- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi lalevehale
82 yaşında bir gözü toprağa bakan zehir gibi sürekli tel ve bilgisayarla uğraşan nine?
Bilin bakalım bu kim?
Ay valla bende yok demem üç harf beş harfe de bakmamNe iş yaptırıyor bilmiyorum ama benim öyle bir imkânım olsa yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik vb. işlerde kullanırdım. Ohhh mis
Aynen ama sağlık olsunKesin banlanicaz,kesin
Bassarım odunu tüm halıları yıkatırım ne diyorsun
Yaşın verdiği tembellik dediğiniz halsizlik Dermansızlık olmasın.Eczanesi var kızıyla kendi çalıştırıyor eskiden sadece kendisiydi artık yaşın verdiği tembellikten dolayı tek başına işletemiyor doğal olarak. Ayrıntılı detaya girmedim benim asıl sorunum bunlar olmadığı için ondan kafası karışmış olabilir herkesin. Ama insan yazarken asıl sorun neyse ona odaklanılmasını istiyor. Detaysız oldugu icin cümlelerin bu kadar kafa karıştıracağını bilemedim
Bak önce eşini karşına al bir konuş işin iç yüzünü iyice öğren anlattıklarına göre de bir yol izle gidebileceğin yerler belli ona göre bulursun bir yol..Eczanesi var kızıyla kendi çalıştırıyor eskiden sadece kendisiydi artık yaşın verdiği tembellikten dolayı tek başına işletemiyor doğal olarak. Ayrıntılı detaya girmedim benim asıl sorunum bunlar olmadığı için ondan kafası karışmış olabilir herkesin. Ama insan yazarken asıl sorun neyse ona odaklanılmasını istiyor. Detaysız oldugu icin cümlelerin bu kadar kafa karıştıracağını bilemedim
Bu yüzden bize nasip olmuyor işte böyle imkânlar! Elinde bu imkânı olan da kullanmayı bilmiyor
başlığa kadın açikca yazmis esimin cinleri var diye niye girip okuosun niye kadina hakaret ediosun zorlami okuttu sana tovbe yarabbim.Ağzımı kötü açacağım! Sen aptal mısın kadın? Ben şu an uyuyan bebeğimle evde tek kalıyorum ve sen beni korkuttun Allahın cezası ya! Deli misiniz nesiniz?
Kocan o cevriyeyle mercimeği fırına vermiş, cini değil boy boy yavruları vardır emin ol!
Of cahil insanlar! Çok cahilsiniz yeter şu cehalet ne zaman bitecek!
Detay olsa ne yazar arkadaşım! Falcıya gitmişsin, kocana cinli demiş, cinci teyzeyle de şifreli mesajlaşıyormuş! Sen de bunlara inanıyorsun. Somut gerçekler yerine masallara inanmak! İstediğin kadar detaylandır, işin özü bu!Eczanesi var kızıyla kendi çalıştırıyor eskiden sadece kendisiydi artık yaşın verdiği tembellikten dolayı tek başına işletemiyor doğal olarak. Ayrıntılı detaya girmedim benim asıl sorunum bunlar olmadığı için ondan kafası karışmış olabilir herkesin. Ama insan yazarken asıl sorun neyse ona odaklanılmasını istiyor. Detaysız oldugu icin cümlelerin bu kadar kafa karıştıracağını bilemedim
Size yazmadım ban yemeye değmez diye. Bir tanıdığımın başına gelse neler derdim neler... Doğru Dr a giderdik.neyse tamam kiminiz yardım etmek istedi kimisi artniyetli şekilde yaklaştı kimisi hakaret etti kimisi güldü eğlendi. Fakat sadece bir yardım arayışı içerisindeyim ve linç girişiminiz gerçekten çok gereksiz ve saçma. Gerçekten bir yakınınız bunu yaşasa bu şekildemi yaklaşacaksınız. Bence artık hiç gerek yok. Bu derdimi burada aydınlatamayacağımıda öğrendim. İçeriği bu şekilde olan bi konu açmak yasakmış bunuda sonradan öğrendim. Ama bu tür konulara yorum yapmakta yasak. Zaten artık bir yardım beklemiyorum yinede iyiniyetiyle yaklaşanlara teşekkür ederim
Bence o işlerle ilgilenen kocadan hayır gelmez canım tehlikeli işler bunlar.neyse tamam kiminiz yardım etmek istedi kimisi artniyetli şekilde yaklaştı kimisi hakaret etti kimisi güldü eğlendi. Fakat sadece bir yardım arayışı içerisindeyim ve linç girişiminiz gerçekten çok gereksiz ve saçma. Gerçekten bir yakınınız bunu yaşasa bu şekildemi yaklaşacaksınız. Bence artık hiç gerek yok. Bu derdimi burada aydınlatamayacağımıda öğrendim. İçeriği bu şekilde olan bi konu açmak yasakmış bunuda sonradan öğrendim. Ama bu tür konulara yorum yapmakta yasak. Zaten artık bir yardım beklemiyorum yinede iyiniyetiyle yaklaşanlara teşekkür ederim
Size yazmadım ban yemeye değmez diye. Bir tanıdığımın başına gelse neler derdim neler... Doğru Dr a giderdik.
Sananebaşlığa kadın açikca yazmis esimin cinleri var diye niye girip okuosun niye kadina hakaret ediosun zorlami okuttu sana tovbe yarabbim.
bide boy boy o kadinla yavrulari vardir yazmissiniz. madem cehalet cahillik niye korkuyorsunuz. cahillerin uydurdugu bisi bu kadar korkutmasin sizi.
Geçen annem bir komşusunun oğlunu anlattı. Oğlan 20’li yaşlarda, işsiz güçsüzmüş, manyak bir babası varmış ve oğlanı hep dövermiş. Adam ölmüş ama oğlan da üşütmüş zavallı. Böyle cini mini varmış yani. Kadın almış bilmem ne şehrindeki ünlü hocaya götürmüş. Hoca da demiş ki: “Benim oğlunuza yapabileceğim bir şey yok. Onu hemen psikiyatriste götürün. Cin min musallat olmaz insana, siz de buna inanmayın!”neyse tamam kiminiz yardım etmek istedi kimisi artniyetli şekilde yaklaştı kimisi hakaret etti kimisi güldü eğlendi. Fakat sadece bir yardım arayışı içerisindeyim ve linç girişiminiz gerçekten çok gereksiz ve saçma. Gerçekten bir yakınınız bunu yaşasa bu şekildemi yaklaşacaksınız. Bence artık hiç gerek yok. Bu derdimi burada aydınlatamayacağımıda öğrendim. İçeriği bu şekilde olan bi konu açmak yasakmış bunuda sonradan öğrendim. Ama bu tür konulara yorum yapmakta yasak. Zaten artık bir yardım beklemiyorum yinede iyiniyetiyle yaklaşanlara teşekkür ederim
Ya evet en sevdiğim hemen çözerim :) küçükken günlüğümüz okunmasın diye kendimize şifreli alfabe oluştururduk. Hey gidi zaman zalimsin
Aynı benKendim bile okuyamazdim aradan biraz süre geçince. O kadar sifreliydi