• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadınla Başım belada!

Salak kocasına mektup yaz,
okula postala..
Bu agresif kocaya rağmen ona buna yavşıyor ise bu kadın,
sınırsız bir arsızlığa sahiptir..
Bu pasaklı, sümüklü, hayasız yaratıkla sen başedemezsin..
Onu ancak keriz kocası durdurabilir..

fıkırler guzel kızlar .şuan bır problem yok cunku kocam yok. esınden korkuyorum katıl tıpı var ve cok agresıf sureklı kapıda bagırıyor aklım cıkıyor aılecek dengesızlık var

Esımle hıc bır muhabbetı yakınladması yok nadıl boyle oldu bılmıyorum.esım kuafor hıc geldımı sana dıyorum yok gelse hatırlarım dıyor.pekı nerde gozune kestırdı bu adamı zıllı

Bizim karşıda da böyle bir kadın var. 50-60 yaşlarında, camında hep sigara içiyor. Ben yazın cama balkona çıkarım arada. Çıktığımda hep buraya bakıyor olur. Ama ben bir hareket olunca bakılır ya o şekilde baktığını düşünüyorum. Yine de bana baktığını farkedince ben de gözümü ayırmadan ona bakınca çeviriyordu kafasını. Öyle öyle ilgisi azaldı. Bu yaz napıcaz bakalım. :27: Gidip ne bakıyorsun demektense aynı bakışa sert şekilde karşılık vermek, "gözünü dikmek" daha anlaşılır bir mesaj bence.

Bizim karşıda da böyle bir kadın var. 50-60 yaşlarında, camında hep sigara içiyor. Ben yazın cama balkona çıkarım arada. Çıktığımda hep buraya bakıyor olur. Ama ben bir hareket olunca bakılır ya o şekilde baktığını düşünüyorum. Yine de bana baktığını farkedince ben de gözümü ayırmadan ona bakınca çeviriyordu kafasını. Öyle öyle ilgisi azaldı. Bu yaz napıcaz bakalım. :27: Gidip ne bakıyorsun demektense aynı bakışa sert şekilde karşılık vermek, "gözünü dikmek" daha anlaşılır bir mesaj bence.

arkadaşımla konuştum konuyu bana sesını cıkarma ıftıra der ısın ıcınden cıkar dedı onu bakışların bezdır dedı

Hep gözünün içine bak sertçe falan demişler ama o kadar arsız bi kadın ne anlar bundan.Eşiniz durumun farkındaymış.bide çıkış saatinde o da dışarı çıkıyormuş dediniz sanırım.eğer öyleyse eşiniz 'boşuna bakma kadın' gbi bşey dyip kadnın cesaret ve arsızlığını kıramaz mı ?siz konuşsanız belki rekabete girişir sizle.Eşiniz son noktayı koyar gibi geldi banada

fıkırler guzel kızlar .şuan bır problem yok cunku kocam yok. esınden korkuyorum katıl tıpı var ve cok agresıf sureklı kapıda bagırıyor aklım cıkıyor aılecek dengesızlık var

Katil tipli kocasından korkmuyor,
senden mi korkacak?
Senin, ne sert bakışın, ne trip atman, ne tül sallaman,
ne de gidip aleni konuşman o arsızı durduramaz..
Çünkü sen sakin yapılı, çekingen bir insansın..
Kadın katil tipli kocasına rağmen bunları yapıyorsa,
sen gidip konuşursan ana habere konu olacak kadar olay çıkarır bu çirkef kadın..

Kocasına imzasız mektup bu işi paklar..
Siteden geliyormuş gibi,
el yazısı olmayacak; pc çıktılı..
içerik 'karının kaşı gözü çok oynuyor' olacak..
vesselam..

kadın arsızlığı iyice ele almış katil tipli kocasından bile çekinmiyorsa sen ne yaparsan yap gene bildiğini okur gibime geliyor:23:
boşver kafana takma eşin hiç bakmasın yüz vermesin kadın bir bakar üç bakar baktı eşinden ona fayda yok vazgeçer elbet:20:

Esım bakma bakmıyor kı zaten baksa neler ne boyutta olurdu durum.Esımı ben zor goruyorum ona ne hacet fakat eşim geldıgındede fıldır fıldır .Tek bır hamlesını beklıyorum.

Back