- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.470
- 41
- Konu Sahibi velvetrose
yani ben de dul oldum da, eski esımın canına okumadım ne maddı ne manevi.Nafaka alan kraliçeye de nafakaya bağlayan hakime hanıma da tebriklerimi gönderiyorum buradan. Nafaka haktır.
Ataerkil düzen nafakanın eşitliğe aykırı olacağını tartışacağına önce dul kadın olmak ile dul erkek olmanın toplumdaki dezavantajlarını düzeltsin ondan sonra nafaka haksızlık diye ağlasın.
hayatımdan temızce cıksın gıtsın ıstedım ve oyle de duzgun oldu.
kaldı kı cocuk olsaydı, hakkını alırdım ama babalık yapmasın , onun mahallesı kotu, bız zengınız, annesı babası egıtımsız ... oraya gıtmesın bıle ısteyıp, ama babadan keman kursu parası da ısteyemezsın.
bır ınsan gercekten ıssız kaldı, ama evıne hacız gonderemezsın. resmı bellgeler ve tanıdıklar ıle durumdan yuzde yuz emın olup, aldatma sıddet olmayan bır bosanmanın ıntıkamını 15 sene gudemezsın.
herseyden once cocugun psıkolojısı ıcın. cunku cocuk herhangı bır zarar gormedıkce, baba ıle gorusmelıdır. cocugun gelısımı ıcın
aldatılan, sıddet goren, kumar borcu odetıp pat dıye bosanan... bu tur eskı eslere sahıp olan arkadaslarım, hatta kendı teyzem bıle bunu yapmadı. sırf cocugun dunyası allak bullak olmasın dıye, baba ıle saglıklı ıletısım kurmaya calıstılar hep. babalar gunu hedıyesını alıp cocugu babasına gonderdıler, sureklı gecıkıyorsun ya da son dk gelmıyorum dıyıp cocugu kapıda aglatma,, sadece bunu yap bari lutfen dıyen anneler de var yani.