• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin çocugunu sevemıyorum ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bio82
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pekı saosu siz böle bişiyı yasadınızmı,nıye bu kadar gaddarsınız bana karsı duyanda cocuga bı kötuluk yaptım sanacak, empatı kurmaya calısmıyosunuz

sanırım bana yazdınız bunu size yaşadıklarımı anlatmak isterdim ama anlamazsınız iki yetişkin arasında fazlalıkmış gibi hissetirilmek çok acı ben hatırlıyorum herşeyi düşünüleni gözlerden okuyordum çocuklar çok hislidir anlarlar hemen biraz şefkat biraz merhamet unuttum demek bile hatırlamaktır aslında şimdi küçük o çocuk iyi davranın bunu yüzünüzdede hissettirin size dair kötü anıları olmasın lütfen

kötü niyetiniz yok bunu anladım ama bu duygudan kurtulmak için dua etmekten baska carenızde yok
kabul etsek de etmesek de kadın fıtratında yogun oluyor bu duygular sızınkı cocuga karsı degıl ılk evlılıgınden olması sorun yaratmıs sonradan gıcık kapmışssınız
tabıkı faturasını kucuk coocuk ödememelı bu olursa cok buyuk vebale gırersınız aynı seyı allah korusun kendı coocugunuz yasar ilahi adalet cok buyuktur.
bence bu kotu duygudan arınmak ıcın dua edın ve cocuk sıze geldıgınde onun hıcbıseyden haberı olmadıgını dusunun

arkadaslar çocuga duygusunı belli etmemişki arkadas..zaten üzülüyor niye böyleyim diye..biz birden onu kötü bir insan yapmayalım..yardımcı olalım..şu mübarek günlerde kırmayalım kimsseyi diye düşünüyorum..

Bence şu mübarek günde yardıma ihtiyacı olan tek kişi o minik yavru.İyi niyetinizi anlıyorum ama insan 15 günde bir gördüğü bir insandan niye hoşlanmaz kaldı ki bu çocuk bir öksüz insan kedi köpek olsa dayanamaz yapmayın.Anne baba ayrılığı çok zordur o çocuk artık babasız ,babasızlık yaşamayan bilemez bunu.

bence zaman herşeyin ilacı zamanla alışırsın şimdi kendi çocuğun olmadığı için anlayamıyorsun durumu ama zamanla düzelir herşey yeterki yorulmadan çabalamaya devam et sen

böyle bir konu açıyorsan her türlü yoruma açık olacaksın madem işine gelmeyen yorumlar gelecek tahmin ediyosundur da açmasaydın o zaman.

Bence şu mübarek günde yardıma ihtiyacı olan tek kişi o minik yavru.İyi niyetinizi anlıyorum ama insan 15 günde bir gördüğü bir insandan niye hoşlanmaz kaldı ki bu çocuk bir öksüz insan kedi köpek olsa dayanamaz yapmayın.Anne baba ayrılığı çok zordur o çocuk artık babasız ,babasızlık yaşamayan bilemez bunu.
bilirim;4 yasında babasını kaybetmiş;ve bu güne kadar üvey baba ve ailesiyle büyümüş biri olarak bilirim..bende aynı şeyi söylüyorum..his bu ne yapacak;kendini mi atsın bi yerden..bende yargılamak istemiyorum..doktora gitmesinin yerinde oldugunu söylüyorum.arkadasımız düzelirse inşallah çocugada hiçbşey olmaz..

Üzgünüm ama doktora giderek sevmediğiniz birini sevemezsiniz.Eğer ilaçlar ya da doktorlar bunu başarabilmiş olsaydı dünya da platonik aşk kalmazdı.En büyük hata eşinizin çocuğunu kabul edemeyecekseniz onunla evlenmeyecektiniz ben sizi anlıyorum ve sizinde böyle bir durum yaşamanız beni üzdü.Ama başkaları yaşamasın istiyoruz işte

bu hayatta herşey insanlar için , herşey başımıza gelebilir, biz de boşanabiliriz, napalım şimdi boşandık diye çocuklarımızı tek başımıza mı büyütelim?
sanırım çocugun yok, olunca daha farklı bakarsın belki, aynı şey senin çocugununda başına gelebilir çünkü, allah korusun

Lütfen üstünüze alınmayın ama genelleme yaparsak benim en kızdığım insan modelidir,baştan birşeyleri bilerek bir işe başlayıpta,sonradan o kabullendiklerinin ağır geldiği insanlar.
Eşiniz sizden sakladımı evlenirken bir çocuğu olduğunu?
Yapmayın allahaşkına 3 yaşındaki bir çocuk ne yapabilirde kendinden uzak tutabilir insanı.
Bu bırakın eşinizin çocuğu olmayı,sokaktaki bir çocuk bile olsa nasıl yaklaşılmazki
Çocuklar dünyanın en güzel varlıkları
Siz hem yaş itibariyle,hem eğitimci olduğunuz halde kabullenemezken
Birde onun penceresinden bakın bakalım o sizi kabullenebiliyormu?
Bence çok yolun başındasınız
Şimdi sağlam temeller atarsanız o çocuk size ısınabilir
Bir kaç sene sonra herşey için fazlasıyla geç kalmış olacaksınız.
Madem eşinizi seviyorsunuz,onu herşeyiyle sevin.

arkadaşın evliliği çok yeni ve çocuğu yeni yeni görmeye başlamış, zaman içinde zamanın yardımıyla herşey yerli yerine oturacaktır bence, kendi kendini de telkin ederek,gerekirse bir uzmandan da yardım alarak başaracaktır,zaten hissettiğinin doğru bir düşünce olmadığının farkında ve bundanda rahatsız,bu da büyük bir adımdır.. alkisalkisalkis

merhametli olun daha bebek üç yaşında,size ne zararı var ki..adamın çocugunu olduğunu bile bile evlendiniz

2 haftada bir kaç saat dayanamayacak kadar nasıl bir sevgisizlik bu. tamam sevmek zorunda değilsin ama elin ayağında titrememeli yani. sonuçta babasının yanına geliyor. aynı durumda senın çocugun olsaydı bir de bunu düşün.

rabbim kalbinize merhamet duygusunu versin..:Saruboceq:

canım şuanda o çocuğa yakın davranmazsan ileride daha büyük sorunlar olur bu seni de çok üzer evliliğini de çok yıpratır...
bence çocuk büyük olsa daha zor severdin ama küçükken herşey daha kolay.annesini düşünmemeye çalış..komşumuzun bile çocuklarını çok sevmiyor muyuz?en azından o senin çok sevdiğin eşinin bir parçası..
onu sevmeye çalış ilgi göster beraber oynayın eşinle onu dışarı çıkartın beraber bişiler yapın bak hem o yavrucak sana alışacaktır hem de eşinin gözünde büyüyüceksin...sonç itibari ile siz mutlu bir aile olacaksınız..çocuğa soğuk davranman demek ileride evliliğinin çok mutsuz bir hal alması demek olur cnm..

şu anda bebeğim karşımda oyuncaklarıyla oynuyor
kelimeler boğazıma dizildi
allahım gözlerimizin nurunu biricik evlatlarımızı üvey annelerin sevgisiz ve kıskanç ortamına düşürmesin inşallah
bebek sevgiyle büyür
sevgiyle yetişir iyi bi insan olur
3 yaşta bebektir
azıcık samimiyette nasıl değişirler...

yani
ne dersen de haksızsın

bana hiç kimse üvey çocuğumu öz evladım gibi seviyorum diyemez.insanın fıtratında.yaradılışında vardır bu.ancak kemale gelmiş tecrübeli olgun insanlar aşar bu konuları.
eşinizin çocuğunu sevmemeniz çok normal.sevmek istemeniz ise bir o kadar güzel bir hareket.
bence çocukla vakit geçirin.ona hediyeler alın.çünkü hediye vermek insanlar arasında muhabbete sebep olur.
son olarak bu kız çocuğunun yaşı küçük olması çok iyi.eğer ileride bu çocukla ilgili sorun yaşamak istemiyorsanız onu sevin ve kendinizi sevdirin.
böyle olmazsa ileride çok sıkıntı çekersiniz...

canım öz evladı gibi sevmesine gerek yok ki, onun zaten bi annesi var, baba- kız arasına girmesin, evine geldiğinde komşu çocuk gelince nasıl davranıyorsa öyle davransın o bile yeter kızcağıza

tamam kimse size o yavruyu kendi yavrunuzmuşçasına sevip bağrınıza basmalısınız diye baskı yapamaz ama neticede küçük ve masum bir yürekten bahsediliyor.Yazık yani.Kalbinizde nasıl bir nefret ve soğukluk var ki el kadar kızcağızı sevmenize engel oluyor
çok üzüldüm.

3 yaşında küçücük bişey o..
Çok sevdiğiniz eşinizin bebeği o...

"Yaratılanı severim yaradandan ötürü" demiş Yunus Emre.. Biraz da bu açıdan düşünün..

Back