Kızlar merhaba o kadar dolu ki içim içimdekileri birilerine anlatmak içimi dökmek istiyorum..Bu arada 1 senelik evliyim
Eşimin davranışları beni o kadar yıpratıyor ki ben ölmek istiyorum o duruma kadar geldim..Olur olmaz şeyden bir şeyden bir tartışma çıkıyor mesela ben bi konuda kızıyorum ona fikrimi söylüyorum yok saçmalıyorsun sen diyor ,işte sen hep böylesin diyor bana.Bir konu hakkında benimle aynı fikirde olmuyor hep karşı çıkıyor bana ben çok üzülüyorum bu duruma.ne olursa olsun herhangibir konudan tartışma çıksa hep bana diyorki sen delisin diyor herşeyi sen yapıyorsun diyor ben bişe yapmıyorum diyor hep beni suçlamasından bıktım ben artık kendıni hep haklı görüyor.oturup güzelce konusmayıda denedim tam 2 saat boyunca anlattım içimdekileri ama halen aynı hiç bişe demiyor susuyor hep konusmuyor benimle napıcagımı şaşırdım ben ..
Dün eşim beni aradı iş yerindeydi konuştuk falan soğuktu biraz sonra ben işimin başına dünüyorum dedi bende kolay gelsin dedim seni seviyorum dedim baktım telefon kapanmış bile suratıma kapattı telefonu çok garip oldum çok üzüldüm mesaj attım neden yüzüme kapattın diye yok yüzüne falan kapatmadım dedi birdahada mesaj atmadı bende bidaha mesaj atmadım..neyse işten çıkınca aradı beni yine konuşuyoduk konuşmakta denmez hiç konuşmadı bir şey söylüyorum cevap vermiyor diyorum duydun mu beni diyorum ney dedin diyor deli oluyorum hep 2 3 kere tekrarlatıyor bana dalgın gibi hep..neyse kapattı eve geldi ve benimle hiç konuşmadı.Hep böyle yapıyor en küçük şeye benim 1 kelimeme günlerce surat yapıyor bana ben yanına gitmesem o hiç konuşmuyor benimle..Hep ben suçluymuşum gibi davranıyor konuşmuyor susuyor hep düşünüyor bende çok sinirlendim ve dün akşam patladım yine kızdım sen neden böyle yapıyorsun ben senin karınım dedim bu kadarcık şeye bu surat ne neden konuşmuyorsun dedim ,hep sen yapıyosun hep senin şeylerin yüzünden oluyor diyor bana çok sinirlendim bende tabi.Kızdım falan birazcık sesimi yükselttim bu ne böyle sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim.Ağladım bide çok hassaslaştım artık hep aynı şeyler yüzünden..yok niye ağlıyorsun ağlanılıcak ne var ki ağlıyorum yanıma gelmiyor gidiyor başka odaya oturuyor benim sinirden elim ayağım titriyor ama gelipte yanıma bana bakmıyor bile.Soğudum bu hayattan diyor küfür ediyor bağırıyor bana ben sinir krizi geçirdim. her kavgamızda üzüntüden bayılıyorum tansiyonum fırlıyor çok kötü oluyorum ama nafile hep aynı hiç bir şey olmuyor üzülmüyor.bir tartışma olunca gene aynı. Beni umursamamamazlığından çok sıkıldım kendimi değersiz hissediyorum kendimi bir eşyadan farksız hissediyorum ya ne yapıcağımı şaşırdım..çok çaresiz hissediyorum kendimi kocamı da çok seviyorum ama gücüm kalmadı benim artık beni aldatıyormu diye düşünüyorum çok yıprattı beni daha evleneli 1 sene oldu ama imzayı atınca böyle oldu eve kapattı bide beni hiç gün yüzü göremiyorum anneme bile yollamıyor beni ikimiz gidiyoruz beraber ama çok sıkıldım bunaldım derdimi kimseye anlatamıyorum kızlar ne olur yardım edin ne yapım ben ne ..
(
biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim size şimdiden sagolun yardımcı olursanız..
50: