-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Popo neyse de kuku süzen erkek hiç duymadım görmedimPopoya değil, alt tarafa bakmış konuşurken, sanırım belli olmuş kukuş, anlatmaktan çekiniyor ben öyle anladım.
Belli oluyorsa gözü kayar.Popo neyse de kuku süzen erkek hiç duymadım görmedim
Acaba süzüyolar da konu sahibi gibi cin olmadığım için mi fark etmedim bunca yaşa kadar
Kiraz "anne babasını düşünen, bencil olmayan" bir evlat olduğu için bosanmaz, boşanamaz.Sizin evliliğiniz hep boşanma aşamalarına geliyordu. Adam size değer vermiyor. Pislik kocam diye konu açıyorsunuz. E bu kadar olayın üzerine bir de kardeşi size “başka gözle bakıyorsa” ayrılın madem.
Her ramazan mı açıyor? Vay be nasıl aklınızda kaldı peki? Erkek falan mı yani bu kişi?Ramazan aylarında artıyor bu tarz konular nedense
Öylece de yazılmaz be kardeşimBazı pijamalar lönk diye çıkarıyor bi de etli bir yapısı varsaOrtadan bölüyor falan
Konu sahibinin eski konularına bakın isterseniz çok bağlantılı değil ama berbat bit eş yüzünden sürekli kendine iş arıyor olur olmaz her şeye karılı kocalı abartı tepkiler veriyorlarNasıl yani?
E geçmedi ama insanlara nereye baktığına kadar tarif veriyorsunuz ? Madem mübarek ramazandasınız bu sizin için kul hakkı değil mi ? Hepimizi de dahil ediyorsunuzBöyle bi durum bana da geçmedi zaten Allah korusun. Mübarek ramazan gününde diyorum. Sadece kötü hissettim kendimi anlatmak istedim
Bariz sorunlu konu sahibi...Açtığınız konuların ana teması bu
10 dk dir bunu dusunuyorum. Yuzyuze konusurken popoya nasil bakilir? Kafamda deli sorularDüşünsene karşında konuşan adam kafasını uzatıp omzunun üstünden popona bakıyor
Ay sacmalama hdhdczdcvhPopoya değil, alt tarafa bakmış konuşurken, sanırım belli olmuş kukuş, anlatmaktan çekiniyor ben öyle anladım.
Hayatımda duyduğum en ilginç pıtış betimlemesi de tabii ki de Katip’ten olacaktıBazı pijamalar lönk diye çıkarıyor bi de etli bir yapısı varsaOrtadan bölüyor falan
Bak burda yazmış. Anlatamamış işte, kukuma bakıyo diyememiş kalça demiş dkdkdkdk10 dk dir bunu dusunuyorum. Yuzyuze konusurken popoya nasil bakilir? Kafamda deli sorular
Ay sacmalama hdhdczdcvhkukuya neden kalca desin yaaa bence uydurup uydurup yazarken mantigi kaybetmis
Vajayna deseymis biz anlardikBak burda yazmış. Anlatamamış işte, kukuma bakıyo diyememiş kalça demiş dkdkdkdk