- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Yok salmak değil insan haliyle yoruluyorDüşünce sizin hayat benim2 çocuk olunca olmuyor mu. İlla iki çocuk var diye salsin mi herkes kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok salmak değil insan haliyle yoruluyorDüşünce sizin hayat benim2 çocuk olunca olmuyor mu. İlla iki çocuk var diye salsin mi herkes kendini
Yani esının penısının boyuyla ilgili bir sıkıntın yok. Sen yapı olarak utangacsın.Ben ilişki sırasında çok utanıyorum ve bişey yapamıyorum benim yapım bu eşim onunla konuşmamı istiyor farkli şeyler yapmami istiyor ama ben yapamıyorum yani benim yapım bu istesem de olmuyor ya. Eşimde kendinde sorun aramaya basladi.
Evet aslında haklısınız işte benimde yapım gereği pek beceremem o tarz şeyleri. Sorun bende de sanırımAdam her akşam pek de zevk almayan biriyle düz sevişmekten sıkılmış demek ki renk istemiş ama becerememiş (farklı fantazileri yoksa ) o zaman siz renk katın hazır böyle cinsele! çocuktan sonra aşırı düşen kocayı bulmuşken. Siz neden zevk almak için bir şeyler yapmıyorsunuz?
aslında nerdeyse çocukluktan beri tanışıyorsunuz çekinme kalmamış olmalı ki zaten karı koca arasında ayıp olmazBen ilişki sırasında çok utanıyorum ve bişey yapamıyorum benim yapım bu eşim onunla konuşmamı istiyor farkli şeyler yapmami istiyor ama ben yapamıyorum yani benim yapım bu istesem de olmuyor ya. Eşimde kendinde sorun aramaya basladi.
Benim sorunum olsada eşime söyleyemem. Çekinir bu tarz şeylerden bu haliyle yıllar sürünce adam kendinde sorun aramaya başladı sanirimYani esının penısının boyuyla ilgili bir sıkıntın yok. Sen yapı olarak utangacsın.
Penıs boyuyla ılgılı kendını Kucuk goruyordur belki de demıs ya kızlar burda, ona istinaden sordum.
bence de sorun sende o zaman yazık adamcağız da üstüne alınmış sen renk kat o zamanEvet aslında haklısınız işte benimde yapım gereği pek beceremem o tarz şeyleri. Sorun bende de sanırım
Beni etiketlesene kız. Sıradan okumasam mesajları görmeyecektim. Tabi ki gizli değil. Eşimin yanımda olmadığı bi dönemde aldım. Bi zıkkıma da yaramadı. Ben mastürbasyonla orgazm olamıyorum.ya bu konu kapanmadan Merve aklıma takıldı hani yazmış ya ben kendim oyuncak aldım renge boyuta seçerek karar verdim peki eşinle ortak karar mıydı yoksa eşinden gizli mi asıl bu tuhaf geldi bana
bakalım merve cvp verecek mi pas mı geçecek
Evet cocukluktan beri. İşte elimde olmadan çekiniyorum aslında alışmış olmam lazım ama hala yanaklarim kızarır. Evet aynısını eşim de söylüyor ayıp olmaz diye ama isteeaslında nerdeyse çocukluktan beri tanışıyorsunuz çekinme kalmamış olmalı ki zaten karı koca arasında ayıp olmaz
Vıbrator yapay penıs demek.Vibratoru detaylı araştıracağım Ya ben ne kadar cahil kalmışım. Ben sexi kıyafetlerden başka bişey bilmiyormusum. Doggy mi ne bide onu duydum pozisyonmus Bu gece çok araştırılacak şeyler var. Okuyumda cahil kalmıyim
Bende o gün öğrenmiştimVibratoru detaylı araştıracağım Ya ben ne kadar cahil kalmışım. Ben sexi kıyafetlerden başka bişey bilmiyormusum. Doggy mi ne bide onu duydum pozisyonmus Bu gece çok araştırılacak şeyler var. Okuyumda cahil kalmıyim
Ustundekı utangaclıgı vıbrator ile atamazsın iste mevzu bu.Evet cocukluktan beri. İşte elimde olmadan çekiniyorum aslında alışmış olmam lazım ama hala yanaklarim kızarır. Evet aynısını eşim de söylüyor ayıp olmaz diye ama istee
unuttum etiketi eşim uzak olsa da hayatta gidip alamam valla iyi cesaret netten sipariş bile veremem duyan gören olur diyeBeni etiketlesene kız. Sıradan okumasam mesajları görmeyecektim. Tabi ki gizli değil. Eşimin yanımda olmadığı bi dönemde aldım. Bi zıkkıma da yaramadı. Ben mastürbasyonla orgazm olamıyorum.
Töbe Yarabbim yapay penis mi vuuu Utandım şuan. Şimdi bakicam . Cenabet olurmuyumVıbrator yapay penıs demek.
Doggyı yumusak dille anlatabileceğimi sanmiyorum Google gorsellerden bakabilirsin :)))
Bunu eşimde bende biliyoruz zaten ama biseyleri aşmam gerektiğini düşünüyor sanırım. Dediğiniz gibi yıllarımizi verdik eşimde artık tamam de herşeye modundaUstundekı utangaclıgı vıbrator ile atamazsın iste mevzu bu.
aynen ne alaka di mi ne yapsın adamcağız işte aklın abu gelmiş ayy ben şimdi daha da üzüldüm adama Elif sen geceliklerden başla değişime adam bir şaşırsınUstundekı utangaclıgı vıbrator ile atamazsın iste mevzu bu.
Herseyden kastı ne, ne istiyorda yapamıyorsun meselaBunu eşimde bende biliyoruz zaten ama biseyleri aşmam gerektiğini düşünüyor sanırım. Dediğiniz gibi yıllarımizi verdik eşimde artık tamam de herşeye modunda
Benim kuzenim satiyor onlardan o kadar gerçekçi ki insan korkuyor cok büyüktü onun sattıkları ama her yigidin harci degil hshshsunuttum etiketi eşim uzak olsa da hayatta gidip alamam valla iyi cesaret netten sipariş bile veremem duyan gören olur diye
Gecelik arada giyerim suslenirim ederim orda sorun yok. Sorun icraatta isve cilve bilmemaynen ne alaka di mi ne yapsın adamcağız işte aklın abu gelmiş ayy ben şimdi daha da üzüldüm adama Elif sen geceliklerden başla değişime adam bir şaşırsın