Eşimin cinsel istekleri

Sizin mesajinizi yeni gördüm.. ben hayatıma üzülmüyorum çünkü iki tane evladım var hayatımı onlarla çok güzel yasiyorum zaten.. benimde talebim olmadan almış ben tepki gosterince eşimde kötü oldu zaten. Aldığı vibratordu. Fakat sonrasinda benim ilişkimizde yeteri kadar tatmin olmadığından ötürü benim için aldığını söyledi
Hediye ne aldı esınız?

Çok teşekkür ederim.Tek siz yazdıklarımı ciddiye aldınız sanırım ☺️ Evet çoğu arkadaşım, tek çocuktan sonra bile esinin iliskiden sogudugunu söylemisti benim eşim tam tersi ve aşırısı olunca bu bı hastalık mı yada başka bişey mi var diye düşünmüştüm çünkü hayatta herşey olabilir. Tabiki de sevdiği için istediği için yapıyordur ama biz kadınlar işte hep biseyler arıyoruz☺️
😍Aynen öyle canim. Dert etme sen de eşine uy. Mutlu olmaya bakın. Ev huzursuzlugu hiç iyi olmuyor. Eşinizle mutlu olmaya bakın🧡

bazen oluyor öyle ergenler ya da erkekler özellikle artı 18 konularında ve de ilk topikleriyse güvensizlik oluyo geçmiş zamanlarda oldu bayağ
Şaşırdım bende..
😍Aynen öyle canim. Dert etme sen de eşine uy. Mutlu olmaya bakın. Ev huzursuzlugu hiç iyi olmuyor. Eşinizle mutlu olmaya bakın🧡
Kesinlikle öyle akışına bırakayım öyleyse..☺️☺️

• Beğen
Reactions: Z P
Heyecan illa seks oyuncagı ile mi katılır, vıbrator mesela hediye? Bu sızce normal mi, bana sorulmadan onu kullanmamı istemesi kocamın normal mi?
Valla o ne ben onuda bilmiyorum 😅Bakmam lazım . Hediye olarak hani ben iç çamaşırı vs gibisinden düşünmustum. Olsun ya bize normal gelmeyen onlara normal gelir bence bu tercih meselesi. Hani böyle araçlar nedir bilmem bakmam lazım. Az çok tahmin edebiliyorum da. Hani hiç gormuslugum yoktur.

Ama bak eşi kadının yeterince tatmin olmadığını düşündüğünden almış. 😔
Tatmin etsin oyleyse Mervecım. Hepimizin zevk aldıgı yerler var oraya odaklansın.
Ha sonra gelsin sorsun boyle bisey yapmayı dusunuyorum yapalım mı dıye.
Bana gıdıp vıbrator almasın mesela.
Bunun hediyesi olmaz diyorum ben, renk katmaya bende varım. Ama sorarak

Tatmin etsin oyleyse Mervecım. Hepimizin zevk aldıgı yerler var oraya odaklansın.
Ha sonra gelsin sorsun boyle bisey yapmayı dusunuyorum yapalım mı dıye.
Bana gıdıp vıbrator almasın mesela.
Bunun hediyesi olmaz diyorum ben, renk katmaya bende varım. Ama sorarak
Belki ebat konusunda daha büyük bi şeydir o hediye. Adam da belki bu konuda bir eksiklik hissediyordur. Denemek istemiştir. Daha önce ben cm yazmıştım çok dalga dönen bi konuda. Yani şu saatten sonra benim de bi alt sınırım var mesela.

Vibratörün renk katmak amaçlı bir hediye olduğunu düşünmüyorum. Eşiniz sizi tatmin edemediğini düşündüğü için almıştır, hediye demiştir. Sorunuza cevap olarak hediyenin vibratör olması doğal değil bence.

Ama bak eşi kadının yeterince tatmin olmadığını düşündüğünden almış. 😔
Evet
Tatmin etsin oyle

Belki ebat konusunda daha büyük bi şeydir o hediye. Adam da belki bu konuda bir eksiklik hissediyordur. Denemek istemiştir. Daha önce ben cm yazmıştım çok dalga dönen bi konuda. Yani şu saatten sonra benim de bi alt sınırım var mesela.
Kesinlikle öyle bı eksiklikten dolayı da almış olabilir. Bunun yanı sıra bence herkesin ilişkiye renk katma olayi farklı olabilir düşünce ve yaptıkları açısından..

Iste ben yokum.
Kisi kendisi kendine ıstedıgını alır.
Hediye kısmında yokum.

Vibratörün renk katmak amaçlı bir hediye olduğunu düşünmüyorum. Eşiniz sizi tatmin edemediğini düşündüğü için almıştır, hediye demiştir. Sorunuza cevap olarak hediyenin vibratör olması doğal değil bence.
Neden ki yav. Ben adama üzüldüm şu an.

images

Ay şu geldi aklıma konu sahibi kusura bakma 🤣
Eşin normal bence.

Vibratörün renk katmak amaçlı bir hediye olduğunu düşünmüyorum. Eşiniz sizi tatmin edemediğini düşündüğü için almıştır, hediye demiştir. Sorunuza cevap olarak hediyenin vibratör olması doğal değil bence..
Eksiklik hissediyor olabilir haklısınız..

X