- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.909
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
10 dk dir bunu dusunuyorum. Yuzyuze konusurken popoya nasil bakilir? Kafamda deli sorular
Ay sacmalama hdhdczdcvhkukuya neden kalca desin yaaa bence uydurup uydurup yazarken mantigi kaybetmis
Bak burda yazmış. Anlatamamış işte kukuma bakıyor diyememiş kalça demiş.Arkama bakmadı zaten önüme baktı.. nasıl söyleyeyim şimdi nereme baktığımı. Kalça bölgemi inceledi işte gözümün önünde konuşurken. Nasıl görmeyeyim?
Hayır konu sahibi için demedim genel ekside olsun burada olsun farkettiğim bir durumHer ramazan mı açıyor? Vay be nasıl aklınızda kaldı peki? Erkek falan mı yani bu kişi?
Adamın ki mi belli olmuş ayyPopoya değil, alt tarafa bakmış konuşurken, sanırım belli olmuş kukuş, anlatmaktan çekiniyor ben öyle anladım.
Ahahhaaha tamam tamam şimdi anladımBazı pijamalar lönk diye çıkarıyor bi de etli bir yapısı varsaOrtadan bölüyor falan
Evet. Ben kadın olduğum halde birini ilk kez pijamayla veya çok şık bir kıyafetle görsem daha dikkatli bakabilirim.Evet ama bu normal mi?
Göt erkeklerde de var buna rağmen kadınların götlerine, kalçalarına bakıyorlar. Sokakta yürürken kadınların nerelerine bakıldığını gayet görüyorum. Yanımda yürüyen erkekler yüzünü bile görmedikleri kadınların bedenlerine gayet de bakıyorlar. Bende de bu uzuv var aman kadınlara bakmayım demiyorlar kiAbartmayın
Bi göt sizde degıl ya
Sence senin hayatın normal mi ki bu normal olsunEvet ama bu normal mi?
Ben kendimi kötü hissetmesem niye burada konu açayım ya ne tuhafsınızBana pek de kendinizi kötü hissetmiş gibi gelmediniz, aklınız fikriniz değişik.
Sende mi alıcan:)Off birde evet yazdı ya
Artık kapıyı nasıl bir pijamayla açtıysapijamanın linki gelirmi merak etdim.
Kız ne alaka kalça derken basen kısmı falan tümünü kapsıyor işte. Sadece arkadaki popo mu kalçadır? Bunu mu tartışalım şimdiKarşı karşıya dururken nasıl bir yetenekse kalça süzdüğünü görmek,sonra yani ön taraftı diye kıvırmak... Detay hesaplamadan konu uydurdunuz gibi bir hissiyata kapıldım şahsen.
Ön tarafıma baktı zaten kaç kere söyleyeceğim :)Abi kardeş sapıklar.
Kiraz mevsimi yüz yüze konuşurken adamın g.tune baktığını nasıl gördün ki ?
Baksa baksa ön tarafına bakar yani.
Bastırılmış duygularNeden hep böyle konular açıyorsunuz ben de merak ettim şimdi?
Kirazcim kocan yetmiyordu bir de kardeşi çıktı basinaÖn tarafıma baktı zaten kaç kere söyleyeceğim :)