Eşimin çocuğu

Birincisi 10 bin çok ve kadın bu paranın tamamını çocuğa harcamaz çocuk küçük baya.esiniz kenara koysun parayı çocuk büyüdüğünde üniversite için kendisine harcar.enazindan yaşı büyüdüğünde babam benim için üniversite için biriktirmiş değer veririm.bu şekilde olması onbin çok fazla.esiniz pek akıllı değil. Bide çocukla bebeğinizi beraber yaptırmayın. Çocuğa analık yapmak zorunda değilsiniz .anası var.valla paranızı bu şekilde car cur etmeyin hele bu devirde.niye eve yazilmiyorsunuz niye kocanizi iyi bir borca sokmuyorsunuz ki.anlamiyorsa siz yapın. Bide zaten çocuğun anasının da maaşı varmış yani on bin ne ya

Eğitim giderlerini talep edebilir de tüm maaşını alma pahasına da mı. Mahkeme bile kabul etmez bunu. Zaten yeterince para veriliyor çocuk için

Yok konu sahibinin çocuğuna aynı miktar nafaka gönderilmeZ çünkü annesi memur

Yapmış zaten dediklerinizi, adam da çareyi toplanıp gitmekte bulmuş.

evet sonradan gördüm. ama tamir edilebilir diye düşünüyorum. neticede boşanmamışlat. 3. şahıslar yüzünden biten evlilikler kadar hiç bir şeye üzülmüyorum. inşallah araları düzelir.
O kısım konu sahibinin sorumluluğu değil artık. Adamın bir çocuğu daha olduğunu, elindekini avucundakini ilkine yağdırıp 2.yi garip etmemesi gerektiğini idrak etmesi lazım. Etmese de zorla ettirirler böyle.

İyi de karısının çektiği yere gelmemiş. Demek ki herkesin çektiği yere gelmiyor. Üf mide bulandırıyor bu erkekler ya. Sanki bi tekdiğeri çocuğu. E sen boşandın die ona acıyıp varını yoğunu o çocuğa veriosun da evdeki çocuk senden bi hayır görmüyor. Daha da utanmadan annesinin bile elindekini alıp o çocuğa vermeye yelteniyorsun. Küfür sevmeyen ben ağzım küfür doldu edemiyorum

Hiç sasirmadim adamın eski karısıyla açık seçik ilişkisi vardı . Bu zamana kadar olan senin çocuğunun psikolojisine oldu . Hala o çocuk için para ödüyorsun . Adam seni terk etmese aklını başına alacağını sanmıyordum . Artık kendi çocuguna odaklanirsin umarım bu zamana kadar ihmal etmişsin . Niye bu kadar acımasız yazıyorsun dersen hakettigini düşünüyorum. Sırf kocanın gönlü için iki buçuk yaşındaki çocuğu ihmal etmiş ve sonunda terk edilmişsin bana adil geldi bence sen bu zamana kadar harcadıklarina yan

Eşiniz tercihini çoktan yapmış , sizinle evlenme sebebi ilk zaman aşk olsada uzun vadede ilk eşe ve ilk çocuğa yetebilme imkanı yaratma Asla bir aile olduğunun farkında değil Neden boşandığı belli değil ama hala ilk eşe yaranma derdinde.Onu idare etmek için hiç düşünmeden sizi ve evladınızı harcayabiliyor.Sınır yok mesafe yok Kadın ve eşiniz utanmadan sizin maaşınız üzerinden plan yapabiliyor.Bu hadsizligi ,yuzsuzlugu düşünmek, söylemek anca bu tarz karakterdeki insan musveddelerin aklına gelir.Esiniz yakayı kaptırmış,eski eşine hayır diyemiyor onu red etmekten ölesiye korkuyor ,bu adamla evliliğiniz ,ama yakın ama uzak mutlaka bitmeye mahkum........

Olaylara gel ya adam senin maaşınla çocuğu özel okula gönderecek akla bak ya şaşırmam dedikçe şok oluyorum.
Niye şok oluyorsunuz ki bir insanın maaşından daha önemlisi çocuğu vardır.
Konu sahibi eşinin çocuğu için kendi çocuğunu kucağına almamış . Dayak yemiş çocuğu sesini çıkarmamis . Çocuğu görünce ağlama krizine girecek kadar psikolojik istismara maruz kalmış. Tüm bunların yanında para ne ki? Bence konu sahibi yalvara yakara kocası eve dönsun diye kendini parcalayacak

Eşimin dediğine göre güya kadınla ilgisi yokmuş sadece çocuğunun giderlerini karşılıyormuş piyano basketbol yüzme kurslarına gidiyor marka giyiniyor onlar için ve çocuğun faturasını karşılıyormuş bu zamana kadar eski eşinden şüphelenmemiştim hep ortada telefonu yanımda konuşurlar tüm konusma geçmişini görüyordum ama artık bende de dank ediyor bir seyler eger seviyorsa tabi ki ona dönebilir kimseye yapışan biri değilim eski eşimin ilk şiddetinde ertesi gün dava açıldı gözüm karadır. Eşim bunu bilir. Kararlıyım kimsenin okulunu ödemem kendi evladım dısında. Bir tane cocugum var her sey onun. Başkasının çocuğu için de çalışmıyorum eşimden çok soğudum üzgünüm ama çocuğundan da soğudum bebeğimi görüştürmek istemiyorum herhangi bir durum daha olursa cocugun annesiyle konusmayı düsünüyorum.

Kesinlikle kararlıyım bundan sonra kimseyi beslemek istemiyorum şimdi göndersinler bakalım çocuklarını özel okula. Benim maaşım bana ve evladıma fazla fazla yeter. Mahkemeye de giden paraları sunmak istiyorum elimde belge yok ama mahkemeye sunsam hesapları inceleyin her ay nafaka olarak 10 yatırıyor bizden kısıyor desem nasıl kanıtlayabilirim acaba

Adam bir seçim yaptı, ilk vazgeçtiği de karısı ve çocuğu oldu. Konu sahibinden de ayrılsa aklı kalacak. Uzak olan tatlı oluyor herife ya.

Banlanmayacak olsam totomu çeker atarım ama şu an bununla yetinsin. Bakın bu benim külahım. Başlasın anlatmaya.

Ben insanlarda ki bu utanmazlığa arsızlığa şok oluyorum şaka gibi ya resmen. Çocuğu konusunda çok hatalı bence de nasıl telafi eder artk bilmiyorm ama minnacık bebeğe çok üzüldüm.

Bence parçalamasın adam 3 kuruş kira ödüyor diye ben olsam bunca şeye katlanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…