eşimin davranışları beni çıldırtıyor sizce ne yapmalıyım kızlar:(

Biliyor musunuz kızlar bugün dogum günü bide eşimin ne yapcam bilmiyorum.?:44:

Son düzenleme:
ama bunu herzaman degil baktın kı olay kopup gidecek sende deşarj olmak için yap,zaten kavga başlamışsa..
bide hakıkaten biraz gamsız ol,umursama he de geç,birazda o kendını degersız hıssetsin..
bende senın gibi sürekli hoşlanmadıgım konularda karsıma alıp ciddi ciddi konuşuyodum ama takmıyodu bend aha cok sinirlenıyodum bı zaman sonra büyüyüp kavga oluyodu..baktım olcak gibi degil amaaann dedim bi kere geldim hayata dert anlatmaklamı ugraşıcam
umursamaz oldum daha neşeli oldum sevgimi daha cok bellı ettım,yalnız kavgalıyken gidip gönül almak yerine normal anlarda gidip öptüm sarıldım,kendımı böyle ıfade etmeye calıstım..
çıkarı çıkarmadıgında pekı hayatım yaa senın istegin benım için daha kıymetlı ne var otururz evımızde dedım sonra onunla ılgılenmedım..
bizaman sonra dert anlatarak çözemedıgım konuları tavırlarımla çözdüğümü farkettım..
bugünden tezi yok eve gittiğinde surat asmak yerine güleryüzlü şakacı neşeli ve umursamaz ol.
hamlelerini dogru anlarda yap,zamanla çözeceksın ınanıyorum..
üzerindeki bezginliği,bıkmışlığı,kırgınlığı at bi kenara.zaman hızlı geçiyo be arkadaşım değmez hiçbişey için sinir hastası olmaya

evet banada yazık valahi içim çürüdü sanki şu evde o kadar çok seviyorum ki hayatım herşeyim ama işte takmasam bir türlü taksam bir türlü arkadaşım..saolasın fikirlerin için söylediklerin için hepiniz saolun arkadaşlarım..

Aradaki aile ilişkisi iyide karşı çıkarlar tabi zaten evlenmeden önce eşimi pek istememişlerdi..ama seviyorlar tabi değişti herşey. Eşim bir tartışmamızda anneni arıyıcam alsın seni git vala dedi bana ben çok şaşırmıştım..

valla tamamen blöf,hele bi git bakım ne hale gelıyo
müsait oldugunda topla eve annenı akrabalarını,bişey derse ama kocacım onlar benım ailemm tabıkı gelecekler de
hiçbişey diyemez yapamaz.bagırsada çağırsada sen yap yapacagını.
zaten öylede böylede bagırıp kavga edıyo barı sen istedigini yapmış ol:)

O kadar değiştiki çalışıyım mi hayatım katkım olur dediğimde millete kendini mi göstericeksin diyor..ne diyim ki ben bu adama şimdi ..:

Öyle şey mi olur? Biz kendimizi göstermek için değil daha kaliteli bi hayat için çalışıyoruz. Tek başınıza aşamıyosanız sorunlarınızı ve gerçekten eminseniz sevdiğinizden bence psikolojik yardım alın. Bu şekilde hapis hayatı yaşayarak çok yıpranırsın eşinde yıpranır. Allah yardımcın olsun.

sizin eşiniz evlenmeye hazırlıklı olmadan evlenmiş bence.kimi erkek vardır aşk yaşanacak herşey süperdir ama evlenecek erkek değildir evlilik hayatı iyi gitmez. mızmızcı davranışlarla yada açık konuşarak sizi anlamasını çalışmayınız. eskiye gidin biraz hangi halleriniz hoşuna giderdi.? ve şu anda tutumunuz yada davranışlarınız ne durumda ona karşı değil sadece kendinize de? ortak neler yapıyorsunuz bunlarda önemli. biraz geçmişe gidin bakalım:) size nasıl ve niçin aşık olduğuna dönün ve şu anda nasılsınız aynadaki aksinize bakın.

valla tamamen blöf,hele bi git bakım ne hale gelıyo
müsait oldugunda topla eve annenı akrabalarını,bişey derse ama kocacım onlar benım ailemm tabıkı gelecekler de
hiçbişey diyemez yapamaz.bagırsada çağırsada sen yap yapacagını.
zaten öylede böylede bagırıp kavga edıyo barı sen istedigini yapmış ol:)[/QUOT

sizlerle konuşmak biraz iyi geldi bana hiç yoktan 1 kere gülümsedim sayenizde bugün ya :)

sizin eşiniz evlenmeye hazırlıklı olmadan evlenmiş bence.kimi erkek vardır aşk yaşanacak herşey süperdir ama evlenecek erkek değildir evlilik hayatı iyi gitmez. mızmızcı davranışlarla yada açık konuşarak sizi anlamasını çalışmayınız. eskiye gidin biraz hangi halleriniz hoşuna giderdi.? ve şu anda tutumunuz yada davranışlarınız ne durumda ona karşı değil sadece kendinize de? ortak neler yapıyorsunuz bunlarda önemli. biraz geçmişe gidin bakalım:) size nasıl ve niçin aşık olduğuna dönün ve şu anda nasılsınız aynadaki aksinize bakın.

ortak pek birşey yapmıyoruz hep evdeyiz bir pazar günü tatili var oda zehir olup gidiyor..alışverişe gidiyoruz karşıdan bir erkek gelir diymi ama ben boş bakıyorum evlenmişim ona bakmıyorum ama bana diyorki neden ona baktın bilmem ne al kavga çıkıyor sonra hep böyle oluyor ..manoton bir hayatımız var bizim..benim huyumu çok sevmiş hep öle derdi aşık falan hiç demedi bana hiç duymadım ama ben herşeyine aşık oldum eşimin herşeyini ayrı ayrı çok sevdim..geçmişe gidildiğinde dediği tek şey sen çok değiştin demesi..

Allah kolaylık versin ne diyeyim .Böyle şımarık tipler insanın ömrünü yer ,hakikaten ömür törpüsü olur.
Erkeksin sen ya erkek ,kadın nazlandırılır.Arkadaşım değişmez olduğu gibi kabul et .
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin lafı var ya .Kimse karşısındakini mutlu etmek için değişmez ,değişse bile kısa bir süre devam eder.

bence sen ilişkideki en seven tarafsın

kocan da buna alışmış sen onu süründür bak peşinden ayrılıyor mu

tam klasik şımarmış havalanmış karşısındakinin sevgisinden adı gibi emin insan tripleri...

Birde çocuk istiyor ama ben bu durumda nasıl yapımki.. zamanı var diyorum bende oda diyor ohoo olmaz bizim çocugumuz diyor kimbilir ne zaman diyor..:44:

Allah kolaylık versin ne diyeyim .Böyle şımarık tipler insanın ömrünü yer ,hakikaten ömür törpüsü olur.
Erkeksin sen ya erkek ,kadın nazlandırılır.Arkadaşım değişmez olduğu gibi kabul et .
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin lafı var ya .Kimse karşısındakini mutlu etmek için değişmez ,değişse bile kısa bir süre devam eder.

beni değiştirmek için çok çabaladı söyledim diğer yazılarımda ..ben değiştim işte düşünün çok seviyorum çokk ama artık zıvanadan çıktı beni hiç nazlandırmıyor şımartmıyor iltifat etmiyor bir bayanım ben dimi eşinim yani..hayatımız böyle gidiyor bakalım..hayırlısııı.

arkadaşlarınla komşularınla vakit geçir..çarşıyı gez dolaş nebiliyim meşgul et kendini işte..o surat astığında neden surat asıyorsun,konuşmadığında neden konuşmuyorsun,ilgilenmediğinde neden ilgilenmiyorsun,suratına kapattığında neden suratıma kapatıyorsun falan filan falan filan falan filan işte bunları yapma..ona ilahmış gibi davranma...şımardıkça şımarıyorlar
sonra ne ağladığını takıyorlar umurlarına,ne geçirdiğin sinir krizlerini...yokmuş gibi davran bakalım..ilah gibi değilde biraz hiç gibi hissetsin kendini...
bakalım havası cakası kalacakmı..

neden ilgilenmiyorsun değilde neden ilgileniyorsun benimle de..sevmem ben öyle ilgiyi ne o öyle mıç mıç de mesela..
telefonda konuştuğunuzda neden telefonu kapatmıyorsun hala işim var bekleyemem de..
sana laf anlattığında da ne dedin he hü duymadım de..
üzgünse suratı asıksa git başka odaya çal mezdeke ..sorduğunda da kilo almışım tatlım dans ederek vermeyi düşünüyorum de :9: :9: :9:

ters köşe yap biraz yani...:34:

merak etme aynı sorunları yaşayan bi adaşın daha war cnm
sürekli kendilerini haklı görürler bize gelince sen anlamazsın sen salaksın şöylesin böylesin
anneme bile yollamaz anca kawga döwüş giderim ki o gelmez bile benimle
hayatıımın en büyük hatasını yaptım kendimden yaşça büyük biriyle ewlenerek kawga ettik babamın ewine gittim boşanma dawası bile açıyodum
ağladı sızladı geriye geldim sonra hamile kaldım artık istesemde gidemiyorum şu sıpayla
sana tawsiyem çocuk falan yapma o isticektir emin ol ilişkiden hemen sonra yıkan........
allah mutluluklar wersin ama ne olacağını bilemezsin canım benim çocuk için çok erken nediiymki uyuzu pekte sewiyorum yaa şöyle bakıyorumda dengesizlik bende de war hee

canım bence biraz sende ilgi gösterme arayıp sorma eve gelincede normalmiş gibi davran herşey kendine değer ver verdiğini hissettir.senden uzaklaşmasının nedenlerinin ona hiç hissettirmeden araştır.bide şöyle bir durum var evlilik erkeklerde bir baskı yapıyo sanki alışmaları bununla yaşamaları zaman alıyor.bende yeni evlendim ve çok seviyoruz birbirimizi yanlız kalmak istediğinde bırakıyorum başka şeylerle meşkül oluyorum.Ama surat asmıyorum sonra kendi geliyo yanıma.eşim bazen niye evlendim şimdi bekar olsam şöyle yapardım falan diyodu.
bende ne yapardın mesela dedim arkadaşlarımla yemek yerdim gezerdim falan filan...
dedim hepsini şimdide yapabilirsin sorun yok dedim ben sensizde bu evde dururum...
ayrıca sana güveniyorum bir sıkıntım yok dedim sustu..
demek istediğim eşini az çok tanırsın bende bir yıllık evliyim bu arada
kendine göre bir politika geliştir hayat böyle kocayı kazanmak konusunda herşey mübahtır..

Son düzenleme:
keşke benimde arkadaşlarım olsada senin gibi olurdu belki eşim yüzünden bir tane bile arkadaşım yok .s. görüştüğüm bir tek annem babam o kadar..

aa bak ben söylemeyi unutmuşum sana kızlar dediğim kimler biliyomusun eşimin akrabaları böle anlaştığım kafamın uyduğu bir kaç kişi var onun dışındada bir kuzenim var inan benimde öle arkadaşım falan yoktu ancak işte yeni yeni onlarda hep eşimin arkadaşlarının eşleri mesela koskoca mahallede 1 kere hoşgeldine gelmediler bana karşı komşum var o da yeni yeni başladı gelip gitmeye kim biliyomusun eşimin arkadaşının eşi. sonra gelen kızlar dediğim hepsi evli barklı napim hatta abartmıyorum koca yaşlı yengeleri napim bende biraz sıktım dişimi katlandım. inan buna hiç bana göre şeyler değildi. ama inan artık daha çok eğleniyorum. bak bir alışsan kadın muhabetleri daha başka kız. valla insan isteyince napıyor ne ediyor kendine bir dünya kuruyor. ben şuanda eşimin akrabaları çok kalabalık hepimiz aynı mahalledeyiz. 2 halasının kızı var onları çok severim onlar 1 dayısının oğlunun hanımı o 2 başka gelinler de var ama ben onları pek sevmiyorum. işte böle böle bikaç kişi daha var. valla inan şimdi birbirimize hep alıştık hemde seviyoruz. n büyük sırlarımızı bile açarız. eşlerimizin ruhu duymaz üstelik onlar akraba ben dış kapının dış mandalıyım sonuçta. valla onlar aramazsa ben aradım. kendimi zorla tanıttım onlara. zorla alışttırdım. şimdi khepsi ne olsa beni çağırır beni götürürler bir fırsat bulsalar hemen bana gelirler al bir tanesi köye gitti tatilde ailesi köyde 1 hafta daha kalcakmış o da iş gereği mecbur gelicek dün aramış yenge ben sana gelirim dio. napalım kendi dünyamızı kendimiz kurcaz inan bir zaman sonra düzeliyor herşey o da alışır üstelik onların akrabaların başlarsan kafası daharahat olur birden olmaz bak yavaş yavaş

bu kadar şikayetçi olunan bi adamdan çocuk yapsam adam bana inanmaz ki artık

güler geçer..
hem şikayet ediyor hem hayır demiyor diye..

bilemedim şimdi...

Back