Eşimin erkek kardeşi gözleriyle beni süzdü

Nefret ettiğiniz eşinizden kurtulmak için kullanacağınız hikayenizse bana çok geçmedi
O kocasından boşanmaz. Koca da bunu boşamaz. Bedava işçi bulmuş boşar mı?
aldattığında bile karısının sesi çıkmıyor

Benzer şeyler anlatan bir kadınla iki gün geçirmek zorunda kaldım
Adam 10 dk yoldan hastaneye çocuğunu görmeye bile gelmedi kadında 7 /24 birilerini arayıp dert yanıyordu boşan diye bağırasım geldi resmen

Canım vücut hatların belirginse kim olsa bakar[U] [COLOR=rgb(184, 49, 47)]ister istemez[/COLOR][/U]ama yengesi olduğun için sana başka türlü bakamaz bakmak istemez tonca kız varken bu can sıkıcı riske girmek istemez düşünmez bile iyi anlaşıyoruz diyorsun ama senin aklından niye geçer bu durum takılır onu anlamış değilim evli olsaydı böyle düşünmezmiydin ne önemi var ki yapabileceğin bir erkeğin karşısında vucüt hatlarını gösteren dar giysi giymemen seni rahatsız ediyorsa göz bu bakar,,,iyi yada kötü nasıl anlamak sana kalmış.Şimdi biz nerden bilelim sana kötü baktığını sen bile anlamamışken tanıyor olmana rağmen aklından dahi geçmesin bence düşünme

Sapıklık genetikmiş demek. Kocanızın sapıklıklarına alıştınız. Buna da alışırsınız.

Abartmayın sizi ilk defa öyle görünce tuafına gitmiştir

Pijamayla eve insan davet etmeniz garip gelmiş olabilir mi? Ben pijamaliysam ve kapidan bir sey birakmaya gelen biri olsa eve davet etmem altimda donla.
Biri davet ederse de ben de olsam girmem.
(Yakinlarim dışında)

Sapikta olabilir tabi.

Bence olabilir. Çunku açtığınız konulara baktım da eşinizde instagramdan ordan burdan başka kadınlara yaziyormuş. Genetiktir belki

Gözü dalmıştır, pijamanız tuhafına gitmiştir, oruçludur yorgundur boşa bakmıştır size öyle gelmiştir. Olsa daha önce hissederdiniz zaten. Dünyada kadın mı kalmadı abisinin karısına baksın.

ben altimla pijamayla kapı açmıyorum mesela en kolay yöntem bu olabilir. açmak zorunda kaliyorsam üzerine trenckot alıyorum ya da yazsa kapı arkasına geçiyorum, altimda donumsu bir pijama varsa kaynima "eve buyur gel" demem. yani nereden baksanız tutarsiz

Senin hikayelerin bitmedi kiraz mevsimi. Senin kıçın arkada gozlerin onde yuzunde degilmi kiraz mevsimi. Zorunluyu bile ozlettin bize

pijamanizin ustunde komik sevimli bisey varmi? belki ona bakmis gülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…