• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin çocugunu sevemıyorum ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bio82
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadasim bu zihniyetde kalirsan cocugun olduktan sonra dahada gicik olacaksin dahada nefret edeceksin o yavrucaktan....Nedenmi?

Sürekli kendi cocugunla kiyaslayip, ah benimki daha az sevgi görüyor, ah söyle oldu ah böyle oldu deyip hem kendini hem esini ama en cokta o mahsumu yipratacaksin....

Cocukta olsa herseyin farkindadir onlar....hisslidir cocuklar....sanmaki senin ona karsi olan olumsuz duygularini o anlamiyor...Bal gibi anliyordur...

Yazik günah!! Sen ona sefkat sevgi göstermelisin....sen onu kazanmaya calismalisin...yetiskin olan sensin cünkü!

Esinin eski esini kiskanma hayiflanmanada gerek yok...cocugnun anasi olarak her zaman hayatinizda kalacak o kadin bunu untuma....:delphin:

Ayrica anlayamiyorum...madem bu denli sorun olacakti bu tür seyler senin icin niye evlendinki? 15 günde bir gelip babasinla hasret gidermek isteyen bir yavru bu....öcü degil:kahve:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

isterseniz yardım alın;zor bir durum;bir tarafta vicdanınız;bir tarafta kendi hisleriniz..ben üvey bbayla büyüdüm;babama öyle saygı duyuyorum ki öz kızı gibi davrandı bana;sevgi ve şefkatla(Allah ondan razı olsun)ben onun yerinde olsam aynı şeyi yapabilir miyim diye düşünürüm hep
sizi kesinlikle yargılamak istemem çünkü görünüyor ki bu duygulardan sizde rahatsızsınız..gerçekten küçüğün hiç suçu yok..davranışlarınızı ona yansıtmadıgınızı söylemişsiniz ne güzel;umarım hiç bir zaman belli etmezsiniz hislerinizi..

sen şimdi bu çocuğu kıskanıyorsan ileride sizin çocuğunuz olduğunda da ,eşini kıskanacakmısın?

evet öle bunu ben kabul ettım pekı bu durumda olan içinizde bırı varmı.
bıde sunu anlayamadım bazı ark.lar bana öfkelı ıyıde ben çocuga kötü bişi yapmıyorum çocugu 3. görüşüm sadece içinde bulundugum durumu kımseye farkettırmeden cozmeye calısıyorum.
bu rada bana ıyılıkle yol gösteren ark.larada cok tesekkürler...sözlerınız işe yaramaya başladıopuyorumnanaktan

gülsahcım inan bana benım öğrencılerımde var üvey anne veya babayla yasayan.onları dınlerım dertlesırım.yol gösterırım öle kötü olanlar varkı ama benım sözlerımle sevıp saygı duydular annelerıne babalarına.
gel görkı ben şimdi çaresızım.aslında çözebılecegım bı meseleyken çözemıyorum.

kıskançlık zaptetmiş işlemiş içine:delphin:
şöyle düşün ben bunu bile bile evlendim bu adamla sevmesemde zorlamalıyım kendimi ya benim evladım şu an bu durumda olsa ve onun hakkında böyle düşünse bi kadın napardım de
yaradılanı severim yaradandan ötürü felsefesini uygulasan iyi edersin:kahve:

Pes yani hem eğitimcisiniz hem bu çocuğu 15 günde bir görüyorsunuz ve bu çocuğu sevemiyorsunuz.Madem çocuğu sevemiyordunuz ne diye babasıyla evlendiniz.Otursaydınız kendi başınıza.O çocuk babasından günlerce yoksun kalıyor bunun eksikliği ile büyüyor 15 günde bir baba görüyor ama hanımefendi kabul edemiyor.Bence sizin acil bir insanlık dersine ihtiyacınız var

bıde sunu anlayamadım bazı ark.lar bana öfkelı ıyıde ben çocuga kötü bişi yapmıyorum çocugu 3. görüşüm sadece içinde bulundugum durumu kımseye farkettırmeden cozmeye calısıyorum.
bu rada bana ıyılıkle yol gösteren ark.larada cok tesekkürler...sözlerınız işe yaramaya başladıopuyorumnanaktan

buraya konu açmışsınız neden iyi olanları kabul edipte beğenmediğiniz yorumları istemiyorsunuz o zaman yazmayın buraya kimse sizi yargılamıyor yaptığın düşündüğün kötü benimde bir çocuğum var allah korusun senin düşüncende olanın elne kalmasını istemem anne olmadığın için anlayamazsın söz konusu çocuksa anneler için akan sular durur :delphin:

Benim arkadaşım var onunda üvey kızı var ama araları çok iyi bence ön yargılı olmamalısın zamanla alışırsın ilk görüşte seveceksin diye bi kural yok yerimseniben

bio82,herşey o kadar taze ve yeni ki...
eminim ki,bu içindeki karmaşayı çözüme ulşatıracaksın...çünkü sen de bunu yaşamayı değil,mutlu olmayı istiyorsun... herşey paylaşınca güzel...sevdiğin erkeği onun küçük masum bebeği ile paylaşmak ta büyük bir erdem..sen sevgini paylaştıkça mutlu olacaksın... içindeki o olumsuz duyguları yeneneceksin..sabırlı ve hoşgörülü olup sevgiyle bak sadece ...

benim çevremde böyle bir durum vardı ama çocuk haftasonları babası ve üveyannesinde kalıyordu babasının yanında farklı yalnızken farklı davranıyordu ,hiç hoş durum değil gel zaman git zaman çocuğu oldu ve eşiyle aralarında sorunlar çıktı ayrıldılar şimdi onun çocuğuda belki adam evlenmişse üveyannesiyle vakit geçiriyordur tabi insanların vicdanına kalmış sonuçta masum yavru o,kendi çocuğunuz olsa diye onun yerine koyup düşünün ,ben biliyorum ki siz çok iyi niyetlisiniz zamanla çocuğa ısınacaksınız.

pekı saosu siz böle bişiyı yasadınızmı,nıye bu kadar gaddarsınız bana karsı duyanda cocuga bı kötuluk yaptım sanacak, empatı kurmaya calısmıyosunuz

3 yaşındaki bi kız çocugu niye sevilmesinki, eşinin bi parçası, eşinin genlerini taşıyor bence çocuk size az bile geliyor 15 günde bi kaç saat baba görmek hiç yeterli değil bence çocuk için, valla çok üzüldüm kızcağıza, empati yap kendini o kızın yerien koy, kemalettin tuğcu üvey annelerinden olma rica ederim
gerekiyorsa destek falan al
valla ben benim oğlumun babasıyla 15 günde bir bi kaç saat görüştüğünü düşünemiyorum bile, psikolojisi alt üst olurdu, hayata küserdi herhalde

pekı saosu siz böle bişiyı yasadınızmı,nıye bu kadar gaddarsınız bana karsı duyanda cocuga bı kötuluk yaptım sanacak, empatı kurmaya calısmıyosunuz

Evlenmeden önce çocuğu bilmiyormuydun kendini hazırlamadan evlenmeseydin keşke çünkü ne yaparsan yap eşin o çocuğun babası yerimseniben

15 günde gördüğünüz bir çocuğu soğuk buluyorsanız.Sürekli aynı evde kalsanız belki zararda verebilirsiniz

Üzgünüm ben bu tür olaylara ılımlı bakamıyorum niye mi?Hamile kalmak için insanlar deli gibi para harcayıp olmayınca evlatlık alıyorlar bu insanlar insan değil mi?

Ayrıca diyelim ki eşinizin eski eşi öldü bu çocuğu ne yapacaksınız onu da merak ediyorum.umarım annesine birşey olmaz

gülsahcım inan bana benım öğrencılerımde var üvey anne veya babayla yasayan.onları dınlerım dertlesırım.yol gösterırım öle kötü olanlar varkı ama benım sözlerımle sevıp saygı duydular annelerıne babalarına.
gel görkı ben şimdi çaresızım.aslında çözebılecegım bı meseleyken çözemıyorum.
çözebilirisin bence;bak bilgili bir öğretmensin..yolunu çizebiliyosun..imkanın varsa bir psikoloğa gidebilirsin..diyorum ya hiç büyük söylememek lazım..herkes yorum yapar;uygulamak zor.önce kendine inan..

15 günde gördüğünüz bir çocuğu soğuk buluyorsanız.Sürekli aynı evde kalsanız belki zararda verebilirsiniz

Üzgünüm ben bu tür olaylara ılımlı bakamıyorum niye mi?Hamile kalmak için insanlar deli gibi para harcayıp olmayınca evlatlık alıyorlar bu insanlar insan değil mi?

Ayrıca diyelim ki eşinizin eski eşi öldü bu çocuğu ne yapacaksınız onu da merak ediyorum.umarım annesine birşey olmaz

Allah hiç bir çocuğu anasız bırakmaz inşallah yoksa babalarda hayır yok yerimseniben

arkadaslar çocuga duygusunı belli etmemişki arkadas..zaten üzülüyor niye böyleyim diye..biz birden onu kötü bir insan yapmayalım..yardımcı olalım..şu mübarek günlerde kırmayalım kimsseyi diye düşünüyorum..

O çocuğun yerine kendinizi koyarak düşünün, aileniz dağılmış, babanızı 15 günde bir görüyorsunuz ve babanızın yeni eşinin sizi görünce eli ayağı titriyor...

Back