- 21 Temmuz 2018
- 6.989
- 20.860
-
- Konu Sahibi Narcicegim26
Mesele çocuklar arasındaki denge değil onunla ilgili yorum yapmadım zaten. İki kadın da çalışıyor o dengeyi koca kişisi kuracak. Benim yazdığım eski eşin eğitim tercihi. Makul bir yer bulabilir evet ama yeni eşin ben devlete vereceğim o da versin hakkını ona tanıyamazValla ben katilamiyorum maalesef. Adamin kaynaklari belli. Madem evlendin adaletli davranacaksin. Ne munabeset 2. cocuga haksizlik? Onun sucu ne?
Ben de babası hariç herhangi biriyle vakit geçirsin diye yollamam çocuğumu. İkinci evliliğimi muhtemelen küçük çocuklu biriyle yapmazdım. Eğer birgün evlenirsem yetişkin kız çocukları olan maddi durumu benim 3-4 katım olan birini tercih ederim. Milletin çulsuzunu beslemek istemem Yani.(çulsuz=Fakir yeni koca hahahaKocaniza baya sinir oldum.
Cocuga harcanabilecek para sınırsız. Birisi getirip 10k verse de harcarim, 50k getirse de. Onemli olan cocuklar arasinda adil davranabilmek ve cocugun gercek gideri ne ise onun odemesini yapmak. Cebinde parasi yokken 10bin yollayamaz, 2bin tlde az. Gercekten adil bir insan düşünür taşınır hesaplar o parayi yollar.
Esiniz size yuvarlak cevaplar veriyor.
Ikinci kisim gorus gunu. Cocugun yaninda degilse cumadan pazartesiye eve getirmesinin anlamı yok. Cocuk babasiyla vakit gecirmeye geliyor, sizinle bi bagi yokki. Hangi gunler evdeyse eski esiyle konussun ve o gunlerde alsin. Yaz aylarinda yasal olarak 1 ay alma hakki var, kadin o yuzden gonderiyor olabilir hukuken sorun cikmasin diye. Gorus gunlerini yazili sekilde karara baglasinlar whatsapptan
Konuda sürekli çocuğun ve eski eşin kıskançlığını vurgulamış birinin ilkine yağdırıp ikincisine koklattığına emin olamadım diyelim. Konu sahibi memur, çocuğuna kimin baktığını yazmamış ama kocanın kişisel harcamasından araba kredisine kadar kendi ödediğini yazmış..Kadın alnına silah mı dayayıp yaptı çocuğu? Yapmasaymış? Kadının 2.evliliği, çocuk da istemiş belli, tabi istediğini vermezse elinde tutamaz adam, kadın boşanır başkasından çocuk yapardı, ondan yapmış çocuğu, ayılıp bayıldığından değil. Bi şekilde bu çocuklar olmuş, yok öyle ilkine yağdır öbürüne koklat.
Ben de babası hariç herhangi biriyle vakit geçirsin diye yollamam çocuğumu. İkinci evliliğimi muhtemelen küçük çocuklu biriyle yapmazdım. Eğer birgün evlenirsem yetişkin kız çocukları olan maddi durumu benim 3-4 katım olan birini tercih ederim. Milletin çulsuzunu beslemek istemem Yani.(çulsuz=Fakir yeni koca hahaha)
Yoksa da bekar kalmayı tercih ederim
Yazdım kenara bana uyar takılırız senle o avm senin bu cafe benimBanada asiri gereksiz geldi. Kardesi buyuk olsa, vakit gecirmek istese falan belki yollarim. Her seferinde olmaz oda. Babasi ne zaman evdeyse o zaman alsin. Sorun bastan sonra adamda ya.
Bu kriterdeki birisini bulursan kardesini bana ayarlayabilirsin elti oluruz
Olsa 2. este verir heralde ozeleMesele çocuklar arasındaki denge değil onunla ilgili yorum yapmadım zaten. İki kadın da çalışıyor o dengeyi koca kişisi kuracak. Benim yazdığım eski eşin eğitim tercihi. Makul bir yer bulabilir evet ama yeni eşin ben devlete vereceğim o da versin hakkını ona tanıyamaz
Yazdım kenara bana uyar takılırız senle o avm senin bu cafe benim
Dua niyetine amin
Çokça aminHayirli kisiler ciksin karsimiza
Yoo hiç de öyle dememiş ben devleti seviyorum kendi çocuğumu devlete vereceğim güzellemesi yapmış. Zaten bunu görünce yazdım. O kararı verecek kişinin öznesi kendisi değil.Olsa 2. este verir heralde ozele
Bitmeyen deniz gibi burdan bakılınca.Konuda sürekli çocuğun ve eski eşin kıskançlığını vurgulamış birinin ilkine yağdırıp ikincisine koklattığına emin olamadım diyelim. Konu sahibi memur, çocuğuna kimin baktığını yazmamış ama kocanın kişisel harcamasından araba kredisine kadar kendi ödediğini yazmış..
Belirlenmis nafaka miktari var. Evi yeni es dondurmesin o zaman. Gorelim bakalim nasi veriyo eski esYoo hiç de öyle dememiş ben devleti seviyorum kendi çocuğumu devlete vereceğim güzellemesi yapmış. Zaten bunu görünce yazdım. O kararı verecek kişinin öznesi kendisi değil
Parasını verecek olan kararı versin. Özel okul temel ihtiyaç değil. O zaman hep özel okul olurdu, devlet okul açmazdı. Evlilik içinde mümkün yok özel okul adı anamazdı eski eş. Şimdi kopardıkça özgüven gelmiş.Yoo hiç de öyle dememiş ben devleti seviyorum kendi çocuğumu devlete vereceğim güzellemesi yapmış. Zaten bunu görünce yazdım. O kararı verecek kişinin öznesi kendisi değil.
Yaa eve giren para 50 bin üstünde adam 10 bin çocuğa 10 bin kiraya veriyor, 5 bin kalıyor diyor. Bu hesapla bakınca zaten olması gereken bu değil mi diye bakıyoruz.Bitmeyen deniz gibi burdan bakılınca.Adamın her şeyini karşılarsa o adam çocuğa 10 bin de verir, özel okula da gönderir, nasılsa her şeyini temin eden biri var. Konu sahibi niye bu kadar verici acaba? Çok mu kıymetli adam? O hengamede arabasız da kalmamış ağama bak vay vay. Benim kafam karıştı.
Evet bence de temel ihtiyaç değil ama 40 50 kişilik sınıflar var demiş. Kimse bu şartta devlete vermek istemez. Makul bir yer bulalım özele verelim der.Parasını verecek olan kararı versin. Özel okul temel ihtiyaç değil. O zaman hep özel okul olurdu, devlet okul açmazdı. Evlilik içinde mümkün yok özel okul adı anamazdı eski eş. Şimdi kopardıkça özgüven gelmiş.
Parası olan verir. Olmayan 50 kişilik sınıfa razı olur. Çaresi yok ki bunun. 25 bin maaşı var bu adamın, eline kalan 5 bin lira, bir de özel okul sayıklıyor, ne yaşıyor bu adam? Eski eş şimdi evli olsalar özel okulun ö sünü anamazdı, adamın maaş belli kendinin maaş belli, şartlar belli. Herkes birbirini yeme peşine düşmüş.Evet bence de temel ihtiyaç değil ama 40 50 kişilik sınıflar var demiş. Kimse bu şartta devlete vermek istemez. Makul bir yer bulalım özele verelim der.
Ayrilirsak sana ve ortak cocugumuza o miktarda parayi veremem diyen adam bariz evlat ayrimi yapiyodur. Gerisi bos bana gore.Yaa eve giren para 50 bin üstünde adam 10 bin çocuğa 10 bin kiraya veriyor, 5 bin kalıyor diyor. Bu hesapla bakınca zaten olması gereken bu değil mi diye bakıyoruz.
Eee kendi memur, kirayı koca veriyorsa mutfak sana kalır Tabi. Araba alıp borç da yapmışsınız. Adam zaten olmayan parayı özel okul yardımına bulunamaz boşuna veryansın. Eşit maaş almaları problem, kadın benimki bana da kalsın istiyor bence. Eski eşin çalıştığı ne kadar ve cebine mi kalıyor kazandığı, ben sanmıyorum. Bu yüzden kafa karıştırıcı evet
Parasını verecek olan kararı versin. Özel okul temel ihtiyaç değil. O zaman hep özel okul olurdu, devlet okul açmazdı. Evlilik içinde mümkün yok özel okul adı anamazdı eski eş. Şimdi kopardıkça özgüven gelmiş.