Eşimin cinsel istekleri

Zaten eşimin vibrator almakla kendine ne gibi zevki yada tatminligi olabilir ki. Kendisini de söyledim neden böyle bişey aldığını kendisi de bişey diyemedi. Hediye demesi de bence o anlık benim tepkimden çekindiği için gerçeği diyememistir diye düşünüyorum
Belki renk getirelim derken kendi de kullanmayı düşünmüştür, öyle baya renk gelir çünkü 😂

Zaten eşimin vibrator almakla kendine ne gibi zevki yada tatminligi olabilir ki. Kendisini de söyledim neden böyle bişey aldığını kendisi de bişey diyemedi. Hediye demesi de bence o anlık benim tepkimden çekindiği için gerçeği diyememistir diye düşünüyorum
Sen vibratörle kendini tatmin ederken karşında mastürbasyon yapıp seni başkasıyla birlikte oluyormuş gibi hayal edebilir mesela? Hatta partnerini başkasıyla sevişirken izleme fantezisi o kadar yaygın ki :) Arkadaşların çoğu adam "kendini yetersiz hissediyor olabilir ondan almıştır." diye düşünmüşte inan bana onlar çok Masum 😊🤪

hiç öyle deme olabiliyo valla neyse o konulara girmeyeyim hiç duymadın belli ki

Konuşulur merve. Bu kadar cinselliğe düşkün, birbirini b
Belki renk getirelim derken kendi de kullanmayı düşünmüştür, öyle baya renk gelir çünkü 😂

ilmemkaç yıldır tanıyan iki insan bunu konuşabiliyordur herhalde.

tamam Elif normal dedik işte eşinin isteklerine anormal değil yani, dewamke gecelere
Herkesin düşüncesine saygı duyarım. Ben bı olayımı paylaştim kimi inandı kimi
hiç öyle deme olabiliyo valla neyse o konulara girmeyeyim hiç duymadın belli ki
Asla aklıma öyle şey gelmez esiminde. O konular çok ayrı ve pislik bence

Sen vibratörle kendini tatmin ederken karşında mastürbasyon yapıp seni başkasıyla birlikte oluyormuş gibi hayal edebilir mesela? Hatta partnerini başkasıyla sevişirken izleme fantezisi o kadar yaygın ki :) Arkadaşların çoğu adam "kendini yetersiz hissediyor olabilir ondan almıştır." diye düşünmüşte inan bana onlar çok Masum 😊🤪
konu sahibemiz pek bir masum giriş yapınca korkutmamak adına masumlardan girdim şahsen yoksa neler geliyo insanın aklına

Bugün vibratör getiren yarın..... 😂😂😂

Yorum yapmak istemedim ama aklımda soru işaretleri oluştu. eşine ne amaç ile aldığını sordun mu? Eşinle cinsel ilişkide memnun musun dile getiriyor musun? Bence normal bir davranış değil 🙄 bana sapıkça geldi bu durum özür dilerim 😔

ya bu konu kapanmadan Merve aklıma takıldı hani yazmış ya ben kendim oyuncak aldım renge boyuta seçerek karar verdim peki eşinle ortak karar mıydı yoksa eşinden gizli mi asıl bu tuhaf geldi bana
bakalım merve cvp verecek mi pas mı geçecek

Yorum yapmak istemedim ama aklımda soru işaretleri oluştu. eşine ne amaç ile aldığını sordun mu? Eşinle cinsel ilişkide memnun musun dile getiriyor musun? Bence normal bir davranış değil 🙄 bana sapıkça geldi bu durum özür dilerim 😔
Tabiki de buda sizin düşünceniz. Bende ilk başta çok yadırgadım. Sonrasında benim ilişkide isteksiz olduğumu anlayınca yetmediği anladi sanırım kendince çözümler aramaya başladı. Tabiki bende tepkimi gösterim fazlasıyla

Tabiki de buda sizin düşünceniz. Bende ilk başta çok yadırgadım. Sonrasında benim ilişkide isteksiz olduğumu anlayınca yetmediği anladi sanırım kendince çözümler aramaya başladı. Tabiki bende tepkimi gösterim fazlasıyla
Peki esın gercekten sana yetersız mı geliyor, tatmin olmuyor musun

Adam her akşam pek de zevk almayan biriyle düz sevişmekten sıkılmış demek ki renk istemiş ama becerememiş (farklı fantazileri yoksa ) o zaman siz renk katın hazır böyle cinsele! çocuktan sonra aşırı düşen kocayı bulmuşken. Siz neden zevk almak için bir şeyler yapmıyorsunuz?

Peki esın gercekten sana yetersız mı geliyor, tatmin olmuyor musun
Ben ilişki sırasında çok utanıyorum ve bişey yapamıyorum benim yapım bu eşim onunla konuşmamı istiyor farkli şeyler yapmami istiyor ama ben yapamıyorum yani benim yapım bu istesem de olmuyor ya. Eşimde kendinde sorun aramaya basladi.

X