- 14 Temmuz 2017
- 46
- 11
- 1
- 33
- Konu Sahibi Nananonana
-
Bir şeyi yokmuş ki ya, kocaman adam. Bir kaç dikiş atılmış bu hassaslık ne benim güzel günümü mü buldu keşke gelmeseydi hiç :-(Çok acımasız ve bencilsiniz. Eşinizle resmen dalga geçmişsiniz. Herkes stres altındayken aynı tepkileri vermeyebilir.
La havle! Bizimkiler sırtını sıvazlıyor falan bu ezik ezik ağlıyor. Mesele de şu; iş yerinde makine bozulmuş. Bu mühendis beyimizde onunla uğraşırken bir adamla birlikte adamın eli kesilmiş. Ağır bir şey yokmuş ve dikiş atılmış. Çok etkilenmiş miş de miş. Ballandıra ballandıra küçük emrah modunda ağladı. Ben yerlerdeyim. Bizimkiler şokta. Bunu avuttular, fazla oturtamadım gittiler. Bir de ağlarken şu çiçeği almaya zor gittim. Nananın ısrarı olmasa hiç halim yoktu, diyor.
Arkadaşlar giderken bu oturduğu yerde kendi kendine küçük emrah modunda durdu. Kalkma dediler buna. Bana da kapıda kızım kendine kastın neydi kendini yaktın dedi arkadaşım :-
Duyuyorum maalesef bu adamı seviyorum ! Ben bile hayretler içindeyim :-(Esinize/nisanliniza sevgi ve daha da onemlisi saygi duyuyor musunuz?? Bu ne cirkin ifadeler boyle..
Ayrılsam da bırakmaz ki bu sanmam. Şu an düşünmüyor değilim inanın rezil rüsva oldum :-(Ayril ,onun iyiligi icin. Iki-uc misafir senin nisanlindan pardon esinden onemliyse ayril.
Bu arada adamin agir bir seyi yok yalniz dikis atildigina cok da hafif bir durum degilmis.
Ben de şoklardayım :-(Şuan şoklardayım eşinizin yaptığına sizin duyarsızlığınıza daha ayrı bir şoktayım!
Hiç iş kazasına şahit oldunuz mu?? Belki adamın eli kopacaktı. Ya da nişanlınız koptuğunu düşündü. Gördüğü kandan bile etkilenmiş olabilir. Hala olayı küçümsüyorsunuz. Ne diyeyim insanın sizin gibi eşi varken, düşmana ne hacet..Bir şeyi yokmuş ki ya, kocaman adam. Bir kaç dikiş atılmış bu hassaslık ne benim güzel günümü mü buldu keşke gelmeseydi hiç :-(
Ya arkadaşlarım gidince dinleyip teselli olacaktım ona ama herkesin içinde ağlamak bu kadar düşürmek nedir?Eşiniz dediğiniz insan iş yerindeki bir sorundan etkilenip ağlamış, üzülmüş ve sizin dert ettiğiniz kısım kıyafeti, ezikliği, küçük Emrahlığı mı?
Umarım sadece dikkat çekmek isteyen fake bir üyesinizdir.
Ayrılsam da bırakmaz ki bu sanmam. Şu an düşünmüyor değilim inanın rezil rüsva oldum :-(
Ben de şoklardayım :-(
Sorun şu ki çok hassas bir yapısı yoktur beni çok şaşırttı hatta biraz sert bir yapısı vardır. Yani sanki çokkkkk büyük bir şey gb ağlamalar, sızlamalar. Psikolojik sorunlu bir insan gb davrandı aynıEşiniz belli ki gerçekten çok etkilenmiş. Bence çok normal bir durum, aşırı sinirlenmeniz bana çok garip geldi. Sadece zamanlama yanlış olmuş. Benim nişanlım o durumda olsa içim yanardı, onunla üzülürdüm. Kendinizi bir sorgulayın lütfen, problem kesinlikle ve kesinlikle sizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?