Eşimin erkek kardeşi gözleriyle beni süzdü

Ya tabiki göz sapığı erkekler var. O yüzden bir hemcimsime yanlış anlamışsın demek istemem. Çünkü taciz vakaları bu şekilde bastırılıyor.
Ama kendi hikayemi anlatayım. Bir ara özel ders alıyorduk üniversite öğrencisinden. Ablamiz o ara bir tişört giymiş. Normal tişört ama tam göğüs çatalı hizasından üstü beyaz altı renkli. Ben de orta 3 e gidiyorum. O an gözüm bir daldı. Sonra böyle bilerek bakmaya devam ettim ama baktığım şey şuydu. Beyaz tarafı olan kısımdan içi belli oluyor mu acaba diye bir merak. Hoca da anlamıştı ve rahatsız olmuştu. Allah bilir sapık mi bu kız diye düşündü :) benim o an ki halim ise bir merak bir oyun gibi birseydi.
Yani böyle anlık göz dalması olabilir. Anlık baya da kalçası büyükmüş dalması olabilir.
Bazen erkeklerden de pantolonu acaip olup benim baktığım oluyor. Bu ne giymiş böyle gibisinden.. anlık biri bakış yakalasa belki başka düşünebilir. Yani tek bir bakış değil de genel değerlendirmek lazım.

Böyle bi durum bana da geçmedi zaten Allah korusun. Mübarek ramazan gününde diyorum. Sadece kötü hissettim kendimi anlatmak istedim
E geçmedi ama insanlara nereye baktığına kadar tarif veriyorsunuz ? Madem mübarek ramazandasınız bu sizin için kul hakkı değil mi ? Hepimizi de dahil ediyorsunuz

Düşünsene karşında konuşan adam kafasını uzatıp omzunun üstünden popona bakıyor :KK53: :KK70:
10 dk dir bunu dusunuyorum. Yuzyuze konusurken popoya nasil bakilir? Kafamda deli sorular 😂😂😂
Popoya değil, alt tarafa bakmış konuşurken, sanırım belli olmuş kukuş, anlatmaktan çekiniyor ben öyle anladım.
Ay sacmalama hdhdczdcvh 😂😂😂 kukuya neden kalca desin yaaa 😂😂😂😂 bence uydurup uydurup yazarken mantigi kaybetmis 😂

Hello Kitili veya o tarz pijamaysa komiğine gitmiş olabilir. Neden baktı diye hemen aklınıza böyle şeyler geliyor?

Karşı karşıya dururken nasıl bir yetenekse kalça süzdüğünü görmek,sonra yani ön taraftı diye kıvırmak... Detay hesaplamadan konu uydurdunuz gibi bir hissiyata kapıldım şahsen.

10 dk dir bunu dusunuyorum. Yuzyuze konusurken popoya nasil bakilir? Kafamda deli sorular 😂😂😂

Ay sacmalama hdhdczdcvh 😂😂😂 kukuya neden kalca desin yaaa 😂😂😂😂 bence uydurup uydurup yazarken mantigi kaybetmis 😂
Bak burda yazmış. Anlatamamış işte, kukuma bakıyo diyememiş kalça demiş dkdkdkdk

X