istiyorum gerçekten ne beni gezmeye götürüyor ne vakit ayırıyor.diyorum beni gezdir beraber eğlenelim diyorum gözün dışarıda demek ki evinde oturur evli kadın diyor baş edemiyorum .s
eşin kaç yaşında ve ssen kaç yaşındasın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istiyorum gerçekten ne beni gezmeye götürüyor ne vakit ayırıyor.diyorum beni gezdir beraber eğlenelim diyorum gözün dışarıda demek ki evinde oturur evli kadın diyor baş edemiyorum .s
Bence bir sorun var mutlaka bir şey olmuştur benim eşimde il evlendiğimde aynen böyledi yavaş yavaş konuşarak çözdüm olayı meğer sorumluluk onu ürkütmüş korkutmuş şimdi daha iyi inşallah senin eşinde iyi olr canım seni için dua edeceğim.
teknikdata
web sever
domain tescil
hosting paketleri
ben 20 eşim 29 yani 9 yaş var aramızda canım..
benn geldimm..canım aynı yaştayızki biz der hep bilmiyorum , banada büyük gelmiyor sanki aynıyız evlenmeden öncede öyleydik :)Yaş farkınız baya varmış.Aslın da çok değil ancak sen 25 eşin 34 olsaydı çok farklı olurdu.
Zamanla oturur ilişkiniz çok sıkma canını.Sen eşine şimdi daha minik geliyorsundur:)
canım senin yaşın daha ufakmış muhtemelen o yüzden böyle davranıyordur eşin. yani gezme tozma konusunda. senin yapman gereken sana güvenmesini sağlamak. alınıp gücenmek yerine olgun karşıla sorularını gözün dışarda falan dersede benim gözüm baktıgı heryerde seni görüyor içerde olsamda dışarda olsamda farketmez falan de sırnaş. sadece bu konuda değil her konuda mesela para konusunda da har bulup harman savurma 10 liran varsa 3 ünü kenara koy yeri geldiginde sen cıkar ona ver o bilsin senin tutumlu oldugunu bak o zaman bütün ipleri sana teslim eder ama yavaş yavaş.
Çoğu erkek böyle değil.
Ayrıca yorum yazan arkadaşın yazdığı model,mutlu ve başarılı bir evlilik değil.
Birbirini önemsemeyen,yoksayan,birşey paylaşmayan bir çift,ne derece mutlu olabilir ?
Herkes böyleymiş,ben de susup çekeyim diye düşünme.
Genç bir kadınsın.Duygusal ve fiziksel ihtiyaçların var.
İllaki cinsellik değil,bir dokunma,sarılma,okşama bile zaman gelir daha önemli olur.
Ayrıca insan gezmek,eğlenmek,hoşça zaman geçirmek ister.
bana tam 3 ay önce bir 10 tl vermişti ve halen cüzdanımda duruyor kendi diyor zaten benim karım o parayı harcamaz diyor zaten dışarı çıktığım yok canımm..
lalecim son yazdigin mesajda o kadar uzuldumki gozumden yas geldi eee insan gurbette olunca daha duygusallasiyor 10 tl vermis 3 aydir duruyor bu erkekleri anlamak cok zor tatlim annem gelinligimle evden tam cikacakken bana bir soz soylemisti halen aklimda yavrum esin seni uzerse ilgi gostermesse gunden gune olume gotururse kapim sana herzaman acik burda bir limanin var demisti o zaman anlamamistim simdi daha iyi anliyorum ama benim esimde evlendigimizde boyleydi hatta birgun akrabasina oturmaya gidiyoruz karsidan karsiya gececegiz niye ben bakmisim saga sola o bakiyormus diye 2 gun trip yapti birkac sonra bende dedim kuzenine cok yavas bizi takip et ben seni gorunce onune atliyacam anlastik ben pat diye attim kendimi esimin odu patladi nasil bagiriyorum esssekkkkkk hani bakiyordun saga sola sana guvendim kaparto gittine deliymis be
diye bir daha yapmadi ama zamanla astik herseyi ilk 2 yil cehennem gibiydi ama benim esim aglamami hic istemezdi ilgisi coktu senin adina uzuldum ama sakin cocuk yapma tatlim pisman olursun once esini hizaya getir sonra cocuk yoksa ikisi bir arada kafayi yersin
evet canım, yazan arkadaşın yani benim evliliğimin çok başarılı bir evlilik olduğu söylenemez. Ve cidden mutlu değiliz, 4 sene bitti o kadar yıprandım ki anlatamam. benim konu sahibi arkadaştan farkım, çalışıyor olmam ve bu nedenle dışarı hayatımın olması, biçok konuda da çok daha rahat olmam. yanlış anlaşılmak istemem, sadece eşinin onu önememediği zamanlarda onun da aynı şekilde davranmasını, eşinin böylece belki onu anlayacağını ve daha az mutsuz olabileceğini yazmak istedim. yoksa tabii her erkek böyle değil ama kadınlardan çok farklılar ve kk.ne açılan konulara ve gerçek hayatta etrafımıza bakınca bir çok evlilikte insanların benzer nedenlerden mutsuz olduğunu da görüyoruz. bu yüzden konu ahibini rahatlatmak istemiştim. yoksa inan hiç mutlu değilim içinde bulunduğum durumdan ve özenilecek bir halde değiliz asssla
evde kapalı kalma meselesine gelince; asla kabul edimemesi gerek bunun. eşinle konuşmalı ve gerekirse ısrarla onun bu fikirlerine karşı çıkmalısın.
bana tam 3 ay önce bir 10 tl vermişti ve halen cüzdanımda duruyor kendi diyor zaten benim karım o parayı harcamaz diyor zaten dışarı çıktığım yok canımm..
ya üzüldüm gerçekten 3 ay ne demek 10 lirayla napılır ki. sen bakkala falanda gitmiyor musun herşeyi o mu hallediyor?