Eşimin çocuğu

Bir yakınımın tavsiyesi ile burada üyelik açtım, farklı görüşlere ihtiyacım var.. Eşimle ikimizin ikinci evlilikleri onun bir çocuğu var bizimde ikimizin ortak bir çocuğumuz var. Onun çocuğu 6 yaşında benimki (bu evliliğimden) 2.5 yaşında. Çocukla alakalı da biraz sorunlarımız var kıskançlık.. geldiğinde onunla daha çok ilgileniriz eksik hissetmesin diye kendi çocuğumu bile kucağıma pek almam o varken, tatillerde ve iki haftada bir hafta sonu alırız çocuğu birlikte etkinlikler yaparız. Kardeşiyle bağ kursun istedim hep. Düzenimiz vardır.bir odayı mecbur ikisinin odası yaptık. Annesi dolduruyor diye düşünüyoruz ne zaman gelse kardeşine vuruyor çocuğu itiyor. Benim çocuğum o geldiğinde huysuzlanıyor sürekli tetikte olmak zorundayım. Aynı odada yatıyorlar kameradan izliyorum tüm gece bazen
:KK43: gece uyanıp vuruyor bir kaç kez denk geldik eşim gitti yanına yatmaya. Ben memurum eşim özel sektör. Maaşlarımız birbirine yakın. Bu bilgileri iyice veriyorumki yorumlarken soru işareti olmasın. Bizim evimiz kira. Karşı tarafın kira değil. Eşim yüklü miktar nafaka veriyor. Kadın da çalışıyor. Çocuğa kadının annesi bakıyor evleri yakın diye doğduğundan beri düzen böyleymiş.
Örnek verecek olursam eşimin maaşı 25.000 10.000 vermekte karşı tarafa. Mahkemenin belirlediği rakam 2.000 bu arada eşim gönlünden koptuğu için veriyor. (detay veriyorum yasal olarakta)
Eşimin eline 15.000 kalıyor bunun 10 bini bizim kiramıza gidiyor 5 bini de (Kıskanclık sebebi ile çocuğunu pedagoga götürüyor ayda 2 defa) ama fayda etmiyor annesi doldurduğu için.
Kira harici baştan sona eşimin kişisel harcaması dahil faturalar ödemeler mutfak yemek araba kredisi bizim ortak çocuğumuzun tüm gideri vs bende oluyor.
Yalnız bir sorun daha çıktı ortaya. Eski eşi aradı çocuğu bu yıl koleje vermek istiyormuş. Büyük şehirdeyiz kolej fiyatı yıllık her şey dahil (servis yemek kitap kıyafetmalzeme) 280.000 demişler. Eşimin bunu ödeme gücü yok. Benim çocuğum da devlet okuluna gidecek bu enflasyonda.
Eşim güzel bir dille tüm masrafları detaylıca anlattı maaşını vs zaten yüksek miktar destek oluyorum bu yüzden diğer çocuğuma bile katkıyı sağlayamıyorum x’e sağladığımdan dedi. Doğru.. yine de pek sesimi çıkarmadım bu zamana kadar pasif kaldım.
Kadın ise çocuğun eğitiminin önemli olduğunu devlet okulunda 40-50 kişiyle nasıl eğitim göreceğini anlattı.
Eşim de diyor ki iyi hoşta ne ile vereyim param yok anlamıyor musun diyor bu konuşma telefonda oldu duyuyorum aynı odadaydık.
Kadının çözümü şu beni kastederek sizin masrafları o (ben) karşılar zaten memur o sen paranı olduğu gibi verebilirsin çocuğumuzun eğitimi her seyden önemli dedi.. zaten herşeyi ben karşılıyorum cebimize 1 kuruş para kalmıyor. Kadın kirayı da bana kitleme derdinde. Eşimin tüm parasını maaşını istiyor. açıkçası bu bardağımı taşıran son damlaydı. Bu zamana kadar sustum gerçekten de benim çocuğumun hakkı fazlasıyla yendi hiç hissettirmedim annesi olarak ama bu son damlaydı. Eşim düşünüyor şimdi ne yapacağını. İnanın boşanmayı düşündüm bu kadar da olmaz artık.. çocuğumun hakkı yeniyor, yeri geliyor kardeş zorbalığına dayağına maruz kalıyor o da çocuk diye sabır gösteriyorum susuyorum o da çocuk diyorum hoşgörü yapıyorum gözümün önünde yavruma tokadı basmışlığı var besmele ya sabır çeke çeke güzelce konuştum siz kardeşsiniz senin koruman lazım bak nasıl acıdı öp hadi barışın dedim vururum demeye devam etti yine sesimi çıkaramadım o da kendi çocuğum olsa kızarım belki ama yapamıyorum kötü ben olurum ,tuvalete kapanıp ağladım ağladım varın siz düşünün. Artık çocuğum o geldiğinde hep ağlıyor o gittiğinde normale dönüyor.. benim çocuğumun da psikolojisi bozuldu geceleri korka korka uyanıyor iç çekiyor uykusunda ağlayarak.. ben dayanamıyorum artık siz ne dersiniz ben haksız mıyım farklı bakış açılarına ihtiyaç duydum bu gidişle boşanacağım çünkü çocuğum büyüdükçe bu ayrımlar ve haksızlıklar da artacak gibi hissediyorum. Artık dayanamıyorum kendimi geçtim yavrumu ateşe mi atıyorum nolur yardımcı olun aileme herşeyi anlattım senin kararın dediler çevremde herkes bitir maaşın var çocuğuna zaten sen bakıyorsun adamın katkısı yok diyorlar 😔
Cevap yazan herkese çok katılıyorum. Siz en başından 10 binin çok olduğunu eşinizle konusmaliydiniz. Hatta nafakadan fazla verilecek her parayı eşinizin size danismasini sağlamanız gerektiğini düşünüyorum. Yani onunla bu konuyu net olarak konuşmalı sınırınizi koymalısınız. O eski eşi sizin ona vereceğiniz (devletin belirlediği miktar dışında) miktarı söyleyemez sonuçta siz de bir ailesiniz sizin de ihtiyaçlarınız var. Elbette bir baba olarak çocuğunun eğitimine destek olmak isteyebilir ama zaten bu durumda yeterince destek olmuş hatta fazla yüz vermiş çok katılıyorum. Ama sizin neden bugüne kadar hiç ses cikarmadiginizi da merak ediyorum. Sizin de çocuğunuz var ve eşiniz 5 bin pedagoga veriyor 10 bin nafaka veriyor 15 bin onlara harcıyor demek bu. Şaka gibi... Elbette kendi çocuğu ama diğer çocuk da kendi çocuğu. Arada denge kurması gerekiyor. Babası varsa çocuğun anasi da var sonuçta biraz da o destek olsun madem pedagog medagog. Hepsini geçtim kesinlikle bence de çocuğunuza dokundurmayin, 6 yaşında artık epey karakteri oturuyor o yüzden buna izin veremem deyip sınırınızı koyun çocuğa. Bana göre de annesiyle ilgili değil çocukla ilgili bir durum büyük ihtimalle bu. O yüzden sınır koyacağınız kişi de o çocuk. Artık çok da küçük değil sınırını bilsin. Kardeşi de olsa böyle davranmana izin veremem deyin. İster kardeş olarak kabul etsin ister etmesin onun problemi. Ama sizin çocuğunuza zarar veremez

Niye şok oluyorsunuz ki bir insanın maaşından daha önemlisi çocuğu vardır.
Konu sahibi eşinin çocuğu için kendi çocuğunu kucağına almamış . Dayak yemiş çocuğu sesini çıkarmamis . Çocuğu görünce ağlama krizine girecek kadar psikolojik istismara maruz kalmış. Tüm bunların yanında para ne ki? Bence konu sahibi yalvara yakara kocası eve dönsun diye kendini parcalayacak
Bu kadar şeyden snr da diğer çocuk pedogoğa götürülmüş, hatta pedegog odalarını ayırmayın aynı odada olsunlar demiş sırf diğer çocuğun psikolojisi için gece uyanıp bebeği dövme pahasına aynı odada yatırılmaya devam edilmiş... Büyük çocuğun hayatı, psikolojsi çok önemli. Konu sahibinin çocuğu feda edilecek kadar önemli

Kendı cocugun özele gitmesini düşünen cebine parasını koysun yollasın enayi değil konu sahibi. İyi sabır varmıs valla. Çok istiyorsa eski eşi kendi yollasın ne yazıcam bilemedim.
Benim kazandığım paranın hesabını ne güzel de tutmuş eski eş.

Bu adamın kök ailesiyle arası nasıl? sizin bilmediğiniz şekilde akılları diğer gelinde olup eşinize de manipülasyon yapıyor olabilirler mi? eğer bu da yoksa evet maalesef eski eşe bir zaafı var. eğer o kadar düşüncelilerse keşke sizin de başınızı yakmadan, çocuk için bir arada kalsalarmış, ve başkası finanse etmeden özel okul meselesini halletmeye çalışsalarmış. benim o kadar param yok veremem dediğinde keşke üçüncüyle evlenir halledersin bir şekilde deseydiniz.

Bir yakınımın tavsiyesi ile burada üyelik açtım, farklı görüşlere ihtiyacım var.. Eşimle ikimizin ikinci evlilikleri onun bir çocuğu var bizimde ikimizin ortak bir çocuğumuz var. Onun çocuğu 6 yaşında benimki (bu evliliğimden) 2.5 yaşında. Çocukla alakalı da biraz sorunlarımız var kıskançlık.. geldiğinde onunla daha çok ilgileniriz eksik hissetmesin diye kendi çocuğumu bile kucağıma pek almam o varken, tatillerde ve iki haftada bir hafta sonu alırız çocuğu birlikte etkinlikler yaparız. Kardeşiyle bağ kursun istedim hep. Düzenimiz vardır.bir odayı mecbur ikisinin odası yaptık. Annesi dolduruyor diye düşünüyoruz ne zaman gelse kardeşine vuruyor çocuğu itiyor. Benim çocuğum o geldiğinde huysuzlanıyor sürekli tetikte olmak zorundayım. Aynı odada yatıyorlar kameradan izliyorum tüm gece bazen
:KK43: gece uyanıp vuruyor bir kaç kez denk geldik eşim gitti yanına yatmaya. Ben memurum eşim özel sektör. Maaşlarımız birbirine yakın. Bu bilgileri iyice veriyorumki yorumlarken soru işareti olmasın. Bizim evimiz kira. Karşı tarafın kira değil. Eşim yüklü miktar nafaka veriyor. Kadın da çalışıyor. Çocuğa kadının annesi bakıyor evleri yakın diye doğduğundan beri düzen böyleymiş.
Örnek verecek olursam eşimin maaşı 25.000 10.000 vermekte karşı tarafa. Mahkemenin belirlediği rakam 2.000 bu arada eşim gönlünden koptuğu için veriyor. (detay veriyorum yasal olarakta)
Eşimin eline 15.000 kalıyor bunun 10 bini bizim kiramıza gidiyor 5 bini de (Kıskanclık sebebi ile çocuğunu pedagoga götürüyor ayda 2 defa) ama fayda etmiyor annesi doldurduğu için.
Kira harici baştan sona eşimin kişisel harcaması dahil faturalar ödemeler mutfak yemek araba kredisi bizim ortak çocuğumuzun tüm gideri vs bende oluyor.
Yalnız bir sorun daha çıktı ortaya. Eski eşi aradı çocuğu bu yıl koleje vermek istiyormuş. Büyük şehirdeyiz kolej fiyatı yıllık her şey dahil (servis yemek kitap kıyafetmalzeme) 280.000 demişler. Eşimin bunu ödeme gücü yok. Benim çocuğum da devlet okuluna gidecek bu enflasyonda.
Eşim güzel bir dille tüm masrafları detaylıca anlattı maaşını vs zaten yüksek miktar destek oluyorum bu yüzden diğer çocuğuma bile katkıyı sağlayamıyorum x’e sağladığımdan dedi. Doğru.. yine de pek sesimi çıkarmadım bu zamana kadar pasif kaldım.
Kadın ise çocuğun eğitiminin önemli olduğunu devlet okulunda 40-50 kişiyle nasıl eğitim göreceğini anlattı.
Eşim de diyor ki iyi hoşta ne ile vereyim param yok anlamıyor musun diyor bu konuşma telefonda oldu duyuyorum aynı odadaydık.
Kadının çözümü şu beni kastederek sizin masrafları o (ben) karşılar zaten memur o sen paranı olduğu gibi verebilirsin çocuğumuzun eğitimi her seyden önemli dedi.. zaten herşeyi ben karşılıyorum cebimize 1 kuruş para kalmıyor. Kadın kirayı da bana kitleme derdinde. Eşimin tüm parasını maaşını istiyor. açıkçası bu bardağımı taşıran son damlaydı. Bu zamana kadar sustum gerçekten de benim çocuğumun hakkı fazlasıyla yendi hiç hissettirmedim annesi olarak ama bu son damlaydı. Eşim düşünüyor şimdi ne yapacağını. İnanın boşanmayı düşündüm bu kadar da olmaz artık.. çocuğumun hakkı yeniyor, yeri geliyor kardeş zorbalığına dayağına maruz kalıyor o da çocuk diye sabır gösteriyorum susuyorum o da çocuk diyorum hoşgörü yapıyorum gözümün önünde yavruma tokadı basmışlığı var besmele ya sabır çeke çeke güzelce konuştum siz kardeşsiniz senin koruman lazım bak nasıl acıdı öp hadi barışın dedim vururum demeye devam etti yine sesimi çıkaramadım o da kendi çocuğum olsa kızarım belki ama yapamıyorum kötü ben olurum ,tuvalete kapanıp ağladım ağladım varın siz düşünün. Artık çocuğum o geldiğinde hep ağlıyor o gittiğinde normale dönüyor.. benim çocuğumun da psikolojisi bozuldu geceleri korka korka uyanıyor iç çekiyor uykusunda ağlayarak.. ben dayanamıyorum artık siz ne dersiniz ben haksız mıyım farklı bakış açılarına ihtiyaç duydum bu gidişle boşanacağım çünkü çocuğum büyüdükçe bu ayrımlar ve haksızlıklar da artacak gibi hissediyorum. Artık dayanamıyorum kendimi geçtim yavrumu ateşe mi atıyorum nolur yardımcı olun aileme herşeyi anlattım senin kararın dediler çevremde herkes bitir maaşın var çocuğuna zaten sen bakıyorsun adamın katkısı yok diyorlar 😔
Valla kardeş senin esin gbi biri bana 10000verse idi ben o parayla yatırım bile yapardim. 10bin nedir Allah aşkına.onun sizin evi yönetmesine neden izin veriyrosunuz

Kesinlikle kararlıyım bundan sonra kimseyi beslemek istemiyorum şimdi göndersinler bakalım çocuklarını özel okula. Benim maaşım bana ve evladıma fazla fazla yeter. Mahkemeye de giden paraları sunmak istiyorum elimde belge yok ama mahkemeye sunsam hesapları inceleyin her ay nafaka olarak 10 yatırıyor bizden kısıyor desem nasıl kanıtlayabilirim acaba
Maaş aldığı Bankadan hesap ekstresiyle kanitlabilir mahkeme isteyebilir

Bu kadar şeyden snr da diğer çocuk pedogoğa götürülmüş, hatta pedegog odalarını ayırmayın aynı odada olsunlar demiş sırf diğer çocuğun psikolojisi için gece uyanıp bebeği dövme pahasına aynı odada yatırılmaya devam edilmiş... Büyük çocuğun hayatı, psikolojsi çok önemli. Konu sahibinin çocuğu feda edilecek kadar önemli
Ya hiçbir kimse şu dünyada benim çocuğumdan kıymetli olamaz . Çocuk gece rüya görürken kim bilir hangi aşamasında dayakla uyanıyor . Nasıl bir travma

Ben insanlarda ki bu utanmazlığa arsızlığa şok oluyorum şaka gibi ya resmen. Çocuğu konusunda çok hatalı bence de nasıl telafi eder artk bilmiyorm ama minnacık bebeğe çok üzüldüm.

Bence parçalamasın adam 3 kuruş kira ödüyor diye ben olsam bunca şeye katlanmam.
Yani koca insanın çocuğundan nasıl tatlı olur ben bilmiyorum hele ki savunmasız küçücük çocuk . Konu sahibi benim gözümde konudaki en suçlu kişi . Ona verilen değerli bir emanet o çocuk

Eğitim giderlerini talep edebilir de tüm maaşını alma pahasına da mı. Mahkeme bile kabul etmez bunu. Zaten yeterince para veriliyor çocuk için
6 yasindaki cocuk annesi vur dedigi icin vurma davranisini gerceklestirmiyor olabilir. Emin misiniz doldurduguna? Erkek cocuklarindaki saldirgan davranisin altinda baba ile iletisim sorunlari yatiyor olabilir. Esiniz cocugun pedagoguyla gorusmeye gitti mi?
Cocuk 2 haftada bir geliyomus. Yerinizde olsam 2.5yasindakini korumak adina diger cocuk geldiginde ben kendi cocugumla beraber yatarim, ayni odada birakmam.
Maddi kisma bisey diyemiyorum. Egitim giderlerini esinizden talep etme hakki var kadinin. Ha tabi ne kadarini alabilir mahkeme yoluyla bilemiyorum. Yinede kadin maasinin tamamini ver diyemez. Esiniz sınır koymali eski esine

Hanimefendi zaten alintilqdiginiz yorumda bende "maasinin tamamini ver diyemez" yazmisim zaten. Okumadan mi alintiliyosunuz?

Resmen sizinle evlenerek kendini garantiye almış. Tek maaşla evlenmeden bu kadar nafaka verebilir miydi acaba ? Siz kocanıza bakmışsınız ,o eski karısına ve ondan olan çocuğuna .

Siz nasıl olsa bosansaniz da çocuğunuza bakarsınız diye düşünüyor

E ozaman sen boşansan hayat standartın değişmeyecek bile. Bi değişen hayatından çıkan kocan olacak

6 yaşındaki çocuğun 280 bin tl lik okulda ne işi var anlamadım ben olsam çocuk büyüyene kadar kenara para atıp lisansı yurt dışında okuturdum ama millette o kafa yok. Bu kısım sizin meseleniz değil zaten ama onun dışında 10 bin nafaka çok fazla. 5 bin yeterli. Çocukları da aynı odada yatırmayın bir zahmet. Kasıtlı yapmasa bile ikisinin de yaşı küçük bir kaza bela çıkar. Karşı tarafa fazla yüz vermişsiniz eşinizin sizin eve maddi anlamda hiçbir hayrı kalmamış. Şu şartlarda hem işsiz hem de çocuklu bir adamla evlenmiş gibisiniz.

Kendı cocugun özele gitmesini düşünen cebine parasını koysun yollasın enayi değil konu sahibi. İyi sabır varmıs valla. Çok istiyorsa eski eşi kendi yollasın ne yazıcam bilemedim.
Benim kazandığım paranın hesabını ne güzel de tutmuş eski eş.
Çocuklu adamla evlenmek kolay iş değil, benim de eşimin önceki evliliğinden çocuğu var,çocuk şu an 26 yaşında, üniversiteyi bitirdiğinde kaç kez annesinin mesajını gördüm yüksek lisans yapacak sen ödemeye devam et diye..üstelik çocuğun annesi de üst düzey memur ve 3 evi var..bizim 2 çocuğunuz var ve daha ilköğretim çağındalar ..ve eşim 15 yıldır maaşının 3te birini göndermeye devam etti..bu sebepten çok huzurumuz bozuldu..yıllardır çocuklarımın hakkını gaspettiler ama eşim yine de gönderdi..eşim çok iyi bir insandır ama bu konuda ona hep kirginim ...

Ozel okula göndermek, çocuğu için en iyisini istiyor anlamına gelmez. Bu bariz kötülük. Durumu olmayan bir insani buna zorlamak midir cocugu icin iyisi istemek. Devlet okullarında okunmuyor mu. Bizim eve aylik belki 80 binden fazla bir para giriyor. Kizim 2. sinif. Devlet okulunda. Aksam 6da geliyorum. 8-10 arasi test saati. 40 soru cozer. 2. Sınıfın konularını yavas yavas da vermeye başladım. Annelik bu degil. Ozel okula gidince başarılı olmuyor cocuk. Ilgilenecek!
Yorumlariniz harika, her bir cumlesine katiliyorum

İyi de karısının çektiği yere gelmemiş. Demek ki herkesin çektiği yere gelmiyor. Üf mide bulandırıyor bu erkekler ya. Sanki bi tekdiğeri çocuğu. E sen boşandın die ona acıyıp varını yoğunu o çocuğa veriosun da evdeki çocuk senden bi hayır görmüyor. Daha da utanmadan annesinin bile elindekini alıp o çocuğa vermeye yelteniyorsun. Küfür sevmeyen ben ağzım küfür doldu edemiyorum
Sence buradan ilk çocuğu için mi bu kadar kendini paralıyor? İlk çocuğuna bu kadar bağlı! Bir baba o çocuk bebekken boşanacak şeyler yapıp koşa koşa 2. Evlilik yapar mı? Babam çilekli pasta yapmayı nerden öğrendi 🤪

keşke o 10 bin nafaka yollarken sizde bi kenara 10 bin atıp yatırım yapsaydınız, evi çekip çevirmişsiniz resmen.

O kadar haklısınki bence eşinle konuş kendi çocuğunu ezdirme kardeşim senin önceliğin kendi çocuğun.mahkeme ne diyorsa onu versin eşinde kadında çalışıyormuş sanırım eeee?sen enayi misin herşeyi karşılayacaksın birde çocuğunu ezdireceksin.

Resmen çekip gitmiş bir de.
Hataliyim felan da yok.
Resmen ilk kadına gitti.
Ay ne kadar beyinsiz bir adam .
O zaman niye bir daha evlendin ikinci çocuğu yaptın?

Eşimle dün gece konuştum çok detaylı bir şekilde. Bu şekilde giderse boşanmak istediğimi söyledim. Bir arkadaşımızın dediği bana çok dokundu gözümü açtı bir bebeğim var ve eşek gibi çalışıyorum hiç çalışmamazlık yapamadım maalesef giderlerimiz sebebi ile.. Eşime sizin masraflarınız sebebiyle çocuğumla ilgilenemiyorum bir bebeğin anneye ihtiyacı var ücretsiz izin alıp bir süre bebeğime bakmak istiyorum dedim blöf yaptım. Malum psikolojisi bozuldu çocuğun.
Eşim de o zaman nasıl geçiniriz diye absürt bir soru sordu :)
Bana mi güveniyorsunuz eski eşinle dedim. Eski eşini ve çocuğunu ben beslemek zorunda değilim boşanalım ben de 10.bin nafaka artı özel kreş ücreti talep ediyorum ben de yavrumu babamın evinden getirmedim dedim.
Ben o kadar veremem ki param yok dedi.
İki çocuğuna eşit yapmak zorundasın artık karşında eski ben yokum evlatlar arasında ayrım yapıyorsun ben buna izin vermiyorum artık dedim.
Özel okul konusunda eski eşiyle konuşmuş eski eşi 10bin artı özel okulun yarı ücretini talep etmiş eşimin tüm maaşının üstünde kalıyor talep ettiği rakam ki hatta üstünü bile ben tamamlayacağım galiba öyle komik bir durum.
Eşim ben ödeyemem nasıl yapabilirim demiş. Kadın biraz üstüne gitmiş sanırım devlet okulunu kötülemiş eşim bakarız diyerek benimle konuşacağını söylemiş. Kolej için olumlu düşünüyor eşim.
Bunu da duyunca boşanmak için dava açacağımı ve evi derhal terketmesini söyledim. Asla geri adım atmayacağım. Bir daha kursağınızdan benim çocuğumun rızkı girmeyecek hiçbirinizin dedim. Bir iki eşyasını aldı küçük bir valiz evden çıktı hiçbir şey demedi. Son durumumuz bu..
çocuğumu diğer çocukla da kesinlikle görüştürmeme kararı aldım bugün bir psikologla görüştüm online buldum henüz ilk tanışma aşamasındayız ancak çocuğu görüştürmeyin bu evrede bir müddet dışarıda da değil biraz araya zaman mesafe girmeli zamanla değerlendireceğiz durumunu dedi.
Gerçekten tam tahmin ettiğimiz gibi olmuş eşiniz ve eski eşi sizi sömürüp durmayı planlamış siz zaten kendi maaşınızı eve ve kendi çocuğunuza anca yetiriyorsunuz birde karşıdaki hanımefendiyle hiç bir bağınız yok sizden özel okul parası talep ediyor eski eşini geçtim sizin paranızdan talep etmesi şok edici biliyor eski eşinin parasının yetmeyip sizden alacağını kendi çocuğu rahat edecek diye sizin yuvanızın huzuruyla çocuğunuzun hakkına girme pahasına inat etmiş özelde özel diye gerçekten nasıl anneler var aklım almıyor onunki çocuk da sizinki damdan mı düştü sizinkide eşinizden siz ayrım yapmamışsınız yıllarca o çocuğuda benimsemişsiniz ama o kadın belli ki ayırmış sizinkini iyi ki açıkça sorup blöf yapmışsınız eşinize hemen gerçek yüzünü göstermiş devlet okulunu bu kadar aşağılayıp kötülemelerine de gerek yok madem o kadar çok özele göndermek istiyor kendisi kredi çeksin veya o kadın kredi çeksin ödesin sırf sizi zor durumda bırakmak için uğraşıyor özellikle baktı tamamını alamayacak paranın yarısını ödemek zorunda eski eş diye yarısında ısrar ediyor asla vazgeçmiyor eşinizin de eşyaları alıp gitmesi dengeyi kuramaması gerçekten çok üzücü bir erkeğin parasını nasıl yöneteceğini iyi bilmesi lazım üstelik o bir baba siz destek oldukça kendi görevlerini unutmuş görmezden gelmiş bazı gerçekleri eşinizin eski eşi gerçekten nasıl eşinizi elinin altında tutup etkileyeceğini biliyor çocuğu kullanıyor sizi kenara itmesine sebep oluyor belki istemsiz yapıyordur (ki sanmıyorum) ama bu düzen böyle ilerlemez inşallah boşanma olmadan çözüme kavuşursunuz parasal konular için boşanma olunca çok üzülüyorum gerçekten

X