Eşimin cinsel istekleri

Hediye ne aldı esınız?

Aynen öyle canim. Dert etme sen de eşine uy. Mutlu olmaya bakın. Ev huzursuzlugu hiç iyi olmuyor. Eşinizle mutlu olmaya bakın

bazen oluyor öyle ergenler ya da erkekler özellikle artı 18 konularında ve de ilk topikleriyse güvensizlik oluyo geçmiş zamanlarda oldu bayağ
Şaşırdım bende..
Aynen öyle canim. Dert etme sen de eşine uy. Mutlu olmaya bakın. Ev huzursuzlugu hiç iyi olmuyor. Eşinizle mutlu olmaya bakın
Kesinlikle öyle akışına bırakayım öyleyse..

Reactions: Z P
Heyecan illa seks oyuncagı ile mi katılır, vıbrator mesela hediye? Bu sızce normal mi, bana sorulmadan onu kullanmamı istemesi kocamın normal mi?
Valla o ne ben onuda bilmiyorum Bakmam lazım . Hediye olarak hani ben iç çamaşırı vs gibisinden düşünmustum. Olsun ya bize normal gelmeyen onlara normal gelir bence bu tercih meselesi. Hani böyle araçlar nedir bilmem bakmam lazım. Az çok tahmin edebiliyorum da. Hani hiç gormuslugum yoktur.

Ama bak eşi kadının yeterince tatmin olmadığını düşündüğünden almış.
Tatmin etsin oyleyse Mervecım. Hepimizin zevk aldıgı yerler var oraya odaklansın.
Ha sonra gelsin sorsun boyle bisey yapmayı dusunuyorum yapalım mı dıye.
Bana gıdıp vıbrator almasın mesela.
Bunun hediyesi olmaz diyorum ben, renk katmaya bende varım. Ama sorarak

Şaşırdım bende..

Kesinlikle öyle akışına bırakayım öyleyse..
Bırak bırak Tadını çıkarın ya sizde alın hostes kıyafeti falan mı ne satılıyordu Fantaziye açık kocanız var sizde açılın

Belki ebat konusunda daha büyük bi şeydir o hediye. Adam da belki bu konuda bir eksiklik hissediyordur. Denemek istemiştir. Daha önce ben cm yazmıştım çok dalga dönen bi konuda. Yani şu saatten sonra benim de bi alt sınırım var mesela.

Vibratörün renk katmak amaçlı bir hediye olduğunu düşünmüyorum. Eşiniz sizi tatmin edemediğini düşündüğü için almıştır, hediye demiştir. Sorunuza cevap olarak hediyenin vibratör olması doğal değil bence.

Ama bak eşi kadının yeterince tatmin olmadığını düşündüğünden almış.
Evet
Tatmin etsin oyle

Kesinlikle öyle bı eksiklikten dolayı da almış olabilir. Bunun yanı sıra bence herkesin ilişkiye renk katma olayi farklı olabilir düşünce ve yaptıkları açısından..

Iste ben yokum.
Kisi kendisi kendine ıstedıgını alır.
Hediye kısmında yokum.

Neden ki yav. Ben adama üzüldüm şu an.

Eksiklik hissediyor olabilir haklısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…