- 24 Eylül 2010
- 5.833
- 18.760
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Düşünsene karşında konuşan adam kafasını uzatıp omzunun üstünden popona bakıyorSizinle konuşurken yüzünüze degil direk poponuzamı baktı yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünsene karşında konuşan adam kafasını uzatıp omzunun üstünden popona bakıyorSizinle konuşurken yüzünüze degil direk poponuzamı baktı yani?
Genler:)Ailede süzmek huy galiba herkeste
Popoya değil, alt tarafa bakmış konuşurken, sanırım belli olmuş kukuş, anlatmaktan çekiniyor ben öyle anladım.Düşünsene karşında konuşan adam kafasını uzatıp omzunun üstünden popona bakıyor
Düşünmek bile istemedimDüşünsene karşında konuşan adam kafasını uzatıp omzunun üstünden popona bakıyor
Bu daha olası. Hiç daha önce oraya bakan erkek görmemiştim, malum pek belli bir organ değil. Ama insanlar çeşit çeşit tabii.Popoya değil, alt tarafa bakmış konuşurken, sanırım belli olmuş kukuş, anlatmaktan çekiniyor ben öyle anladım.
Aynen öyleSizinle konuşurken yüzünüze degil direk poponuzamı baktı yani?
Bazı pijamalar lönk diye çıkarıyor bi de etli bir yapısı varsa Ortadan bölüyor falanBu daha olası. Hiç daha önce oraya bakan erkek görmemiştim, malum pek belli bir organ değil. Ama insanlar çeşit çeşit tabii.
Ee hayırdır ne bakıyorsun deseydin o zaman?Aynen öyle
Katiiiip şindi kusucamBazı pijamalar lönk diye çıkarıyor bi de etli bir yapısı varsa Ortadan bölüyor falan
Berbat bir görüntü oluyor ya öyleBazı pijamalar lönk diye çıkarıyor bi de etli bir yapısı varsa Ortadan bölüyor falan
EvetPopoya değil, alt tarafa bakmış konuşurken, sanırım belli olmuş kukuş, anlatmaktan çekiniyor ben öyle anladım.
Adam hiç berbat demiyorBerbat bir görüntü oluyor ya öyle
Popoya değil, alt tarafa bakmış konuşurken, sanırım belli olmuş kukuş, anlatmaktan çekiniyor ben öyle anladım.
katip iğrençsinBazı pijamalar lönk diye çıkarıyor bi de etli bir yapısı varsa Ortadan bölüyor falan
Off birde evet yazdı yaAdam hiç berbat demiyor
Ramazan aylarında artıyor bu tarz konular nedenseNeden hep böyle konular açıyorsunuz ben de merak ettim şimdi?
Bu kadar iyi anlatılamazdıBazı pijamalar lönk diye çıkarıyor bi de etli bir yapısı varsa Ortadan bölüyor falan