eşimin davranışları beni çıldırtıyor sizce ne yapmalıyım kızlar:(

lalee_00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
372
0
0
Diğer
Kızlar merhaba o kadar dolu ki içim içimdekileri birilerine anlatmak içimi dökmek istiyorum..Bu arada 1 senelik evliyim

Eşimin davranışları beni o kadar yıpratıyor ki ben ölmek istiyorum o duruma kadar geldim..Olur olmaz şeyden bir şeyden bir tartışma çıkıyor mesela ben bi konuda kızıyorum ona fikrimi söylüyorum yok saçmalıyorsun sen diyor ,işte sen hep böylesin diyor bana.Bir konu hakkında benimle aynı fikirde olmuyor hep karşı çıkıyor bana ben çok üzülüyorum bu duruma.ne olursa olsun herhangibir konudan tartışma çıksa hep bana diyorki sen delisin diyor herşeyi sen yapıyorsun diyor ben bişe yapmıyorum diyor hep beni suçlamasından bıktım ben artık kendıni hep haklı görüyor.oturup güzelce konusmayıda denedim tam 2 saat boyunca anlattım içimdekileri ama halen aynı hiç bişe demiyor susuyor hep konusmuyor benimle napıcagımı şaşırdım ben ..

Dün eşim beni aradı iş yerindeydi konuştuk falan soğuktu biraz sonra ben işimin başına dünüyorum dedi bende kolay gelsin dedim seni seviyorum dedim baktım telefon kapanmış bile suratıma kapattı telefonu çok garip oldum çok üzüldüm mesaj attım neden yüzüme kapattın diye yok yüzüne falan kapatmadım dedi birdahada mesaj atmadı bende bidaha mesaj atmadım..neyse işten çıkınca aradı beni yine konuşuyoduk konuşmakta denmez hiç konuşmadı bir şey söylüyorum cevap vermiyor diyorum duydun mu beni diyorum ney dedin diyor deli oluyorum hep 2 3 kere tekrarlatıyor bana dalgın gibi hep..neyse kapattı eve geldi ve benimle hiç konuşmadı.Hep böyle yapıyor en küçük şeye benim 1 kelimeme günlerce surat yapıyor bana ben yanına gitmesem o hiç konuşmuyor benimle..Hep ben suçluymuşum gibi davranıyor konuşmuyor susuyor hep düşünüyor bende çok sinirlendim ve dün akşam patladım yine kızdım sen neden böyle yapıyorsun ben senin karınım dedim bu kadarcık şeye bu surat ne neden konuşmuyorsun dedim ,hep sen yapıyosun hep senin şeylerin yüzünden oluyor diyor bana çok sinirlendim bende tabi.Kızdım falan birazcık sesimi yükselttim bu ne böyle sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim.Ağladım bide çok hassaslaştım artık hep aynı şeyler yüzünden..yok niye ağlıyorsun ağlanılıcak ne var ki ağlıyorum yanıma gelmiyor gidiyor başka odaya oturuyor benim sinirden elim ayağım titriyor ama gelipte yanıma bana bakmıyor bile.Soğudum bu hayattan diyor küfür ediyor bağırıyor bana ben sinir krizi geçirdim. her kavgamızda üzüntüden bayılıyorum tansiyonum fırlıyor çok kötü oluyorum ama nafile hep aynı hiç bir şey olmuyor üzülmüyor.bir tartışma olunca gene aynı. Beni umursamamamazlığından çok sıkıldım kendimi değersiz hissediyorum kendimi bir eşyadan farksız hissediyorum ya ne yapıcağımı şaşırdım..çok çaresiz hissediyorum kendimi kocamı da çok seviyorum ama gücüm kalmadı benim artık beni aldatıyormu diye düşünüyorum çok yıprattı beni daha evleneli 1 sene oldu ama imzayı atınca böyle oldu eve kapattı bide beni hiç gün yüzü göremiyorum anneme bile yollamıyor beni ikimiz gidiyoruz beraber ama çok sıkıldım bunaldım derdimi kimseye anlatamıyorum kızlar ne olur yardım edin ne yapım ben ne ..(
biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim size şimdiden sagolun yardımcı olursanız..50:

Son düzenleme:
karışık yazmışsınız, hepsini okuyamadım, bir noktadan sonra beynim bulandı
enter tuşuyla süslerseniz, biraz okunaklı hale gelir

soruna gelirsek,
bence ortada ciddi sebepler yok
evliliğin ilk seneleri kişiler birbirine alışır, birbirini tanır
zamanla rayına oturacaktır ilişkiniz

dogrudur karman karışık olmuş olabilir iyi değilim çünkü ..bilmiyorum ama hep diyor böyle olmaz diyor böyle evlilik olmaz diyor hep.s

eğer eşim birkaç aydır yada haftadır böyle deseydiniz mutlaka bir sorunu vardır,canı sıkkındır derdim.
ama imzayı attı böyle oldu diyosunuz....ne desem bilemedim
:44::44:

şımarık erkek tripleri işte...
sende konuşma bakalım nereye kadar küs kalacak seninle...

eğer eşim birkaç aydır yada haftadır böyle deseydiniz mutlaka bir sorunu vardır,canı sıkkındır derdim.
ama imzayı attı böyle oldu diyosunuz....ne desem bilemedim
:44::44:
bende artık ne düşüneceğimi bilemedim ki..evlenmeden önce böyle değildi imzayı attık böyle oldu..ayrıca çokta kıskanç bu yüzden eve kapattı beni ..

bende artık ne düşüneceğimi bilemedim ki..evlenmeden önce böyle değildi imzayı attık böyle oldu..ayrıca çokta kıskanç bu yüzden eve kapattı beni ..

sevgiliyken mükemmel olan bi erkek bile evlendikten sonra az da olsa değişiyo malesef.
çünkü onlar için imza demek garanti demek malesef

sevgiliyken mükemmel olan bi erkek bile evlendikten sonra az da olsa değişiyo malesef.
çünkü onlar için imza demek garanti demek malesef

Gerçekten öyle bekarken böylemiydi. Canımı açıtacak tek bir harf etmezdi bana.şimdi ise benim ağlamadığım kahrolmadığım bir gün yok..

benim eşimde kavga anında üzülsemde ağlasamda yanıma gelmez umrunda değil gibi davranır aramaz sormaz şu aileye karışma mevzusu dışında sanki benim eşimi anlatmışsın. bence sende abartma üzme gitme üstüne zamanla alışırsın bende başlarda cok takardım nie aramadın nie teli kapattın nie konuşmuyon vs. vs. anladım ki bu adam böyle. Allah başka kötü huy vermesin iyi yönlerini anlamaya çallış daha cok yenisiniz.

bir sürede umursama eşini o yokmuş gibi davran ilgisiz kalmayı dene kendi hayatında mutluymussun gibi davran bakalım ne yapacak nabzını ölç bakalım. sen onunla ilgilendikçe nasıl olsa benden vazgeçemez beni seviyor küs kalamaz edasında gezinmeye devam mı edicek yoksa eşim elden gidiyor diye korkup önlem mi alıcak.ilgisiz kalmak belki onada iyi gelir.

Gerçekten öyle bekarken böylemiydi. Canımı açıtacak tek bir harf etmezdi bana.şimdi ise benim ağlamadığım kahrolmadığım bir gün yok..

biz kadınlar evlendikten sonra daha çok seviyoruz eşlerimizi ve ilgi gösteriyoruz ve aynı şeyi eşlerimizden de bekliyoruz.
ama erkekler sevgiliyken yaptıkları davranışları,sevgiyi,ilgiyi evlilikte göstermiyolar malesef.umursamaz oluyolar.
evlenince herşey daha güzel olacak sanırken,eşlerimiz evliliğin verdiği rahatlıkla eskisi gibi davranmıyolar asla
tabi bundan sonra da tek üzülen,hayal kırıklığı yaşayan biz oluyoruz...

Amin canım ama tek bunlar değil ki mesela evde internetimiz var işten eve gelince bana diyor ki kimlere baktın bugün netten diyor veya camdan kimleri izledin geçen arabaların içindeki gençlere baktın falan diyor halbuki okadar sagdıgımki eşime anlamıyor.. güvenmiyor gibi hissetmeye başladım ben artık kendisi gidiyor saçlarını kuaförde yaptırıyor özeniyor kendine bir görseniz hep öyle işe gidiyor,beni eve kapatıyor gün yüzü göremiyorum halen beni suçluyor.balkona çamaşır asmaya bile çıkamıyorum...s

ya canım aynısı benim eşim de:) gülüyorum çok özür dilerim, yazdıklarının hepsini okudum. yeminle bak aynılarını ben de yaşadım, senin gibi bunalıma girdim, sonrsında(1-2 yıldan sonra) daha kötü günlerimiz de oldu. ama ben ne öğrendim biliyor musun!!! TAK-MA-YA-CAK-SIN! Ne takıyosun ki, o seni adam yerine koymuyosa sen de onu koyma. ben eşime çokk önemli bişey söylerdim(hani mesela o gün çocuk hasta dr.a gidilecek veya başka önemli bişey) adam duymazdı, sonra da sen bana demedin die trip:)) ben artık takmıyorum. canım adam bana kendi anlattığını unutur, benim söylediğimi duymaz ya da unutur herneyse, sonra da bana ifgtira atar sen şizofrenisin diye:) ne yapıyım ki! ben kendimi biliyorum ve artık onun bu saçma, senin de dediğin gibi bana eşyaymış gibi davranmalarını takmıyorum ve ben onaa eşya değil çöpmüş gibi davranıyorum. önceden gece yatardım gelmezdi yanıma ağlardım niye yamında yatmıyo diye, şimdi 1 senedir toplam 2-3 kez onunla aynı anda uyudum. geçen bana diyor ki; neden hiç bana sarılıp uyumuyosun:)) ben de hiç bozuntuya vermedim, iş bitmyo sen erken yatıon dedim sarılıp yattım yanına ama içimde çok şey eksilmiş( umrumda değil, o kaybeder...
çok karışık yazdım pardon canm. özetle üzülme, sen de onu görmemezlikten gel, konuşma onunla, insan yerine koyma.

Gerçekten öyle derlerdi insanlar evlenince çok değişiyor diye doğruymuş..:44:

Erkekler,kur yapma döneminde,kendileri gibi davranmıyorlar.
Filmlerde,kitaplardan gördükleri,kadınların hoşuna gidecek davranışları taklit ediyorlar.
Evlenince,mecburi yaptıkları bu görevlerin çoğunu sona erdiriyorlar.

Senin asıl sorunun,sanıyorum evde hapsolman ve çok boş kalman.
Yapacak başka işin yok,tüm ilgiyi eşinden bekliyorsun.
O da sana eskisi gibi ilgi göstermeyince sorun çıkıyor.
Sen evde sıkılıyorsun.O işte meşgul olunca,tabii telefonda sana istediğin cevapları veremez.

Ben olsam,kısıtlamalar konusunda biraz adım atarım.
Canım çok sıkıldı,biraz dışarı çıkacağım diyebilirsin.
Ne yapacak ki ? Hayır çıkarsan boşarım mı diyecek ?
Veya haber vermeden markete çıkıp,akşam söyleyebilirsin.

Fazla tutuculuğa alıştırmamak lazım.
Zindanda gibi dört duvar arasında otur.
Beyefendi uygun gördüğü zaman lütfenlerle güleryüz göstersin.
Sonra mutluluk oyunu oyna oynayabilirsen.

Sıkılıyorum diyeceksin,hepsi bu.
Çekinecek birşey yok.İnsansın sen,bitki değilsin.

çok iyi anladım seni canım..çoğu erkek böyle demek ki..:.

ne kadar da doğru....erkekler daha fazla değer görmek varken,eşlerini kendilerinden nasıl da uzaklaştırdıklarının farkında değiller.

benimkide öyle ki ben daha nişanlıyım imzadan sonra artık nasıl olucaksa küsme huyu yok sadece tek fark ama hep o haklı hep ben haksızım benim aklım ermiyo ben ne desem başkasıda tasdiklerse doğru olduğu nu düşünüyo. Karşılıklı konuştuğumda öyle olmadığını düşüncelerimi hep onayladığını abarttığımı falan söylüyoo . Artık takmıyorum uzak duruyorum karşıdan izliyorum bazen o bağırıp saçmalarken . Ben umursamadığım ilgilenmediğim zaman üstüme düşüyo , tam tersi oluyoo aşkından ölüyo sanırsın bi anlık gafletime gelse mayışsam hemen anında eski haline dönüyoo...

İşte o zaman ağzının ortasına bi tane yapıştırasım geliyo... seviyoz işte bi şekilde

Ama gerçekten şimdi böyleyse evlendikten sonra nasıl olcak dahada abartırmı diye korkularımda yok değil o hep evlilik stresi diye geçiştiryo ama bakalım.... sabrım ne kadar dayanıcak

çok iyi anladım seni canım..çoğu erkek böyle demek ki..:.

bence eşinin sözleri çok ağır, ne demek kameradan kimleri izledin, eşinn asıl kendine güven sorunu var, aşağılık komplexi var belkide bilemiyorum
ikinizinde psikolojisi bozulmuş gibi, bence daha çok çiftlerle ailecek görüşmelisiniz, kendinizden 5-10 yaş büyük çiftlerle, onları gözlemleyerek kendinizdeki anormalliklerin farkına varabilirsiniz belki

hele son alıntıladığım mesajın buna ne kadar ihtiyaçınız olduğunu gösteriyor, hayır canım çoğu erkek böyle değil, böyle olan erkeklerde normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…