- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 32
- Konu Sahibi Nananonana
Esin dengesiz degilmis vicdanliymis
Ne kadar acimasiz ve ruhsuzsunuz...
Ne kadar acimasiz ve ruhsuzsunuz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eli kopmamış eşim çekmiş adamı ve hafif kesilmiş, bir iki dikiş sadece.Kusura bakmayın ama eli kopan eşinizde olabilirdi bence ona destek olmalısınız bencil arkadaşlarınız da hayatınız dan eksilmiş olmuş iyide olmuş nerede bu insanlık !!!
Ben çok samimi bulmuyorum bu kadar üzüntüyü alt tarafı küçük bir kesik resmini de gösterdi yemek masasında! Yemeği zehir ettiSu konuda yazdiklarindan daha fazla olamazsin merak etme.
O anki psikolojiyi ve ne yaşadıklarını bilemeyiz Azda kesilmiş olsa geçmiş olsun diyelim.Eli kopmamış eşim çekmiş adamı ve hafif kesilmiş, bir iki dikiş sadece.
Keşke yapsaydım bunu arkadaşlarımdan birisi doktor baktı resme önemli bir şey değil dediyse de eşim ikna olmadı !Ha masada ağlaması tabi ki tuhaf kaçmıştır ama olaylar şöyle gelişebilirdi, sana birşey anlatmam lazım dediğinde dinleseydiniz ve duygularına saygı gösterip giyin biraz hava al kendini toparlayınca eve gelirsin marketten birşey alıp deseydiniz akşamınız bu kadar rezil olmazdı.
Eşim kadar olamam :-(Su konuda yazdiklarindan daha fazla olamazsin merak etme.
Adam bence sizinle evli olarak bir ömür geçirirse asıl rezil olacak kişi oAyrılsam da bırakmaz ki bu sanmam. Şu an düşünmüyor değilim inanın rezil rüsva oldum :-(
Şükür beni anlayan birisi çıktı. Normalde bu şekilde çok duygusal değildir. Doktor arkadaşım resme baktı önemli bir şey değil merak etme dedi anlamadı.Inanim esinuzde buyuk entirakalar var sana soyliyim.Bence arakadaslarinin grlmesinde hoslanmadigi icin ve sen cicek isteyince zoruna gitcegi icin boyle bir sey yapti belli.
Hadi diyelim gercekten oyle oldu insan daha ilk defa tanistigi kisilere anlatirmi modunu dusurmu elli kesil mis mis Gorende Buyuk bir sey oldu sanir.
Ben eşime misafirimiz var dediğimde eğer kötüyüm dese ertelerdim, ben gelecek durumda değilim derse yine anlardım. Gelip beni bu duruma sokması hoş mu kızlar? Empati kurun.
Öyle bir iyilik yapar mı acaba bu günden sonra bana.Adam bence sizinle evli olarak bir ömür geçirirse asıl rezil olacak kişi o
Inşallah aklını başına alır da başını yakmaz adam
Sen yap o iyiliğiÖyle bir iyilik yapar mı acaba bu günden sonra bana.
Hala gelmiş gözleri kırmızı kırmızı gönlümü almaya çalışıyor. Çok ayıp etti ya. Hala sinirlerim tepemde.
Off hemen başlayın fake fake fake.Fake olduğunuza inanmak istiyorum.Kalbinde bu kadar sevgi ve merhamet taşımayan bir ınsan olamaz çünkü mümkün değil.
He gerçekse konu sanmıyorum ama,dilerim o düğün olmadan aklı başına gelir şen şakrak hayatınıza eşiniz olmadan devam edersiniz adamcağız da kurtulur sizin gibi birinden
Kaç kere dedim merak etme. YapamazSen yap o iyiliği
Seni bırakıyorum de