eşimin davranışları beni çıldırtıyor sizce ne yapmalıyım kızlar:(

seni hayat arkadaşı can yoldaşı olarak mı yoksa eve kapatmak için mi aldı bu adam? hem kötü davransın değersizleştirsin seni, hem de özgürlüğünü kısıtlasın seni kukla yapsın yok öyle evlilik sakın şu aralar çocuk düşünme, yoksa seni iyice kölesi yapar. biraz daha gidişata bak bakalım, kendini ezdirme seni aşağılamasına küçük görmesine izin verme. o kıskançlıkları da komplekslerinden ileri geliyor. eğer durum daha da kötüleşir ve düzelmezse oturup ciddi ciddi kararını verirsin. seviyorum demişsin. hangimiz sevdiğimiz adamları arkamızda bırakmak zorunda kalmadık ki..

can yoldaşıyım tabi ama işte kapatıyor eve , eve kapatıyorsun dediğimde de yazmıştım dışarıda gözün mü var diyor kime göstercen kendini diyor bu işte ..çocuk kesinlikle istemem zaten kendiside biliyor istemediğimi..''hangimiz sevdiğimiz adamları arkamızda bırakmak zorunda kalmadık ki..'' çok dogru arkadaşım..

bende 3 sene hiç bir yere yalnız çıkamadım. doktora gitmek için bile ya kayınvalidemle gitmem gerekiyordu yada eşimin uygun olduğu günü beklemem gerekiyordu. kızımda vardı ozaman ama okadar bıkmıştımki isterse boşasın hiç umrumda değildi (ve biz eşimle çok iyi anlaşırız). birgün yine hastalandım hastaneye gitmek için 2 gün beklememi söyledi (idrarımdan kan geliyordu). kızdım. çarşıyı pazarı ben sizin evinizde görmedim dedim. beni eve kapatmak için aldıysanız (k.v ile alt üst oturuyorum), tek suçum bu evde oturmaksa ya evi ayır yada çaresine bak dedim yeter 3 senedir 4 duvarla oturduğum. tabi eşimde ailesine söyleye söyleye şükür alıştılar. şurda işim var der gider gelirim bişi demezler.

çek restini ne yaparsa yapsın. kendisi gezsin tozsun gününü gün etsin sende perdeler kapalı otur.. taviz verdikçe güçlenir benden söylemesi. ve evliliğin yerine oturması için en az 5 sene gerekiyor gerçekten.

aynı valahi ben hastayım midem hasta bayılıyorum işte çok üzüldüğümde sürekli artmaya başladı midem bulanıyor midemde bir rahatsızlıgım var ama gidemiyorum doktora göndermiyor kendiside gelcekmiş öyle ve evlendiğimizden beri doktora gidemiyorum annemle bile neymiş millet bana bakarmış..geçenlerde hasta oldum beni acile kaldırdılar yani çok rahatsızlanıyorum bakalım ne zaman gidicem doktora ... ben gene şimdi konuştum telefonda anlattım herşeyi tam yarım saat konustum hiç 1 kelime etmedi ve şimdi kapattı bu nedir ya ..s

Son düzenleme:

Ya canim esin cidden cilginmis. Bu kadar olmaz ki. En son yazdigini da okuyunca deli oldum. Ne demek dr a onsuz gitmemek nereye gidiyosun ki! Anlamiyorum inan boyle esleri. Ve sen de artik guzelce konusma yerine rest vek iyiden iyiye. Konunu basindan beri takip edip yorumda bulundun esini esime benzettim ilk yazinda ama alaksi yok. Yani bence.bu kadar musqmaha gostermemelisin. En basta dedi gibi calismaya baslama imkann varsa calis ve sakn cocuk yapma. Tumden evde kalirsin ve psikolojin bzukur allah korusun

çalışmak istiyorumda noluyor ki izin vermiyor..ve inanırmısınız halen kaç gün oldu ben güleryüz gösteriyorum o halen suratı asık sen sevmiyorsun diyor bana sen yapıyorsun diyor bana çıldıracağım ..(

Allah yardımcın olsun.
eşinin huyu böyle malesef değişeceğini düşünmüyorum.
bence sen bundan sonra uzun uzun bişeyler anlatmaya çabalama.
yada beni dinlemiyormusun gibi cümleler kurma.bırak uzun cümleleri o kursun.
sen üstüne çok düşüyorsun.sen kendini biraz geri çek bakalım.soracak mı neyin var mı diye?
sorduğunda da uzun uzun konuşma.bişeyim yok dersin.gizemli olmaya çalış.belki bişeyler düzelir.
kıskanma olayına gelince, bu durum çok rahatsız etti beni.
ona mı baktın,kendini mi göstertcen nasıl kelimeler anlayamadım.
insan evde canı sıkılır,gider markete az hava alır.canı sıkıldı mı annesine gider oturmaya.
sonuçta ev hanımısın sanırım, zamanın da müsait.bu güvensizlik neden anlamadım.
sıkıntısı var sanıırm.
birde canım tasarruflu olmak güzel birşey ama fazla da alıştırma
benim karım 10 tl yi harcamaz da garip bir cümle.sonuçta birlikte çıktığınız için belki harcamaman
normalde canın bişey istediği zamanda alsın.surat yapmasın.hoşuna giden bir kıyafet olur,canın bişey çeker.
kocanıda fazla bu tarz yaklaşımlara alıştırma

:) Bu erkeklerin genel tavrı galiba...Mutlaka hepsi değil ama önemli bir kısmı böyle...Benim eşimde kavga edince gidip uyur, birşeyle uğraşır...Onlar tepkilerimizi abartılı buluyor sanırım...Biz en azından ben olayları abartırım, küçük bir sözüne alınıp bunu mu demek istedin derim..Amam o bana bu güne kadar böyle bir şey sormadı. Google gibisin diyor, bunu mu demek istediniz:) Bizimde yapmamız gereken moralimiz bozuksa birşeylerle uğraşmak, uzaklaşmak...
Konu sahibi de benim gibi, üstüne düşüyor. Ben tartışınca eşimle daha çok konuşmak isterim, küs kalmaya dayanamam...Bu da onları şımartıyor bence...ben eşime uyum sağlamaya calışıyorum o da bana..birbirmizi boğmuyoruz, en azından caba gosterıyoruz

dün mesela eve geldi ben hiç yanına gitmedim pc başındaydım veya başka odada hiç 1 kere bile yanıma gelmedi saat gece 12 oldu ben gittm ben yatıyorum dedim tamam dedi baskada yok yanıma gelmedi hiç çok uzuldum geçen gün takmıyormus gıbı davrnmama ragmen genede saçıma basıma bir baktım beni böyle görmesin düzeltiyım sacımı falan diye geldi baktı bana ve dediki kime süsledin böyle dedi bana ,ben büyük bir hayel kırıklığı içinde yattım uyudum.. halen kac gunlerdir hep bişeyler düşünüyor gibi hiç konuşmuyor acayip ve dün akşam kapıya bir çocuk geldi ve eşime dediki az aşagıya gelirmisin konuşalım dedi ve sonra telefon falan birşeyler dedi bende sinir oldum ne o öyle aşagıya gel konusalım falan anlayamadım .s halende ne arayıp nede soruyor...sadece şu eve gelip yemek yiyip yatıp gidiyor..:S

işde ne diyimki canım..uzaklaşınca hepten uzaklaşıyor benden.s

içimden şu sözü söylemek geldi...

Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Razı Değil..
en berbat durum.

hani sevgi ilgi arsızı derler ya, sen biraz öylesin sanırım.
fazla ve sürekli ilgi bekliyorsun bence. bu da eşini yormuş. bunalmış.
ilgi çekmek için abartılı tepkiler yada tavırlar hele ağlamalar sakın yapma.
daha da kötü olur inan.
bırak biraz rahat etsin. kendini de yeme bu kadar.
artık evlisiniz flört etmiyorsunuz.
mesajlaşmak bile gereksiz yani. her konuşmanın sonunda seni seviyorum demesini bekleme.
dedirtmek için uğraşma sen her defasında deme. o kendini mecbur bırakılmış hisseder.
sıkboğaz yapma yani.

Eşinizi, surat asmasını, sizi dinlememesini v.s v.s gereğinden fazla önemsemişsiniz ve bunu her defasında eşinize belli etmişsiniz.
Bu durumda kaçınılmaz sondur karşı tarafın bunu dahada abartması.

Eğer sizde aldırmaz görünseniz, tabir yerindeyse ukala bir tavır takınsanız ve asla çok uzun bir zaman ne suratına takılsanız ne sizi dinlememesine, bu konuda hiçbir şekilde konuşmazsanız inanın eşiniz çok değişecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…