Eşimin erkek kardeşi gözleriyle beni süzdü

10 dk dir bunu dusunuyorum. Yuzyuze konusurken popoya nasil bakilir? Kafamda deli sorular

Ay sacmalama hdhdczdcvh kukuya neden kalca desin yaaa bence uydurup uydurup yazarken mantigi kaybetmis
Arkama bakmadı zaten önüme baktı.. nasıl söyleyeyim şimdi nereme baktığımı. Kalça bölgemi inceledi işte gözümün önünde konuşurken. Nasıl görmeyeyim?
Bak burda yazmış. Anlatamamış işte kukuma bakıyor diyememiş kalça demiş.

Normalde kadınların taciz hikayelerine abartmayın ya,o öyle bir durum değildir, öylesine bakmıştır diyen tiplere çok gıcık olurum. Kadınların tacize uğradığı yetmez gibi bir de insanları ikna etmekle uğraşırlar. Yalnız sizin durumunuz farklı. Eski konularınıza bakınca da farklı farklı temalar ve hikayeler görüyoruz. Yalancı çoban hikayesine döndü bu iş

Abartmayın
Bi göt sizde degıl ya
Göt erkeklerde de var buna rağmen kadınların götlerine, kalçalarına bakıyorlar. Sokakta yürürken kadınların nerelerine bakıldığını gayet görüyorum. Yanımda yürüyen erkekler yüzünü bile görmedikleri kadınların bedenlerine gayet de bakıyorlar. Bende de bu uzuv var aman kadınlara bakmayım demiyorlar ki
En basitinden erkeklerin de bacakları var ama kadın bacağı görünce sanki Mesih'i görmüş gibi tepki veriyorlar. Halbuki bacak cinsel bir organ bile değil erkekte,kadında, hayvanlarda da olan yürümeyi sağlayan bir uzuv. Buna rağmen kadın bedenine aşırı anlam yükledikleri için kol,bacak,ayak, göt,kalça farketmeksizin bakıyorlar. Dalağımızı görebilseler ona da bakıp cinsel anlam yüklerler. Böyle sapıkların sayısı hiç de az değil. Bu konu özelinde demiyorum bu konu sahibi uçmuş zaten böyle hikayeleriyle biliniyor
Genelde böyle gözle taciz eden erkeklerin sayısının hiç de az olmadığını söylemek istedim. O yüzden göz tacizine uğrayan kadınlara inanıyorum çünkü gerçekten bunu erkekler yapıyor.

Gözü dalmıştır kız, günahını alma. bazen ben de boş boş bakıyorum öyle dalıp.
Ama siz eşiniz için de benzer şeyler yazmışsınız. Bence sizde böyle bir takıntı var. Bazı kizlarda vardır, benim eski ev arkadaşımla da aynı yolda yürürdük, bana göre 'caddeyi boydan boya gezdik' olan ona göre 'gordun mu şu nasıl baktı, bu gözüyle süzdü' ydü.

Kiraz yeni bir olayla geldi

Eşinin hikayesi bitti her türlü iğrençliği yapan adamdan vazgeçmeyen kiraz

Artık aile boyuna açılma kararı aldı sanırım..

Karşı karşıya dururken nasıl bir yetenekse kalça süzdüğünü görmek,sonra yani ön taraftı diye kıvırmak... Detay hesaplamadan konu uydurdunuz gibi bir hissiyata kapıldım şahsen.
Kız ne alaka kalça derken basen kısmı falan tümünü kapsıyor işte. Sadece arkadaki popo mu kalçadır? Bunu mu tartışalım şimdi popo olsa popo derdim önden genel olarak basen kısmını süzünce kalça yazmışım ne var bunda konu bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…