Eşimin cinsel istekleri

Evet ilk sevgilim eşimdi ve onunla evlendim. 2016da evlendik ve ilk çocuğuma yani ogluma ilk günden hamile kaldım. 2 yaşındayken kızıma hamile kaldım. Bence bunda üzülecek bişey yok çünkü olağan şeyler bunlar absürt bişey göremiyorum. Ve genç yaşta anne olmak dünyanın en güzel şeyi ☺️
Ben uzuldum
Hayatı yasamadan cocukluk arkadaşıyla evlenen insanlara hep uzulmusumdur.

Birde vıbrator kırbac kelepce oyle suprız yapılıp hediye alınacak bısey degıl
Feyk penıs mesela diyelim hediye bu, kendı kullanacaksa olur kendinde ama.
Benim talebim olmadan bana bunu alamaz.
Kırbac ya da? Kendi kendini dovecekse sıkıntı yok elime verıpp sen vur diyecekse host derim.
Normal degıl yanı?

Ben uzuldum
Kırbac ya da? Kendi kendini dovecekse sıkıntı yok elime verıpp sen vur diyecekse host derim.
Normal degıl yanı?
Ya yangınnnnn :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kızlar merhabaaa.. Sizden bı konu hakkında fikir alacaktım. 4 yıllık evliyim iki çocuğum var ve 25 yaşındayım eşimde 29 yaşında çok severek evlendik ve 12 yıllık bı ilişkimiz var.. Her erkek gibi benimde eşimin cinsellige düşkünlüğü var. Nerdeyse her akşam istiyor ve değişik isteklerde bulunuyor ilk başta çok yadırgadım acaba yetmiyormuyum diye düşündüm. Kendisine sorduğumda seninle herşeyi yaşamak istiyorum diye bir cevap aldım.Daha sonrasında elinde kargoyla geldi ve ilişki sırasında sana hediyem var dedi ve utanarak söylüyorum bana cinsel bı oyuncak almış ilk gördüğüm de çok kızdım sonrasinda kendi kendine üzüldü. Neden boyle bişey aldın diye sorduğumda kendisininde çok utanarak aldığını ama ilişkimize daha da heyecan katmak istediği için aldığını söyledi sonrası da kızıp birşey diyemedim. Kendince o da haklı çünkü ben pek zevk alamıyorum, herşeyi beni tatmin etmek için yaptığını söylüyor ve bunun gibi birkaç şey daha.. Sizce eşimin yaptıklari normal mi yani beni bu denli istemesi farklı fantaziler falan istemesi yoksa anormal mi.. benim kafam biraz karıştı kızlar ama şunu da söyleyeyim eşim çocuklardan sonra daha çok cinsele düşkün oldu. Fikirlerinize, her türlü görüşlerinize açığım..
Bence çok normal ne güzel işte canım. Farklı farklı şeyler denemek de bana göre güzel şeyler bunlar. Heyecan katıyor işte. 2 çocuk olunca insanlar çok salıyor ama bence bu bahane degil. Evet yorgun oluyoruz ama bence eşleri de ihmal etmemek lazım hersey ev çocuk yemek üzerine kurulu olmamalı. Bence insan sevdiği insanla herşeyi yapmak ister. Yani kötü düşünme bence eşinizin yaptiigi çok normal

Bence çok normal ne güzel işte canım. Farklı farklı şeyler denemek de bana göre güzel şeyler bunlar. Heyecan katıyor işte. 2 çocuk olunca insanlar çok salıyor ama bence bu bahane degil. Evet yorgun oluyoruz ama bence eşleri de ihmal etmemek lazım hersey ev çocuk yemek üzerine kurulu olmamalı. Bence insan sevdiği insanla herşeyi yapmak ister. Yani kötü düşünme bence eşinizin yaptiigi çok normal
Heyecan illa seks oyuncagı ile mi katılır, vıbrator mesela hediye? Bu sızce normal mi, bana sorulmadan onu kullanmamı istemesi kocamın normal mi?

Çok teşekkür ederim.Tek siz yazdıklarımı ciddiye aldınız sanırım ☺️ Evet çoğu arkadaşım, tek çocuktan sonra bile esinin iliskiden sogudugunu söylemisti benim eşim tam tersi ve aşırısı olunca bu bı hastalık mı yada başka bişey mi var diye düşünmüştüm çünkü hayatta herşey olabilir. Tabiki de sevdiği için istediği için yapıyordur ama biz kadınlar işte hep biseyler arıyoruz☺️

• Beğen
Reactions: Z P
Çok teşekkür ederim.Tek siz yazdıklarımı ciddiye aldınız sanırım ☺️ Evet çoğu arkadaşım, tek çocuktan sonra bile esinin iliskiden sogudugunu söylemisti benim eşim tam tersi ve aşırısı olunca bu bı hastalık mı yada başka bişey mi var diye düşünmüştüm çünkü hayatta herşey olabilir. Tabiki de sevdiği için istediği için yapıyordur ama biz kadınlar işte hep biseyler arıyoruz☺️
Yo bende sizi ciddiye aldım kac tane yorum yaptım ciddiye almasam neden yorum yapayım

Kendim aldım. Boyuna rengine özelliklerine bakıp kendim sipariş verdim.
Soru bu oyleyse, kocanın hediye alması normal mi
Bana sormadan bana vıbrator getirse mesela renk katsın hayatımıza dıye kullanmamı istese once sen dene bakalım ne kadar renk katacak derım.
Kendın gıdıp alırsam tabıkı de sıkıntı yok

ihtiyaç duymuyosunuz demek ki :KK70:

Ben uzuldum

Normal degıl yanı?
Sizin mesajinizi yeni gördüm.. ben hayatıma üzülmüyorum çünkü iki tane evladım var hayatımı onlarla çok güzel yasiyorum zaten.. benimde talebim olmadan almış ben tepki gosterince eşimde kötü oldu zaten. Aldığı vibratordu. Fakat sonrasinda benim ilişkimizde yeteri kadar tatmin olmadığından ötürü benim için aldığını söyledi

X