- Konu Sahibi bio82
-
Arkadasim bu zihniyetde kalirsan cocugun olduktan sonra dahada gicik olacaksin dahada nefret edeceksin o yavrucaktan....Nedenmi?
Sürekli kendi cocugunla kiyaslayip, ah benimki daha az sevgi görüyor, ah söyle oldu ah böyle oldu deyip hem kendini hem esini ama en cokta o mahsumu yipratacaksin....
Cocukta olsa herseyin farkindadir onlar....hisslidir cocuklar....sanmaki senin ona karsi olan olumsuz duygularini o anlamiyor...Bal gibi anliyordur...
Yazik günah!! Sen ona sefkat sevgi göstermelisin....sen onu kazanmaya calismalisin...yetiskin olan sensin cünkü!
Esinin eski esini kiskanma hayiflanmanada gerek yok...cocugnun anasi olarak her zaman hayatinizda kalacak o kadin bunu untuma....
Ayrica anlayamiyorum...madem bu denli sorun olacakti bu tür seyler senin icin niye evlendinki? 15 günde bir gelip babasinla hasret gidermek isteyen bir yavru bu....öcü degil
evet öle bunu ben kabul ettım pekı bu durumda olan içinizde bırı varmı.
bıde sunu anlayamadım bazı ark.lar bana öfkelı ıyıde ben çocuga kötü bişi yapmıyorum çocugu 3. görüşüm sadece içinde bulundugum durumu kımseye farkettırmeden cozmeye calısıyorum.
bu rada bana ıyılıkle yol gösteren ark.larada cok tesekkürler...sözlerınız işe yaramaya başladıopuyorumnanaktan
evet öle bunu ben kabul ettım pekı bu durumda olan içinizde bırı varmı.
bıde sunu anlayamadım bazı ark.lar bana öfkelı ıyıde ben çocuga kötü bişi yapmıyorum çocugu 3. görüşüm sadece içinde bulundugum durumu kımseye farkettırmeden cozmeye calısıyorum.
bu rada bana ıyılıkle yol gösteren ark.larada cok tesekkürler...sözlerınız işe yaramaya başladıopuyorumnanaktan
bio82,herşey o kadar taze ve yeni ki...evet öle bunu ben kabul ettım pekı bu durumda olan içinizde bırı varmı.
pekı saosu siz böle bişiyı yasadınızmı,nıye bu kadar gaddarsınız bana karsı duyanda cocuga bı kötuluk yaptım sanacak, empatı kurmaya calısmıyosunuz
çözebilirisin bence;bak bilgili bir öğretmensin..yolunu çizebiliyosun..imkanın varsa bir psikoloğa gidebilirsin..diyorum ya hiç büyük söylememek lazım..herkes yorum yapar;uygulamak zor.önce kendine inan..gülsahcım inan bana benım öğrencılerımde var üvey anne veya babayla yasayan.onları dınlerım dertlesırım.yol gösterırım öle kötü olanlar varkı ama benım sözlerımle sevıp saygı duydular annelerıne babalarına.
gel görkı ben şimdi çaresızım.aslında çözebılecegım bı meseleyken çözemıyorum.
15 günde gördüğünüz bir çocuğu soğuk buluyorsanız.Sürekli aynı evde kalsanız belki zararda verebilirsiniz
Üzgünüm ben bu tür olaylara ılımlı bakamıyorum niye mi?Hamile kalmak için insanlar deli gibi para harcayıp olmayınca evlatlık alıyorlar bu insanlar insan değil mi?
Ayrıca diyelim ki eşinizin eski eşi öldü bu çocuğu ne yapacaksınız onu da merak ediyorum.umarım annesine birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?