cevabın için saol canım kayınvalidem yine annemin ısrarıyla geldi yoksa asla gelmicekdi. Çünkü onlara göre yine basit bir hamilelik gibi geliyordu benim durumum. Kayınvalidem benim yüzüme karşı annen söylediği için geldim dedi. Benim geçen yılki hamileliğimde de kimsem yokdu yanımda her işimi kendim hallediyordum. Ancak acı olayı yaşayıp yavrumu kaybedince bu hamileliğimde karar verdim hiçbir işe bile elimi sürmüyorum. İnanın eşimi hamileliğin etkilediğini sanmıyorum. Geçen günlerde karnıma ağrı gibi bişey girmişdi banane ya beni ilgilendirmiyor dedi o anda kalkıp boğmak istedim o derece sinirlenmişdim
hepsini geçtim o bebeği taşıdığınız için çektiğiniz acıya banane diyen bi insana onca tedaviyi acıyı çekerek neden tüp bebek yaptınız
bende aynı sizin gibi bazen kendi kendime söyleniyorum bu lafları duymak içinmi bunca acıya iğneye eziyete katlanarak hamile kaldım diyorum. Banane dicekdin neden istedin bu bebeği dedim dün. İşden geldikden sonra kırıldığımı anladığı için ağzını açıp birşey söylemedi bebeğimin annesi diyor bende kalp kırılınca yerine malesef eski halini almıyor dedim eşime
teşekkür ederim canım desteğin için seninde dediğin gibi hiç hoş şeyler değil ama ben asla ve asla özelimizi ailesinin yanında dile getirmem insanlık hali hepimiz insanız bunlar söylenmez şu konuyu açarken bile çok düşündüm. Aynı şeyleri eşim yaşıyor ve ben yüzüne vurmuyorum. Ayrıca ben onun yanında asla onun dediği gibi ayıpdır söylemesi gaz çıkarmakmış gibi durumu yapmıyorum. Lavaboya girerken bile bunları utanarak yazıyorum sifona basıyorumki ses çıksın kimse benim lavaboya girdiğimi anlamasın diyorum kendimce bunlar burda söylenmeyecek şeyler yazılmıcak konular ancak inadına eşim beni rencide edecek ya yerin dibine sokmak için hep dile getiriyor. İnanıyorum bugün yine aynısını yapacak gerçi konuşmuyorum kırgınım telefon bile açmadım nasılsın diye ama çok daraldım kaç gündür. Dün ağlarken resmen rahmimin gerildiğini hissettim. Aslında kendide çok iyi biliyorki aynı acıyı beraber yaşadık geçen yıl yavrumuzu kaybettiğimizde birbirimize bağlandık daha çok elin üstünde tutması gerekirken tabiri caizse yediğim önümde yemediğim arkamda olması gerekirken böyle davranması çok kırıyor beni, eşimin asla ve asla hiçbir zaman yanlız bırakmadım hastalandı ateşler içinde yandı gece hiç uyumadım başında bekledim birşey olur diye ama benim yaptığım iyilikleri asla gözü görmüyor ben onun için sanki bir hiçmişim gibi davranıyor şaka yapıyorum diyor ama bu şakadan öteye gidiyor. Bazende diyorum ki hamileyim diye seviniyor diyorum ne yaptığını ne ettiğini ne söylediğinin farkında değil diyorum ama hergün hergün yapılmaz ve söylenmez bu kelimeler bakalım işden eve geldiğinde ne olacak bekliyorum. Aynı mevzuyu açarsa annesi filan dinlemicem tavrımı koyup vereceğim cevabını
tabi tatlım sende gerilirsin bebeğinde.. bak cnm şu bi gerçek ki insanlar bişeyi kaybetmedn değerni anlamzlr sana kesnlkle demyrm ki bırk gt ama seni kaybedblme korksnu yaşat ona değerni bilsn anlsn ona de ki benm seni sevdğim düşndğm kadar kmse sevp düşnmez annende dahl benm mutluluğpm sensn ama sen böyle yaptkça bebeğmle beraber yıprnyrz ve ben kendme de çocğma da zarar gelmesne izin veremem...beni sevysan bana karş olan saygnı da asla yitirme...şuan tavır alma eşine karşı bu ikinizi de yıprtr ki şuan senn için uygun olan bu değil kayınvalidenn yaptığı da çok can sıkıcı ayrıca o sırada tatlım desene sende komk olan bişey mi var söyleyn bende gülm diye kırmdn şakayla karşk söyle bunu...
Bunların dışında hamilelğn nasıl geçiyo cnm
artık allah sağlıkla mutlulukla nasip etsin tabi de söylüyorsun işte kırılınca eskisi gibi olmuyor ve maalesef burda ondan şundan bundan boşanılır mı dediğimiz bu küçücük şeyler zaten sonunda kocaman olup patlıyor insanları o noktaya getiriyor tabi bundan boşanılmaz ama böyle gitmeyeceği gösterilir artık aynı şekilde davranmakla mı olur yoksa gerçekten kızdığınızı üzüldüğünüzü burnunu sürtene kadar göstermekle mi olur onu da sen bilirsin
Üzüldüğümü yıprandığımı söylüyorum canım dün aynı muhabbeti açıpda dalgasını geçmedi çünkü ciddi anlamda benden fırça yedi. Kayınvalideme gelince huyları farklı o yüzden pek fazla fırsat vermiyorum Hamileliğim ise hamd olsun iyi geçiyor ama mide yanması ve kalçalarımda çok şiddetli ağrılar oluyor dün çok sıkılmışdım evde dolaşmak istedim ilk defa çıkmaz olaydım. Akşam kalça ağrılarından duramadım sabah kalkdığımda yeni yeni geçmişdi ağrılarım.
Üzüldüğümü yıprandığımı söylüyorum canım dün aynı muhabbeti açıpda dalgasını geçmedi çünkü ciddi anlamda benden fırça yedi. Kayınvalideme gelince huyları farklı o yüzden pek fazla fırsat vermiyorum Hamileliğim ise hamd olsun iyi geçiyor ama mide yanması ve kalçalarımda çok şiddetli ağrılar oluyor dün çok sıkılmışdım evde dolaşmak istedim ilk defa çıkmaz olaydım. Akşam kalça ağrılarından duramadım sabah kalkdığımda yeni yeni geçmişdi ağrılarım.
başın sağolsun icroc Allah sabır versin
Allah sabır versinn şimdi eşine artık gaz çıkartmıyorum rahat ol de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?