Eşimin cinsel istekleri

Yani esının penısının boyuyla ilgili bir sıkıntın yok. Sen yapı olarak utangacsın.
Penıs boyuyla ılgılı kendını Kucuk goruyordur belki de demıs ya kızlar burda, ona istinaden sordum.

Evet aslında haklısınız işte benimde yapım gereği pek beceremem o tarz şeyleri. Sorun bende de sanırım

aslında nerdeyse çocukluktan beri tanışıyorsunuz çekinme kalmamış olmalı ki zaten karı koca arasında ayıp olmaz

Yani esının penısının boyuyla ilgili bir sıkıntın yok. Sen yapı olarak utangacsın.
Penıs boyuyla ılgılı kendını Kucuk goruyordur belki de demıs ya kızlar burda, ona istinaden sordum.
Benim sorunum olsada eşime söyleyemem. Çekinir bu tarz şeylerden bu haliyle yıllar sürünce adam kendinde sorun aramaya başladı sanirim

Beni etiketlesene kız. Sıradan okumasam mesajları görmeyecektim. Tabi ki gizli değil. Eşimin yanımda olmadığı bi dönemde aldım. Bi zıkkıma da yaramadı. Ben mastürbasyonla orgazm olamıyorum.

aslında nerdeyse çocukluktan beri tanışıyorsunuz çekinme kalmamış olmalı ki zaten karı koca arasında ayıp olmaz
Evet cocukluktan beri. İşte elimde olmadan çekiniyorum aslında alışmış olmam lazım ama hala yanaklarim kızarır. Evet aynısını eşim de söylüyor ayıp olmaz diye ama istee

Vıbrator yapay penıs demek.
Doggyı yumusak dille anlatabileceğimi sanmiyorum Google gorsellerden bakabilirsin :)))

Beni etiketlesene kız. Sıradan okumasam mesajları görmeyecektim. Tabi ki gizli değil. Eşimin yanımda olmadığı bi dönemde aldım. Bi zıkkıma da yaramadı. Ben mastürbasyonla orgazm olamıyorum.
unuttum etiketi eşim uzak olsa da hayatta gidip alamam valla iyi cesaret netten sipariş bile veremem duyan gören olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…