Eşimin cinleri var çok endişeliyim

Yaşın verdiği tembellik dediğiniz halsizlik Dermansızlık olmasın.

Bak önce eşini karşına al bir konuş işin iç yüzünü iyice öğren anlattıklarına göre de bir yol izle gidebileceğin yerler belli ona göre bulursun bir yol..

Çekilin ben ilim sahibiyim. Arkadaşım ben cin olsam 82 yaşında emekliye ayrılmış cinliyi ben de terk ederdim. Cinler mantıklı olanı yapmışlar. Kocanınkileri ödünç almış sanırım teyzemiz. Kocana söyle devir kötü, öyle ödünç falan vermesin. Alır geri vermez ne bileyim hasar verir. Dolar olmuş bilmem kaç lira piyasa kötü.

He bu arada inançlıyım, ruhani varlıklara da inanırım. Ama bu konuyu nereden tutsan elinde kalıyor. Gözü toprağa bakan teyzenin ödünç cinle ne işi olur? Takma dişlerini suya yatırırken yardım mı gerekiyor? Zehir gibi şifreli mesaj da yazıyormuş. Maşallah teyzeye.

Şu köprü olayı da değişik. Şimdi ablacım bu ruhani varlıklar sadece mantıklı düşünme yetisini etkiler (inananlar için) öyle köprüden düşene el atıp kaldırıma atma güçleri yok. Öyle bir yetenekleri de yok. Madem çok inançlısın biraz araştır be abla.

Son olarak falcıların en klişe yaklaşımı "sende nazar var, sende büyü var". Benim ruh hastası görümcem falcıya giderdi düzenli olarak ondan biliyorum. Çocuk doğurunca bıraktı bu işleri. Büyü falan da kalmadı ortada.

neyse tamam kiminiz yardım etmek istedi kimisi artniyetli şekilde yaklaştı kimisi hakaret etti kimisi güldü eğlendi. Fakat sadece bir yardım arayışı içerisindeyim ve linç girişiminiz gerçekten çok gereksiz ve saçma. Gerçekten bir yakınınız bunu yaşasa bu şekildemi yaklaşacaksınız. Bence artık hiç gerek yok. Bu derdimi burada aydınlatamayacağımıda öğrendim. İçeriği bu şekilde olan bi konu açmak yasakmış bunuda sonradan öğrendim. Ama bu tür konulara yorum yapmakta yasak. Zaten artık bir yardım beklemiyorum yinede iyiniyetiyle yaklaşanlara teşekkür ederim

82 yasinda 15 bacagi olan bir örümcek pardon kadin eczaciymis gözü topraga bakiyormus sonra zombi olmus isirmis cevriye dört harfliler kovalamis bunu sonra zehirlenmis falan telefonu varmis bi de onunla oynuyormus sonra biri bunu aldatmis "oyyyiiii sen beni nasil aldatirsen neeenn" diyipp gözü önce topraga sonra elinde zehir gibi telefonuyla sonra gökyüzüne ee bi de dort harfli cinleriyle cikagelir es kisisi :/
Evet kisaca özet gectim anlamayana :))

başlığa kadın açikca yazmis esimin cinleri var diye niye girip okuosun niye kadina hakaret ediosun zorlami okuttu sana tovbe yarabbim.
bide boy boy o kadinla yavrulari vardir yazmissiniz. madem cehalet cahillik niye korkuyorsunuz. cahillerin uydurdugu bisi bu kadar korkutmasin sizi.

Detay olsa ne yazar arkadaşım! Falcıya gitmişsin, kocana cinli demiş, cinci teyzeyle de şifreli mesajlaşıyormuş! Sen de bunlara inanıyorsun. Somut gerçekler yerine masallara inanmak! İstediğin kadar detaylandır, işin özü bu!

Size yazmadım ban yemeye değmez diye. Bir tanıdığımın başına gelse neler derdim neler... Doğru Dr a giderdik.

Bence o işlerle ilgilenen kocadan hayır gelmez canım tehlikeli işler bunlar.

Size yazmadım ban yemeye değmez diye. Bir tanıdığımın başına gelse neler derdim neler... Doğru Dr a giderdik.

Farkındaysanız herkes üstüme geldi veya dalga geçmeye çalışıyor. Herkesin kendine ait inançları vardır ve bu yargılanmamalıdır. Ama buradaki üyeler belliki çok sıkılmış bunalmış laylaylom peşindeler. Fakat çoğunluk, doktor tavsiyesini geçtim tavsiye vermeyide geçtim sadece saygısızlık ve hakaret içeren yorumlar yapıyorlar.

Sanane

Geçen annem bir komşusunun oğlunu anlattı. Oğlan 20’li yaşlarda, işsiz güçsüzmüş, manyak bir babası varmış ve oğlanı hep dövermiş. Adam ölmüş ama oğlan da üşütmüş zavallı. Böyle cini mini varmış yani. Kadın almış bilmem ne şehrindeki ünlü hocaya götürmüş. Hoca da demiş ki: “Benim oğlunuza yapabileceğim bir şey yok. Onu hemen psikiyatriste götürün. Cin min musallat olmaz insana, siz de buna inanmayın!”
Yani artık hocalar bile bilim yolundan gidiyor, bu konunun uzmanı olan kişilere yönlendiriyor insanları. Bilmem anlatabildim mi?
Ama sizin konunuzda kocanızın değil de sizin gitmeniz gerekiyor sanırım bir psikiyatriste. Çünkü kocanız böyle varlıkların kendisine dadandığını iddia etmiyor, bu iddia sizin ve maalesef bir falcının sözüyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…