- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Tesekkur ederım.yazdı vibrator dedi
Ama bu emrivaki gibi algılanacak bir şey değil bence ya. Bilmiyorum adama üzüldüm.Iste ben yokum.
Kisi kendisi kendine ıstedıgını alır.
Hediye kısmında yokum.
Evet cevapta da söyledim zatenNe aldı iste onu soruyoruz ona gore yorum yapalım, vıbrator mu aldı?
Zaten olay o. Adam yetersiz hissediyor muhtemelen.Neden ki yav. Ben adama üzüldüm şu an.
Ben pek adamlara uzulmedıgım ve saygıya taptıgım ıcın yokumAma bu emrivaki gibi algılanacak bir şey değil bence ya. Bilmiyorum adama üzüldüm.
Ben teşekkür ettim..Tesekkur ederım.
Oyleyse fikrim net, bana gore anormal bir hediye.
Yangın dur anlaşalım. Bence ben seni anlamadım. Şimdi beyefendi penisinin ince kısa filan olduğunu düşünüyor. Diyor ki az daha büyük olsaydı eşim tatmin olurdu. E kadın istese bu oyuncağı bu sefer adamın yanlış anlayabileceği düşünülür. Adam sorunu kendince tespit etmiş ve çözüme gitmiş. Neden saygısızlık olsun ki. Karısı isteyemez diye düşünmüştür. Yani boyu değil işlevi mühim derler ama bence de o bi yere kadar işler.Ben pek adamlara uzulmedıgım ve saygıya taptıgım ıcın yokum
Ben genelde adamların tarafında bir kadın olarak beyim hediye vibratör alıp gelse bir tarafına monte ederim.Ben pek adamlara uzulmedıgım ve saygıya taptıgım ıcın yokum
Aynen oyle.Ben genelde adamların tarafında bir kadın olarak beyim hediye vibratör alıp gelse bir tarafına monte ederim.
Önceden konuşulmuştur, olabilir falan diye sinyal alınmıştır o zaman sorun yok. Ama “bak karıcım ben seni yeterince tatmin edemiyorum diye sana vibratör aldım al sen bunla oyna” derse olay çıkar.
Konuşulur merve. Bu kadar cinselliğe düşkün, birbirini bilmemkaç yıldır tanıyan iki insan bunu konuşabiliyordur herhalde.Yangın dur anlaşalım. Bence ben seni anlamadım. Şimdi beyefendi penisinin ince kısa filan olduğunu düşünüyor. Diyor ki az daha büyük olsaydı eşim tatmin olurdu. E kadın istese bu oyuncağı bu sefer adamın yanlış anlayabileceği düşünülür. Adam sorunu kendince tespit etmiş ve çözüme gitmiş. Neden saygısızlık olsun ki. Karısı isteyemez diye düşünmüştür. Yani boyu değil işlevi mühim derler ama bence de o bi yere kadar işler.
Düşünce sizin hayat benimKonunun gerçek olduğunu düşünmüyorum bir de yeni üye
Ben 2 çocuklu olup da üstelik çocuklar küçük fırsat bulup her akşam yapmak isteme fikri karı koca yan yana gelin siz de
Sen de mi bürütüs?Ben genelde adamların tarafında bir kadın olarak beyim hediye vibratör alıp gelse bir tarafına monte ederim.
Önceden konuşulmuştur, olabilir falan diye sinyal alınmıştır o zaman sorun yok. Ama “bak karıcım ben seni yeterince tatmin edemiyorum diye sana vibratör aldım al sen bunla oyna” derse olay çıkar.
Bence konuşmak sevişip çığır açmaktan daha zor bu topraklarda. Benim da duygusal bi günüm müdür nedir? Ben üzüldüm burda valla.Konuşulur merve. Bu kadar cinselliğe düşkün, birbirini bilmemkaç yıldır tanıyan iki insan bunu konuşabiliyordur herhalde.
Ya şey işte anlaAldığı hediye nedir? Durumun normal olup olmaması buna bağlı..
Merve yaYangın dur anlaşalım. Bence ben seni anlamadım. Şimdi beyefendi penisinin ince kısa filan olduğunu düşünüyor. Diyor ki az daha büyük olsaydı eşim tatmin olurdu. E kadın istese bu oyuncağı bu sefer adamın yanlış anlayabileceği düşünülür. Adam sorunu kendince tespit etmiş ve çözüme gitmiş. Neden saygısızlık olsun ki. Karısı isteyemez diye düşünmüştür. Yani boyu değil işlevi mühim derler ama bence de o bi yere kadar işler.
Adamın yetersizliğine hepimiz üzüldük o ayrı mesele.Bence konuşmak sevişip çığır açmaktan daha zor bu topraklarda. Benim da duygusal bi günüm müdür nedir? Ben üzüldüm burda valla.
Kocam kendini yetersiz goruyor diye ben ıcıme yapay penıs sokmak zorunda mıyım arkadaslar, sevmiyorum belki?kızlar ben olaya bir farklı açıdan daha baktım şimdi
eğer ki o oyuncağı kendi üzerinde de kullanacak veya konu sahibine kullandıracaksa çok büyük sıkıntı ama bazılarınızın düşündüğü gibi kendi yetersizliğinden veya eksik cm vs den dolayı eşini düşünerek aldıysa yazık gerçekten merhametli eşini de düşünen biriymiş belki kendi bana söylemiyodur yetersizisin o yüzden zevk almıyorum diyemez diye almışsa adam iyi niyetinden almış
burda konu sahibine düşen buna gerek yok ben senle mutluyum deyip adamın gönlünü alması sonuçta adam yetemediğini düşünüp eşinin soğumasından korkmuş olabilir
Konuşulur merve. Bu kadar cinselliğe düşkün, birbirini bilmemkaç yıldır tanıyan iki insan bunu konuşabiliyordur herhalde.
Zaten eşimin vibrator almakla kendine ne gibi zevki yada tatminligi olabilir ki. Kendisini de söyledim neden böyle bişey aldığını kendisi de bişey diyemedi. Hediye demesi de bence o anlık benim tepkimden çekindiği için gerçeği diyememistir diye düşünüyorumkızlar ben olaya bir farklı açıdan daha baktım şimdi
eğer ki o oyuncağı kendi üzerinde de kullanacak veya konu sahibine kullandıracaksa çok büyük sıkıntı ama bazılarınızın düşündüğü gibi kendi yetersizliğinden veya eksik cm vs den dolayı eşini düşünerek aldıysa yazık gerçekten merhametli eşini de düşünen biriymiş belki kendi bana söylemiyodur yetersizisin o yüzden zevk almıyorum diyemez diye almışsa adam iyi niyetinden almış
burda konu sahibine düşen buna gerek yok ben senle mutluyum deyip adamın gönlünü alması sonuçta adam yetemediğini düşünüp eşinin soğumasından korkmuş olabilir
+1Merve yaoyle bi sorunu olsa karısı bilir tahmin eder. Zaten seks hayatımıza renk katsın diye aldım demezdi dıye dusunuyorum bilemiyorum. Herkes mutlu zaten. Bende bılırkısı degılım, ben istemezdim. Fikrim sorulmadan boyle bir hediye benı kesinlikle mutlu etmezdi.