ama bunu herzaman degil baktın kı olay kopup gidecek sende deşarj olmak için yap,zaten kavga başlamışsa..
bide hakıkaten biraz gamsız ol,umursama he de geç,birazda o kendını degersız hıssetsin..
bende senın gibi sürekli hoşlanmadıgım konularda karsıma alıp ciddi ciddi konuşuyodum ama takmıyodu bend aha cok sinirlenıyodum bı zaman sonra büyüyüp kavga oluyodu..baktım olcak gibi degil amaaann dedim bi kere geldim hayata dert anlatmaklamı ugraşıcam
umursamaz oldum daha neşeli oldum sevgimi daha cok bellı ettım,yalnız kavgalıyken gidip gönül almak yerine normal anlarda gidip öptüm sarıldım,kendımı böyle ıfade etmeye calıstım..
çıkarı çıkarmadıgında pekı hayatım yaa senın istegin benım için daha kıymetlı ne var otururz evımızde dedım sonra onunla ılgılenmedım..
bizaman sonra dert anlatarak çözemedıgım konuları tavırlarımla çözdüğümü farkettım..
bugünden tezi yok eve gittiğinde surat asmak yerine güleryüzlü şakacı neşeli ve umursamaz ol.
hamlelerini dogru anlarda yap,zamanla çözeceksın ınanıyorum..
üzerindeki bezginliği,bıkmışlığı,kırgınlığı at bi kenara.zaman hızlı geçiyo be arkadaşım değmez hiçbişey için sinir hastası olmaya
Canım kaç yıllık evlisiniz?
Aradaki aile ilişkisi iyide karşı çıkarlar tabi zaten evlenmeden önce eşimi pek istememişlerdi..ama seviyorlar tabi değişti herşey. Eşim bir tartışmamızda anneni arıyıcam alsın seni git vala dedi bana ben çok şaşırmıştım..
O kadar değiştiki çalışıyım mi hayatım katkım olur dediğimde millete kendini mi göstericeksin diyor..ne diyim ki ben bu adama şimdi ..:
1 yıllık canım...
valla tamamen blöf,hele bi git bakım ne hale gelıyo
müsait oldugunda topla eve annenı akrabalarını,bişey derse ama kocacım onlar benım ailemm tabıkı gelecekler de
hiçbişey diyemez yapamaz.bagırsada çağırsada sen yap yapacagını.
zaten öylede böylede bagırıp kavga edıyo barı sen istedigini yapmış ol:)[/QUOT
sizlerle konuşmak biraz iyi geldi bana hiç yoktan 1 kere gülümsedim sayenizde bugün ya :)
sizin eşiniz evlenmeye hazırlıklı olmadan evlenmiş bence.kimi erkek vardır aşk yaşanacak herşey süperdir ama evlenecek erkek değildir evlilik hayatı iyi gitmez. mızmızcı davranışlarla yada açık konuşarak sizi anlamasını çalışmayınız. eskiye gidin biraz hangi halleriniz hoşuna giderdi.? ve şu anda tutumunuz yada davranışlarınız ne durumda ona karşı değil sadece kendinize de? ortak neler yapıyorsunuz bunlarda önemli. biraz geçmişe gidin bakalım:) size nasıl ve niçin aşık olduğuna dönün ve şu anda nasılsınız aynadaki aksinize bakın.
Allah kolaylık versin ne diyeyim .Böyle şımarık tipler insanın ömrünü yer ,hakikaten ömür törpüsü olur.
Erkeksin sen ya erkek ,kadın nazlandırılır.Arkadaşım değişmez olduğu gibi kabul et .
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin lafı var ya .Kimse karşısındakini mutlu etmek için değişmez ,değişse bile kısa bir süre devam eder.
keşke benimde arkadaşlarım olsada senin gibi olurdu belki eşim yüzünden bir tane bile arkadaşım yok .s. görüştüğüm bir tek annem babam o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?