Eşimin cinsel istekleri

Ben ilişki sırasında çok utanıyorum ve bişey yapamıyorum benim yapım bu eşim onunla konuşmamı istiyor farkli şeyler yapmami istiyor ama ben yapamıyorum yani benim yapım bu istesem de olmuyor ya. Eşimde kendinde sorun aramaya basladi.
Yoooo yapın bu değil.
Biz anamızın karnından Alexis teksas olarak doğmuyoruz ki senin yapın o olsun.Toplumun yarattığı baskıyla cinselliği, sevişmeyi o kadar korkulası ve utanılası bişey haline getirdikleri için sonucunda sizin gibi rahibe terasaların oluşmasına sebebiyet verdiler. Üstelik rahibe teresalar olarak nüfusun büyük çoğunluğunu oluşturuyorsunuz çok üzücü...
15 yıldır beraber olduğun biriyle bile halen ayy ben utanırım ay ben kızarırım modunda oluşunun mantıklı bir açıklaması yok.

Kızlar merhabaaa.. Sizden bı konu hakkında fikir alacaktım. 4 yıllık evliyim iki çocuğum var ve 25 yaşındayım eşimde 29 yaşında çok severek evlendik ve 12 yıllık bı ilişkimiz var.. Her erkek gibi benimde eşimin cinsellige düşkünlüğü var. Nerdeyse her akşam istiyor ve değişik isteklerde bulunuyor ilk başta çok yadırgadım acaba yetmiyormuyum diye düşündüm. Kendisine sorduğumda seninle herşeyi yaşamak istiyorum diye bir cevap aldım.Daha sonrasında elinde kargoyla geldi ve ilişki sırasında sana hediyem var dedi ve utanarak söylüyorum bana cinsel bı oyuncak almış ilk gördüğüm de çok kızdım sonrasinda kendi kendine üzüldü. Neden boyle bişey aldın diye sorduğumda kendisininde çok utanarak aldığını ama ilişkimize daha da heyecan katmak istediği için aldığını söyledi sonrası da kızıp birşey diyemedim. Kendince o da haklı çünkü ben pek zevk alamıyorum, herşeyi beni tatmin etmek için yaptığını söylüyor ve bunun gibi birkaç şey daha.. Sizce eşimin yaptıklari normal mi yani beni bu denli istemesi farklı fantaziler falan istemesi yoksa anormal mi.. benim kafam biraz karıştı kızlar ama şunu da söyleyeyim eşim çocuklardan sonra daha çok cinsele düşkün oldu. Fikirlerinize, her türlü görüşlerinize açığım..

Bence sakın sakın şikayet etme. Benim eşimle biz neredeyse çocuktan sonra bacı-kardeşiz adam böyle oldu 🤷🏻‍♀️ keşke benimki de elinde oyuncakla gelse :işsiz:

Yoooo yapın bu değil.
Biz anamızın karnından Alexis teksas olarak doğmuyoruz ki senin yapın o olsun.Toplumun yarattığı baskıyla cinselliği, sevişmeyi o kadar korkulası ve utanılası bişey haline getirdikleri için sonucunda sizin gibi rahibe terasaların oluşmasına sebebiyet verdiler. Üstelik rahibe teresalar olarak nüfusun büyük çoğunluğunu oluşturuyorsunuz çok üzücü...
15 yıldır beraber olduğun biriyle bile halen ayy ben utanırım ay ben kızarırım modunda oluşunun mantıklı bir açıklaması yok.
Bence tam da öyle. Kimi kadın var herşeyi becerir yapar eder, kimisi de bu konuya soğuktur utangactir. Aynı şey erkekler içinde gecerlii

Bu tarz oyuncakların tatmin edemiyorum alayım değil ki yanlış yorumluyorsunuz fantezi olayı ucu bucağı olmayan birşey ben hiç eşimi tatmin edemiyorum vib. Alayım diye düsünmedim şimdi benim ne tarz fanteziler kurduğumu bilseniz 🤣 biraz ufkunuzu serbest bırakın :KK70:
Senin ufkun hepimize yeter bibi. Bizi zorlama,anlat hele🤣

Bence tam da öyle. Kimi kadın var herşeyi becerir yapar eder, kimisi de bu konuya soğuktur utangactir. Aynı şey erkekler içinde gecerlii
Kadınlar klübünde cinsellik bölümünde bir kadın tarafından sorulan "eşiniz ne gibi isteklerde bulunuyor mesela?" sorusuna bile ayy erkeklerin istedği şeyler işte diye kaçamak cevap veriyorsunuz? Sebebi ne? Tamda bahsettiğim şey işte hakkında konuşulması bile korkutucu ve utanılması gereken bişey olarak düşünüyorsunuz çünkü :)
Umarım zincirlerini kırarsın elifcim 😘

Kadınlar klübünde cinsellik bölümünde bir kadın tarafından sorulan "eşiniz ne gibi isteklerde bulunuyor mesela?" sorusuna bile ayy erkeklerin istedği şeyler işte diye kaçamak cevap veriyorsunuz? Sebebi ne? Tamda bahsettiğim şey işte hakkında konuşulması bile korkutucu ve utanılması gereken bişey olarak düşünüyorsunuz çünkü :)
Umarım zincirlerini kırarsın elifcim 😘
Apaçık eşimin bana kullandığı cumlelerimi yada isteklerini mi yazayım buraya hemde en argosundann.. bende herkes bana sapik der. Ve bu konuya uydurma senaryo diyen bı sürü kesim varken.. isterseniz siz yazın açık açık biz okuyalım

Eşinizin iki çocuk sonrasında sizi bu kadar istiyor olması ve zevk almanız için çaba göstermesi çok güzel. Cinsel oyuncaklar çok tuhaf değil, hatta her şeyi sizinle yaşamak istemesi çok güzel. Bence siz de bu duruma destek olun, burada zevk almayı öğrenmeniz için çok taktik var cinsellik sayfasını karıştırmaya devam edin. Karşılıklı zevk paha biçilmez bir mutluluk ve maalesef bu zevk konusunda tutuk davrandığınızda erkekler çok mutsuz oluyor bu da evliliğin her saniyesine yansıyor. Çok anormal istekleri yoksa bunlara açık olun, evliliğinizin güzelliği kat kat artacak

Çok teşekkür ederim.Tek siz yazdıklarımı ciddiye aldınız sanırım ☺️ Evet çoğu arkadaşım, tek çocuktan sonra bile esinin iliskiden sogudugunu söylemisti benim eşim tam tersi ve aşırısı olunca bu bı hastalık mı yada başka bişey mi var diye düşünmüştüm çünkü hayatta herşey olabilir. Tabiki de sevdiği için istediği için yapıyordur ama biz kadınlar işte hep biseyler arıyoruz☺️
Cocuktan sonra ozellkle boyle oldu diyorsun ama zaten ilk iliskide hamile kalmissin cocuksuz ve hamilelik olmadanki bir zamanda es nasil olurdu bilemezsnki demekki esin hep boyleymis degisme yok

Eşinizin iki çocuk sonrasında sizi bu kadar istiyor olması ve zevk almanız için çaba göstermesi çok güzel. Cinsel oyuncaklar çok tuhaf değil, hatta her şeyi sizinle yaşamak istemesi çok güzel. Bence siz de bu duruma destek olun, burada zevk almayı öğrenmeniz için çok taktik var cinsellik sayfasını karıştırmaya devam edin. Karşılıklı zevk paha biçilmez bir mutluluk ve maalesef bu zevk konusunda tutuk davrandığınızda erkekler çok mutsuz oluyor bu da evliliğin her saniyesine yansıyor. Çok anormal istekleri yoksa bunlara açık olun, evliliğinizin güzelliği kat kat artacak
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Bende belki kendimi aşmak için bı adım atmisimdir buraya yazarak. Esimin üzüldüğünü çok sonradan farkettim. Ve bende kafamda düşünmeye basladim. Sonuçta erkek farklı istekleri olabilir çok ön yargılı karsiladim sanırım biseyleri aşmam gerekiyor. Hayır hayır asla anormal istekleri yok sadece ilk başta benim tuhafıma giden seylerdi.

unuttum etiketi eşim uzak olsa da hayatta gidip alamam valla iyi cesaret netten sipariş bile veremem duyan gören olur diye
O zaman sana cevap oldu ama herkese yazmış olayım. Alamam ama alasım var diyenler varsa ben alır size yollarım. 🤷🏻‍♀️ Maide'nin Altın Günü'ndeki alamancı kız gibi oldum bunu da deyince 🤦🏻‍♀️

Cocuktan sonra ozellkle boyle oldu diyorsun ama zaten ilk iliskide hamile kalmissin cocuksuz ve hamilelik olmadanki bir zamanda es nasil olurdu bilemezsnki demekki esin hep boyleymis degisme yok
Söyle açıklayayım İlk oğlumdan sonra eşim ilişkiden soğudu. Daha doğrusu tüm ilgisi oğluma oldu. Daha sonrasında kızıma hamile kaldım ve eşim çok ilginçtir ki kızımı doğurduktan sonra daha çok üstüme düşmeye başladı. Halbuki korkuyordum çünkü bazı erkekler ikince çocuktan sonra bunalıma giriyormus var böyleleri çokta denk geldim. İ

içe huzur mutluluk veren yorum oku Elif ve icraate geç

X