Eşimin çocuğu

Cevap yazan herkese çok katılıyorum. Siz en başından 10 binin çok olduğunu eşinizle konusmaliydiniz. Hatta nafakadan fazla verilecek her parayı eşinizin size danismasini sağlamanız gerektiğini düşünüyorum. Yani onunla bu konuyu net olarak konuşmalı sınırınizi koymalısınız. O eski eşi sizin ona vereceğiniz (devletin belirlediği miktar dışında) miktarı söyleyemez sonuçta siz de bir ailesiniz sizin de ihtiyaçlarınız var. Elbette bir baba olarak çocuğunun eğitimine destek olmak isteyebilir ama zaten bu durumda yeterince destek olmuş hatta fazla yüz vermiş çok katılıyorum. Ama sizin neden bugüne kadar hiç ses cikarmadiginizi da merak ediyorum. Sizin de çocuğunuz var ve eşiniz 5 bin pedagoga veriyor 10 bin nafaka veriyor 15 bin onlara harcıyor demek bu. Şaka gibi... Elbette kendi çocuğu ama diğer çocuk da kendi çocuğu. Arada denge kurması gerekiyor. Babası varsa çocuğun anasi da var sonuçta biraz da o destek olsun madem pedagog medagog. Hepsini geçtim kesinlikle bence de çocuğunuza dokundurmayin, 6 yaşında artık epey karakteri oturuyor o yüzden buna izin veremem deyip sınırınızı koyun çocuğa. Bana göre de annesiyle ilgili değil çocukla ilgili bir durum büyük ihtimalle bu. O yüzden sınır koyacağınız kişi de o çocuk. Artık çok da küçük değil sınırını bilsin. Kardeşi de olsa böyle davranmana izin veremem deyin. İster kardeş olarak kabul etsin ister etmesin onun problemi. Ama sizin çocuğunuza zarar veremez

Bu kadar şeyden snr da diğer çocuk pedogoğa götürülmüş, hatta pedegog odalarını ayırmayın aynı odada olsunlar demiş sırf diğer çocuğun psikolojisi için gece uyanıp bebeği dövme pahasına aynı odada yatırılmaya devam edilmiş... Büyük çocuğun hayatı, psikolojsi çok önemli. Konu sahibinin çocuğu feda edilecek kadar önemli

Kendı cocugun özele gitmesini düşünen cebine parasını koysun yollasın enayi değil konu sahibi. İyi sabır varmıs valla. Çok istiyorsa eski eşi kendi yollasın ne yazıcam bilemedim.
Benim kazandığım paranın hesabını ne güzel de tutmuş eski eş.

Bu adamın kök ailesiyle arası nasıl? sizin bilmediğiniz şekilde akılları diğer gelinde olup eşinize de manipülasyon yapıyor olabilirler mi? eğer bu da yoksa evet maalesef eski eşe bir zaafı var. eğer o kadar düşüncelilerse keşke sizin de başınızı yakmadan, çocuk için bir arada kalsalarmış, ve başkası finanse etmeden özel okul meselesini halletmeye çalışsalarmış. benim o kadar param yok veremem dediğinde keşke üçüncüyle evlenir halledersin bir şekilde deseydiniz.

Valla kardeş senin esin gbi biri bana 10000verse idi ben o parayla yatırım bile yapardim. 10bin nedir Allah aşkına.onun sizin evi yönetmesine neden izin veriyrosunuz

Maaş aldığı Bankadan hesap ekstresiyle kanitlabilir mahkeme isteyebilir

Ya hiçbir kimse şu dünyada benim çocuğumdan kıymetli olamaz . Çocuk gece rüya görürken kim bilir hangi aşamasında dayakla uyanıyor . Nasıl bir travma

Ben insanlarda ki bu utanmazlığa arsızlığa şok oluyorum şaka gibi ya resmen. Çocuğu konusunda çok hatalı bence de nasıl telafi eder artk bilmiyorm ama minnacık bebeğe çok üzüldüm.

Bence parçalamasın adam 3 kuruş kira ödüyor diye ben olsam bunca şeye katlanmam.
Yani koca insanın çocuğundan nasıl tatlı olur ben bilmiyorum hele ki savunmasız küçücük çocuk . Konu sahibi benim gözümde konudaki en suçlu kişi . Ona verilen değerli bir emanet o çocuk

Eğitim giderlerini talep edebilir de tüm maaşını alma pahasına da mı. Mahkeme bile kabul etmez bunu. Zaten yeterince para veriliyor çocuk için

Hanimefendi zaten alintilqdiginiz yorumda bende "maasinin tamamini ver diyemez" yazmisim zaten. Okumadan mi alintiliyosunuz?

Resmen sizinle evlenerek kendini garantiye almış. Tek maaşla evlenmeden bu kadar nafaka verebilir miydi acaba ? Siz kocanıza bakmışsınız ,o eski karısına ve ondan olan çocuğuna .

Siz nasıl olsa bosansaniz da çocuğunuza bakarsınız diye düşünüyor

E ozaman sen boşansan hayat standartın değişmeyecek bile. Bi değişen hayatından çıkan kocan olacak

6 yaşındaki çocuğun 280 bin tl lik okulda ne işi var anlamadım ben olsam çocuk büyüyene kadar kenara para atıp lisansı yurt dışında okuturdum ama millette o kafa yok. Bu kısım sizin meseleniz değil zaten ama onun dışında 10 bin nafaka çok fazla. 5 bin yeterli. Çocukları da aynı odada yatırmayın bir zahmet. Kasıtlı yapmasa bile ikisinin de yaşı küçük bir kaza bela çıkar. Karşı tarafa fazla yüz vermişsiniz eşinizin sizin eve maddi anlamda hiçbir hayrı kalmamış. Şu şartlarda hem işsiz hem de çocuklu bir adamla evlenmiş gibisiniz.

Çocuklu adamla evlenmek kolay iş değil, benim de eşimin önceki evliliğinden çocuğu var,çocuk şu an 26 yaşında, üniversiteyi bitirdiğinde kaç kez annesinin mesajını gördüm yüksek lisans yapacak sen ödemeye devam et diye..üstelik çocuğun annesi de üst düzey memur ve 3 evi var..bizim 2 çocuğunuz var ve daha ilköğretim çağındalar ..ve eşim 15 yıldır maaşının 3te birini göndermeye devam etti..bu sebepten çok huzurumuz bozuldu..yıllardır çocuklarımın hakkını gaspettiler ama eşim yine de gönderdi..eşim çok iyi bir insandır ama bu konuda ona hep kirginim ...

Yorumlariniz harika, her bir cumlesine katiliyorum

Sence buradan ilk çocuğu için mi bu kadar kendini paralıyor? İlk çocuğuna bu kadar bağlı! Bir baba o çocuk bebekken boşanacak şeyler yapıp koşa koşa 2. Evlilik yapar mı? Babam çilekli pasta yapmayı nerden öğrendi

keşke o 10 bin nafaka yollarken sizde bi kenara 10 bin atıp yatırım yapsaydınız, evi çekip çevirmişsiniz resmen.

O kadar haklısınki bence eşinle konuş kendi çocuğunu ezdirme kardeşim senin önceliğin kendi çocuğun.mahkeme ne diyorsa onu versin eşinde kadında çalışıyormuş sanırım eeee?sen enayi misin herşeyi karşılayacaksın birde çocuğunu ezdireceksin.

Resmen çekip gitmiş bir de.
Hataliyim felan da yok.
Resmen ilk kadına gitti.
Ay ne kadar beyinsiz bir adam .
O zaman niye bir daha evlendin ikinci çocuğu yaptın?

Gerçekten tam tahmin ettiğimiz gibi olmuş eşiniz ve eski eşi sizi sömürüp durmayı planlamış siz zaten kendi maaşınızı eve ve kendi çocuğunuza anca yetiriyorsunuz birde karşıdaki hanımefendiyle hiç bir bağınız yok sizden özel okul parası talep ediyor eski eşini geçtim sizin paranızdan talep etmesi şok edici biliyor eski eşinin parasının yetmeyip sizden alacağını kendi çocuğu rahat edecek diye sizin yuvanızın huzuruyla çocuğunuzun hakkına girme pahasına inat etmiş özelde özel diye gerçekten nasıl anneler var aklım almıyor onunki çocuk da sizinki damdan mı düştü sizinkide eşinizden siz ayrım yapmamışsınız yıllarca o çocuğuda benimsemişsiniz ama o kadın belli ki ayırmış sizinkini iyi ki açıkça sorup blöf yapmışsınız eşinize hemen gerçek yüzünü göstermiş devlet okulunu bu kadar aşağılayıp kötülemelerine de gerek yok madem o kadar çok özele göndermek istiyor kendisi kredi çeksin veya o kadın kredi çeksin ödesin sırf sizi zor durumda bırakmak için uğraşıyor özellikle baktı tamamını alamayacak paranın yarısını ödemek zorunda eski eş diye yarısında ısrar ediyor asla vazgeçmiyor eşinizin de eşyaları alıp gitmesi dengeyi kuramaması gerçekten çok üzücü bir erkeğin parasını nasıl yöneteceğini iyi bilmesi lazım üstelik o bir baba siz destek oldukça kendi görevlerini unutmuş görmezden gelmiş bazı gerçekleri eşinizin eski eşi gerçekten nasıl eşinizi elinin altında tutup etkileyeceğini biliyor çocuğu kullanıyor sizi kenara itmesine sebep oluyor belki istemsiz yapıyordur (ki sanmıyorum) ama bu düzen böyle ilerlemez inşallah boşanma olmadan çözüme kavuşursunuz parasal konular için boşanma olunca çok üzülüyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…