• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadınla Başım belada!

anladım.
siz o zaman baktıgı zaman ne bakıyorsun dıye tersleyebilirsiniz ya da bir şey mi diyeceksiniz vs gibi
sorular sorun
anlar heralde artık

bugun gormedım hıc bakarken sanırım evde yok.artık bende bakıyorum hep rahatsız olsun nasılmıs bakalım dıkızlenmek.son bır hareketınde terslıcem.hepınıze tesekkurler yorumlarınızla bana yardımcı oldunuz

Önce yazınızda aklıma takılan bir nokta var, onu anlamaya çalışıyorum. İşi gereği agresif demişsiniz. Bence o adama has bu durum, bizim mesleğimizin gereği agresiflik değildir.

Konunuza gelince, ben de öyle cazgır değilimdir anlayabiliyorum sizi ama pencereyi açıp ne bakıyorsun tarzı konuşmalısın bence de, böyle olmaz ki kadın arsız baya baya.

Önce yazınızda aklıma takılan bir nokta var, onu anlamaya çalışıyorum. İşi gereği agresif demişsiniz. Bence o adama has bu durum, bizim mesleğimizin gereği agresiflik değildir.

Konunuza gelince, ben de öyle cazgır değilimdir anlayabiliyorum sizi ama pencereyi açıp ne bakıyorsun tarzı konuşmalısın bence de, böyle olmaz ki kadın arsız baya baya.

evet oyle yazdım cunku sureklı bagırmaları var kapıda esıne cocuklarına . ısı geregı agresıften kastım tum ogretmenlık yapanlar agresıf demıyorum kutsal bır meslek sonucta.konumuza donecek olursak bagıramıyorum ben karsımdakıne kilitlenıp kalıyorum ama tavır alma zamanı geldı artık

bugun esımle konustum bana facesındekı duvarına yazılmış bır mesajı soyledı actım baktım can yucelın sıırı; şiirde ne kadar zor uzaktan gorupte dokunanamak gorupte seslenememk falan dıyor şiirin adını bılmıyorum .aylar oncesınden sureklı arkadaslık teklıfı gonderdı esım kabul etmedı sımdı her hareketını beyenmıs duvara mesajlar atıyor acaba bu kadın mı

yuhh artık eger o kadınsa artık sasırmıs o baya baya uzaktan uzaga asık olmus ve sen ne yapsan onun ıcın hıc fark etmez ıstersen elınde bıcakla dayan kapısına tabı eger o kadınsa

bılmıyorum tabı omu ,fakat bu facedekı ınsanda sureklı arkadaslık gonderıyordu sımdıde duvara yazmaya baslamıs ,sıır de gorupte dokunamamak gıbı sozler gecıyor can yucelin sııırıymus altında yazıyor bende gorunce ona yordum

O bayanın adıyla sanıyla uyumlu bır ısımmı yanı benzerlık varmı yada ne bılıyım kendını bellı eden bırsey

bayanın adı degıl cnm tam acık vermeden soyleyeyım angel falan yazıyor ısmınde ustelık hiç arkadasıda yok buda ılgımı cektı ,paylasımıda yok esımın duvarına yazıyor.aratışrıyorum olmadı eklıcem mesaj atıcam ne ayaksın dıye

bayanın adı degıl cnm tam acık vermeden soyleyeyım angel falan yazıyor ısmınde ustelık hiç arkadasıda yok buda ılgımı cektı ,paylasımıda yok esımın duvarına yazıyor.aratışrıyorum olmadı eklıcem mesaj atıcam ne ayaksın dıye

sen bence esının facesıne gır o kısye senın kım oldugunu bılıyoruz balkon guzelı herseyın farkındayız esımle bu adresıde savcılıga verdık adresın net bır sekılde cıkıcak yakında delılerle evınızı zıyarete gelıcez o gune kadar hıcbısı olmamıs gıbı yasamaya devam yaz gonder eger oysa zaten tutusacaktır o deılsede fark yapmaz zaten yazan kısıde savcılık olayını duyunca yazmaz bunu bır dene derım

evet bu guzel fıkır bunu denıyeyım eger oysa ılk korkutucam eger yıne devam ederse bu sefer sıkayetı gercekten dusunuyorum.canım yardımcı oldugun ıcın tesekur ederım

sizde ona gözlerinizi bakıp hayırdır ne bakıyosun tarzında bi el hareketi yapsanız belki utanır ve vazgeçer...
belkide sizin farketmediğinizi sanıp bukadar rahat davranıyor yada işine gelmiyor sizin hissettiğinizi anlayamıyor, el hareketini yapın derim bence ozaman anlar...

Son düzenleme:
esımle çıkıyorum cogu zaman ama hala aynı aval aval bakıyor ,cevreden utanyorum bagıramıyorum

canım madem sende eşinin yanındayken bile bakıyorsa sende onun gözünün içine içine bak ne bakıyorsun dercesine:27:Allah böyle kadınların şerrinden eşlerimizi korusun ya:47:canım kiradaysanız ev değiştirin derim ben...sen asla muhatap olma iğneleyici iğneleyici bak her defasındaevimi dikizlediğinden haberim var der gibi:34:eşin eve gelince asla perdeleri filan açma canım balkona da beraber çıkın:16:

canım madem sende eşinin yanındayken bile bakıyorsa sende onun gözünün içine içine bak ne bakıyorsun dercesine:27:Allah böyle kadınların şerrinden eşlerimizi korusun ya:47:canım kiradaysanız ev değiştirin derim ben...sen asla muhatap olma iğneleyici iğneleyici bak her defasındaevimi dikizlediğinden haberim var der gibi:34:eşin eve gelince asla perdeleri filan açma canım balkona da beraber çıkın:16:

canım kendı evımız bır sıtede oturuyoruz.esım 1 ay olucak yok yıne rahatım bıraz en azından gozetlenmıyorum eskısı kadar

farkettiğinde çık cama sende bağla kollarını uzun süre sende onun evini seyret. hep böyle yap hatta o bakmadığındada yap. bakalım o sana hesap soruyomu. sorarsa nasıl bişey olduğunu anlaman için yaptım dersin. yok o ben size bakmıyorum derse o zaman bende size bakmıyodum dersin. napıcan böylelerine biraz çirkef olmak gerekiyo.

farkettiğinde çık cama sende bağla kollarını uzun süre sende onun evini seyret. hep böyle yap hatta o bakmadığındada yap. bakalım o sana hesap soruyomu. sorarsa nasıl bişey olduğunu anlaman için yaptım dersin. yok o ben size bakmıyorum derse o zaman bende size bakmıyodum dersin. napıcan böylelerine biraz çirkef olmak gerekiyo.

son zamanlarda o bakmıyor cunku esım evde yok :1: bende kadına cazıp gelmıyorum heraldekı esekısı gıbı bakmıyor .ama sımdıde ben bakıslarımla rahatsız edıyorum hemen ıcerı kacıyor

aynenn katılıyorum vala...ınsanlar ne arsız utanmaz oldular böyle allah akıl fıkırversınnn

son zamanlarda o bakmıyor cunku esım evde yok :1: bende kadına cazıp gelmıyorum heraldekı esekısı gıbı bakmıyor .ama sımdıde ben bakıslarımla rahatsız edıyorum hemen ıcerı kacıyor

:)) walla ii ediyosunuz hatta evde onu rahatsız edecek seyler yapın ne bilim mesela lazer ışıgı alın sıze baktıgı zaman ufak bi cocugun eline verin kadının gözüne tutsunn:)) laf ederse cocuk yapıo aa ne yapim diyim sizde benim evime bakmayın ışık size degmez diyinnn:)))

:)) walla ii ediyosunuz hatta evde onu rahatsız edecek seyler yapın ne bilim mesela lazer ışıgı alın sıze baktıgı zaman ufak bi cocugun eline verin kadının gözüne tutsunn:)) laf ederse cocuk yapıo aa ne yapim diyim sizde benim evime bakmayın ışık size degmez diyinnn:)))

iyi hoş dıyorsunda cocuk nerden bulcaz :1:

aynen devam. hatta ben olsam şöyle yaparım eşim cama çıkar bende arkasına asklanırım. kadının eşim kestiğini görünce şöle omuzunun üstünden kadına sırıtarak çıkar ceeee derim :)

Back