Eşimin çocuğu

Eşinizle oturun yargılamadan konuşun. Ben artık sinirlerimin daha fazla yıpranmasını ama en önemlisi de çocuğumun daha fazla yıpranmasını istemiyorum. Ya gerektiği gibi sınırı çiz ona göre konuş davran ya da devam edemicem de

6 yaşındaki çocuk kreşe gitse normal bir kreş 6.000 tl bandındadır. onun yarısını eşiniz yarısını annesi karşılasa eşinizden aylık 3000 gitmeli. kalan 7000 i ne yapıyorlar bu nasıl bir nafaka ?? pedagog a annesi ile birlikte gitsin aylık 5000 de boşa veriyorsunuz kreş ile konuşun kreş öğretmeni annesi ile konuşsun bu şekilde çocuğa zarar verdiğini anlatsın.

özel okul parasına ise bişey diyemiyorum. benim oğlum 2 ye geçti 50.000 tl ödeyeceğiz yıllık. şehrin en pahalı okuluna gitmesine gerek yok orta halli bir özel okula verin onu da annesi ile ortak karşılasın 10bin fazla fazla yeter zaten

Diğer konulara birşey diyemem ama kızımın kreşi 8-11 bin diyor. Evime yakın bir alt gelir kreşine gittim 9,5 dedi. Kaldı ki hayat tek kreş değil ki. Yeme içme giyim hastane aktivite derken 10 bini rahatlıkla geçiyor benim bebeğimin masrafı.
Amaaaa adamın derdi ilk çocuk gibi değil. Adamın derdi ilk eş gibi. O da değilse ilk eşi bahane edip kendi ayrı birikim yapıyordur Ya da borç harcı vardır ödüyordur. Adam çok sıkıntılı.

Gercekten de size guvenmisler cocuk yetistirirken. Sponsor bulmus sevinmisler resmen

Çocuk için de zor ya.
Bu adam baba olamamış.
Birini küçükken bırakmış 10bim veriyor maddi olarak yanında.
Küçüğün-şimdilik- her gün yanında.
Birinde maddi birinde manevi ayrıcalık var aslında.
Çocuklar bunu anlayacak yaşta değil tabii.

Tabii kira hariç evi sizin geçindirmeniz ile diğer çocuğuna maddi olarak yardımda bulunmamalı.
Kendi daha çok kazanabiliyorsa kazanıp yapmalı.

Bence yalniz yasarsaniz cocugunuz da siz de daha mutlu olursunuz. O gudubet kadin oldugu surece size huzur yok. Napcan adami ya sanki cok faydasi var. Bir de 10bjn nedir yaaaaa. 2000 yetmiyor mu bi cocuga annesi de calisiyormus hala 10vin veriyor

Çocuk dayak ve dolduruş mevzusunda haksız ve yanlış düşünüyor olabilirsin ki bnce böyle

Ama maddi olarak yerden göge haklısın hatta bu kadar saçmalığa nasıl göz yumdun şimdiye kadar

Gercekten de size guvenmisler cocuk yetistirirken. Sponsor bulmus sevinmisler resmen
Değil mi ya

Sanki anlaşıp yapılmış gibi neredeyse
Güzel fikir aslınsa

Adamı at dışarı kadının biri ona baksın adamın tüm maaşıda ilk evine kar kalsın çocuk özelde okusun vs bir iki yıla bir iki evde diker
Geri boşanır döner
Düzlüğe çıkmış olurlar ailecek

Tövbe ya

Ya benim aklıma takıldı şimdi o küçük bebeğe bakıcı mı bakıyormuş konu sahibi çalışıyorsa

Ya benim aklıma takıldı şimdi o küçük bebeğe bakıcı mı bakıyormuş konu sahibi çalışıyorsa
Anneanne bakıyormuş. Konu sahibi de ilginç. Bu şartları nasıl kabul etmiş. Aşktan gözü kör oldu sanırım. Erkekler çok tuhaf evlenince anneleri kıymete biniyor. Boşanınca diğer kadınlar. Tekrar evlenince eski eş ve çocuklar. Elindekinin nankörüler

Mahkeme ne belirlediyse o kadar gondersin. Esine söyle 2000se 2000den bes kuruş fazla yollatmazdim ben olsam bu son olaydan sonra. Tamam derse eyw, demezse boşa gitsin. Ac nafakayi al bi kısmını kalan maaşın. Kalsin dimdizlak. 3u kere evlenecek para bulsun da görelim. Coooooook taviz vermissin. Beyin yoksunu eski karısı kuş kadar maaslarla zengin hayati yaşamak istiosa gitsin zengin koca bulsun. Kimse de hic biseyden geri kalmio. Basbaya devlet okuluna gitmeli ne varmış. Adamin yillik maasi zaten o kadar.

Bence yalniz yasarsaniz cocugunuz da siz de daha mutlu olursunuz. O gudubet kadin oldugu surece size huzur yok. Napcan adami ya sanki cok faydasi var. Bir de 10bjn nedir yaaaaa. 2000 yetmiyor mu bi cocuga annesi de calisiyormus hala 10vin veriyor
2 bin nedir ya yapmayın o kadar da değil.. annesinin ne iş yaptığı da önemli,asgari ücretli bir çalışan mi ,kamuda mı...5 bin makûl gibi

Herkese İyi akşamlar son durum şöyle eşim ile tekrar konuştuk bu süreçte bizden bebeğinden kısıp karşı tarafa yüklü miktarda para göndermesini mahkemeye sunacağımı söyledim değil koleje göndermek (olmayan parayla) nafakanın çok üstünde para göndermesini kanıtlayabileceğimi söyledim bu arada eşim iş konusunda problem yaşıyormuş özel sektörde İş yeri küçülmeye gitmiş işten çıkarılan İş arkadaşları olmuş zaten koleje gönderemeyeceğim oyalamak için bakarız dedim Hangi parayla yollayayım zaten dedi ben kolej mevzusunu da geçtim zaten gönderdiği 10.000 TL bizi zora sokuyor bir çocuğun masrafı anne ve babaya aittir yarı yarıya ödeseniz amenna dedim giderleri Bunun dışında çocuğu Ayda iki defa almıyoruz çocuk 15 günde bir cuma gelip pazartesi gidiyor tatil dönemi ise yine yaz günleri sık sık geliyor ancak zaten çalışıyoruz benim çocuğuma da anneannesi bakıyor Bu çocuk zaten sık sık gelse kim bakacak baba İşte ben işteyim artık baba o evde yaşamıyor ister istemez tabii ki de kısıtlanacak ki zaten gün içinde de hafta içide ara ara aldığımız da oluyor ancak benim eşim zaten Özel sektör olduğu için sabahın körü gidip Gecenin bir vakti geliyor yani çocuk aslında benimle ve kardeşiyle vakit geçirmiş oluyor Baba çok yoğun çalıştığı için herhalde Zaten gece geldiği zaman görüyor ama ilgileniyor izinli olduğu gün bir tek pazar sabahtan akşama kadar onunla ilgileniyor ki öyle de olmalı zaten. Ben buna rağmen çocuk isterse bizimle yaşayabilir demiştim çocuğun annesi vermek istemiyor aslında çok sık göndermek de istemiyor kadın hatta başlarda Biz yeni evliyken hiç göndermiyordu ben eşime söyledim İyi konuş ılımlı konuş Çocuk sensiz kalmasın babasız büyümesin diyerek ben daha çok göndermesini sağladım kadının. Bazı yorumları okudum şok içindeyim gerçekten yani çocuğum yesin diğerleri yemesin diyen üyeler olmuş diğerleri dediği de bu adamın tohumu öz çocuğu oldu o zaman ilk eşinden olan çocuğu yesin tabii biz yemeyelim benim çocuğum el çocuğu sanki Şehrin en iyi okuluna kolejine gitsin Ben ona da veririm parayı yani böyle mantık olabilir mi gerçekten bakın çok sakin bir insanım yapı olarak da hiçbir zaman sakinliğimi kaybetmedim ama bazı yorumları okuyunca benim aklım almıyor artık nasıl insanlık bu.. ve Açıkçası bu arkadaşlara şunu söylemek istiyorum hiçbiri eğer ayrılırlarsa ki Allah korusun inşallah boşanmazlar eşlerinden fakat benim gibi ikinci eş bulamazlar millet çocuğunuzu eve almaz nafakayı yollatmaz ben kendi cebimden verdiğimi biliyorum bu kadar da olmaz artık teşekkür ederim tüm yorumlar için ama ben anladım ki iyi niyetli olunca bu hayatta kazanılmıyor daha çok üstüne biniyorlar eski eşte oldugu gibi ama bundan sonra bu hayatta ön sırada ben ve benim çocuğum benim evladım var bundan sonra kim kimden neyi kısıyor Kim kime ne gönderiyor bunu göreceğiz bu evlilikte nafakanın bir kuruş üstünü de yollatmıyorum artık.

Burda tek bi tane cocuk yok ve adam gelirini esit sekilde dagitamiyor cocuklari arasinda adaleti saglamiyor. Konu sahibi sonuna kadar hakli

Sonuç konuda dediğim gibi ayrılma yok siz bu adama bakacaksınız . Konu sahibi sürekli siz cocugunuzla ilgili konuda ne yapacaksınız onu söyler misiniz ? Çocuğunuza abisi psikolojik istismar uygulamis babası maddi olarak imkanlarını ilk eşine aktariyor siz hala o çocukla ilgili konuşuyorsunuz. Neyse siz beslemeye devam edin. Büyüyünce evladınızdan büyük sinanacaksiniz . O kadar yorum yaptım insan sinirlenir yahu siz sinirlenip cevap bile vermediniz demek ki hepsi doğru. Niyeyse sadece ilk eşinden olan çocuğu koruyan yorumlara sinirleniyorsunuz

E madem öyleydi, ne diye pılısını pırtısını toplayıp gitti? Pekala o gece de uzlaşabilirdiniz, eğer başından beri böyle düşünseydi. Aklınca terbiye etmeye kalktı, sıkıyı görünce ardına baka baka döndü geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…