bende artık ne düşüneceğimi bilemedim ki..evlenmeden önce böyle değildi imzayı attık böyle oldu..ayrıca çokta kıskanç bu yüzden eve kapattı beni ..eğer eşim birkaç aydır yada haftadır böyle deseydiniz mutlaka bir sorunu vardır,canı sıkkındır derdim.
ama imzayı attı böyle oldu diyosunuz....ne desem bilemedim:44::44:
bende artık ne düşüneceğimi bilemedim ki..evlenmeden önce böyle değildi imzayı attık böyle oldu..ayrıca çokta kıskanç bu yüzden eve kapattı beni ..
şımarık erkek tripleri işte...
sende konuşma bakalım nereye kadar küs kalacak seninle...
sevgiliyken mükemmel olan bi erkek bile evlendikten sonra az da olsa değişiyo malesef.
çünkü onlar için imza demek garanti demek malesef
Gerçekten öyle bekarken böylemiydi. Canımı açıtacak tek bir harf etmezdi bana.şimdi ise benim ağlamadığım kahrolmadığım bir gün yok..
Amin canım ama tek bunlar değil ki mesela evde internetimiz var işten eve gelince bana diyor ki kimlere baktın bugün netten diyor veya camdan kimleri izledin geçen arabaların içindeki gençlere baktın falan diyor halbuki okadar sagdıgımki eşime anlamıyor.. güvenmiyor gibi hissetmeye başladım ben artık kendisi gidiyor saçlarını kuaförde yaptırıyor özeniyor kendine bir görseniz hep öyle işe gidiyor,beni eve kapatıyor gün yüzü göremiyorum halen beni suçluyor.balkona çamaşır asmaya bile çıkamıyorum...sbenim eşimde kavga anında üzülsemde ağlasamda yanıma gelmez umrunda değil gibi davranır aramaz sormaz şu aileye karışma mevzusu dışında sanki benim eşimi anlatmışsın. bence sende abartma üzme gitme üstüne zamanla alışırsın bende başlarda cok takardım nie aramadın nie teli kapattın nie konuşmuyon vs. vs. anladım ki bu adam böyle. Allah başka kötü huy vermesin iyi yönlerini anlamaya çallış daha cok yenisiniz.
biz kadınlar evlendikten sonra daha çok seviyoruz eşlerimizi ve ilgi gösteriyoruz ve aynı şeyi eşlerimizden de bekliyoruz.
ama erkekler sevgiliyken yaptıkları davranışları,sevgiyi,ilgiyi evlilikte göstermiyolar malesef.umursamaz oluyolar.
evlenince herşey daha güzel olacak sanırken,eşlerimiz evliliğin verdiği rahatlıkla eskisi gibi davranmıyolar aslatabi bundan sonra da tek üzülen,hayal kırıklığı yaşayan biz oluyoruz...
ya canım aynısı benim eşim de:) gülüyorum çok özür dilerim, yazdıklarının hepsini okudum. yeminle bak aynılarını ben de yaşadım, senin gibi bunalıma girdim, sonrsında(1-2 yıldan sonra) daha kötü günlerimiz de oldu. ama ben ne öğrendim biliyor musun!!! TAK-MA-YA-CAK-SIN! Ne takıyosun ki, o seni adam yerine koymuyosa sen de onu koyma. ben eşime çokk önemli bişey söylerdim(hani mesela o gün çocuk hasta dr.a gidilecek veya başka önemli bişey) adam duymazdı, sonra da sen bana demedin die trip:)) ben artık takmıyorum. canım adam bana kendi anlattığını unutur, benim söylediğimi duymaz ya da unutur herneyse, sonra da bana ifgtira atar sen şizofrenisin diye:) ne yapıyım ki! ben kendimi biliyorum ve artık onun bu saçma, senin de dediğin gibi bana eşyaymış gibi davranmalarını takmıyorum ve ben onaa eşya değil çöpmüş gibi davranıyorum. önceden gece yatardım gelmezdi yanıma ağlardım niye yamında yatmıyo diye, şimdi 1 senedir toplam 2-3 kez onunla aynı anda uyudum. geçen bana diyor ki; neden hiç bana sarılıp uyumuyosun:)) ben de hiç bozuntuya vermedim, iş bitmyo sen erken yatıon dedim sarılıp yattım yanına ama içimde çok şey eksilmiş( umrumda değil, o kaybeder...
çok karışık yazdım pardon canm. özetle üzülme, sen de onu görmemezlikten gel, konuşma onunla, insan yerine koyma.
ya canım aynısı benim eşim de:) gülüyorum çok özür dilerim, yazdıklarının hepsini okudum. yeminle bak aynılarını ben de yaşadım, senin gibi bunalıma girdim, sonrsında(1-2 yıldan sonra) daha kötü günlerimiz de oldu. ama ben ne öğrendim biliyor musun!!! TAK-MA-YA-CAK-SIN! Ne takıyosun ki, o seni adam yerine koymuyosa sen de onu koyma. ben eşime çokk önemli bişey söylerdim(hani mesela o gün çocuk hasta dr.a gidilecek veya başka önemli bişey) adam duymazdı, sonra da sen bana demedin die trip:)) ben artık takmıyorum. canım adam bana kendi anlattığını unutur, benim söylediğimi duymaz ya da unutur herneyse, sonra da bana ifgtira atar sen şizofrenisin diye:) ne yapıyım ki! ben kendimi biliyorum ve artık onun bu saçma, senin de dediğin gibi bana eşyaymış gibi davranmalarını takmıyorum ve ben onaa eşya değil çöpmüş gibi davranıyorum. önceden gece yatardım gelmezdi yanıma ağlardım niye yamında yatmıyo diye, şimdi 1 senedir toplam 2-3 kez onunla aynı anda uyudum. geçen bana diyor ki; neden hiç bana sarılıp uyumuyosun:)) ben de hiç bozuntuya vermedim, iş bitmyo sen erken yatıon dedim sarılıp yattım yanına ama içimde çok şey eksilmiş( umrumda değil, o kaybeder...
çok karışık yazdım pardon canm. özetle üzülme, sen de onu görmemezlikten gel, konuşma onunla, insan yerine koyma.
Amin canım ama tek bunlar değil ki mesela evde internetimiz var işten eve gelince bana diyor ki kimlere baktın bugün netten diyor veya camdan kimleri izledin geçen arabaların içindeki gençlere baktın falan diyor halbuki okadar sagdıgımki eşime anlamıyor.. güvenmiyor gibi hissetmeye başladım ben artık kendisi gidiyor saçlarını kuaförde yaptırıyor özeniyor kendine bir görseniz hep öyle işe gidiyor,beni eve kapatıyor gün yüzü göremiyorum halen beni suçluyor.balkona çamaşır asmaya bile çıkamıyorum...s
çok iyi anladım seni canım..çoğu erkek böyle demek ki..:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?