imkanlarınızı işin sonunda kadir kıymet bilmeyen insanlara harcamışsınız, bu riski almanız sizinle alakalı, anne olamayışınıza kadar suçlusu da bi zahmet eski eş olmasın artık. Yanlış yere yatırım yapmışsınız heba olmuş.

Torpil iddiasına da şu şekilde açıklık getirmek isterim 23.000 kişinin girdiği sınavda ilk 200 e girerek bizzat kendi emeğimle kazandım. 🥰😍💓💓💓

memur olmak ile alakası yoktur nafakanın

benım esım , memurdan dusuk alıyor ama 10 bin veriyor. cocugu yok, karısı calısıyor, evı var dıye karsı taraf soyleyınce, ve kadın hakıme gelırsenız tamam versın bu parayı der.

2 sene once 6 ay calısmadı, ama o zaman bıle 3,500 tl her ay nafaka odendı, evını sat arabanı sat öde durumu var. olmadı hapse gır.
İyi de diğer tarafta da bir çocuk var, kadın tek başına yapmadı sonuçta.

O nafakayi her turlu odeyecek ortada bir cocuk var. Issiz kalsa telefonunu satacak limon satacak o parayi odenecek aksi mumkun degil normal degil olagan degil tartismaya bile acik degil. Bu hikaye cok yaziliyor ztn, çocuğundan uc kurus sakinan adamlar dolu ortalik.

İyi de diğer tarafta da bir çocuk var, kadın tek başına yapmadı sonuçta.
Yav zaten iştirak nafakasını baba işsiz olsa bile vermek zorunda gerekirse ek iş yapacak öyle verecek.
Kanun der ki önce çocuğun üstün yararı. Anne niye ödemiyor diyenler için iştirak nafakası adı üstünde nafaka velayet kendisinde olmayan taraf ödemek zorunda. Velayet baba da olsa bu kez anne öderdi.
Yani boş acitasyon yapıyor. Çocuğuna 10.000 nafaka ödemiyormuş da adam intihar edecekmiş de bu o yüzden anne olamamış da.
Hakimler hep biliyor işte bu adamlar ne anasının gözü.
Çocuğuna 10.000 ödemekten aciz evlenmeyi de ihmal etmiyor ama bir de çocuk deniyor o arada

Yav zaten iştirak nafakasını baba işsiz olsa bile vermek zorunda gerekirse ek iş yapacak öyle verecek.
Kanun der ki önce çocuğun üstün yararı. Anne niye ödemiyor diyenler için iştirak nafakası adı üstünde nafaka velayet kendisinde olmayan taraf ödemek zorunda. Velayet baba da olsa bu kez anne öderdi.
Yani boş acitasyon yapıyor. Çocuğuna 10.000 nafaka ödemiyormuş da adam intihar edecekmiş de bu o yüzden anne olamamış da.
Hakimler hep biliyor işte bu adamlar ne anasının gözü.
Çocuğuna 10.000 ödemekten aciz evlenmeyi de ihmal etmiyor ama bir de çocuk deniyor o arada

Bunun tartismaya acik olmasi bile tuhaf
Karanlikta oturacak ekmek yiyecek ama cocuguna bakacak yani, kendi cocugu aksi tartismaya acik olabilir mi?

Sizin eşinizin eski eşinin titri neydi ki hakimler onun lehine karar versin? Bütün imkanlarınızı işin sonunda kadir kıymet bilmeyen insanlara harcamışsınız, bu riski almanız sizinle alakalı, anne olamayışınıza kadar suçlusu da bi zahmet eski eş olmasın artık. Yanlış yere yatırım yapmışsınız heba olmuş.
cocukla olan goruntuler
cocugun degısen beyanı
pedagog raporu
cocugun arkadasları ıle yaptıgı konusmalar
annesının arkadasının ıtırafı

daha ekleyım mı , lehıne karar ıcın...

ayrıca 15 senedır bıtmeyen yenı dava konuları, cekısmelı bosanma ve sonrasında da annenın bu olayı devam ettırıyor olduguna ınanan 6 hakımden sonra 1 hakımın cıkmıs olması....

bırıkım benım degıldı, esımındı. ama sonucta benım cocugum olsaydı, onun bırıkımı gıtmıs olacaktı hatta sonucta ılk cocuguna kalsaydı barı. hanı oraya buraya gıdecegıne, gormese de evladının olurdu bunlar sonucta. evlat hakkı, babadan.

eskı es , bız evlenınce davaların sıddetını arttırdı o yuzden ve daha bır cok sebepten sucludur. ama suc degılse de hatalı olan ben, bu kadar sorunlu bır evlılık gecmısı oldugunu anlayamamak, ya da herkesı kendım gıbı eskı esını rahat bırakan kadınlardan sanmak. ha esım saklamadı cogu seyı bılıyordum ama ben bu noktaya gelecegını de, bana bu kadar zararı olacagını da dusunemedım. 2. evlılık de olsa, bazı seylere karsı dıkkatlı olup secım yapıyorsunuz ama bazı seylerı hem de bu kez ask evlılıgı yapınca goremıyorsunuz. benım hatam, sorunlu bır kısı secmek. bu da suc degıl

Karanlikta oturacak ekmek yiyecek ama cocuguna bakacak yani, kendi cocugu aksi tartismaya acik olabilir mi?
Bakın şimdi çektim bunu. Altı çizili yer kriterdir. He ben konudaki kraliçe yerinde olsam bi de yoksulluk nafakası çakardım bunlara.

Eklentiler

• IMG_0069.jpeg
    IMG_0069.jpeg
    271,5 KB · Görüntüleme: 18
oldu canım

senın aılen cahıl
sen bızım gıbı luks semtte yasamıyorsun
sen ben bosanmak ısteyınce, ısrarcı olmadın bosanalım dedın eee o zaman cek cezasını dıyıp

cocugu gostermem ama nafakayı esek gıbı odersın kafası mı adil olmak

sperm bankası mı babalar
ya da bankamatık mı

baba ac kalsa da bakacak, ıster evlı olsun ıster olmasın

babası yıllarca maddı yeterlılıgı olmayan, herseyı aynı evlılık bırlıgınde ama baba gıbı yapan bır annenın cocuguyum ben. babalar, baba olacak. bunun lafı olamaz ama babanın elınde babalık yapmasını al, onu layık dahi gorme ama adamın ısı olmasa da ustelık ısten cıkartılmasına onun actıgı davalar neden olacak, sonra da kım duzgun ebevenyn dıye burda tartısacagım. yok oyle sacma bır dunya.

Bakın şimdi çektim bunu. Altı çizili yer kriterdir. He ben konudaki kraliçe yerinde olsam bi de yoksulluk nafakası çakardım bunlara.

Sizin gibi hakimler olsun ya, aile mahkemesinde çalışıyorsanız kadınlara haklarını veriyorsunuzdur.

Erkek hakimler erkekleri tutuyorlar bazı kadın hakimler de pick me girl oluyor kuş kadar nafaka alınan davalar hep onlardan.

Burda yeni eşlere bakmayın kuş kadar nafaka verdirmek isterler tabiki herkes çıkarında :)

23 k da fazla bi nafaka değil doğuda yaşıyorum aylık 20 günlük kreş 15 k.

Bir çocuğun masrafı hakkıyla bakılacaksa asla 23 k değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X