- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
-
- Konu Sahibi lalevehale
Kocaman yazmış başlıkta girip okumakla kalmıyor komik resimlerde atiyo kendince sonrada diyo ki aptal kadın çocuğumla evdeyim korkuttun beni bu nasıl bı ironidir arkadaşımbaşlığa kadın açikca yazmis esimin cinleri var diye niye girip okuosun niye kadina hakaret ediosun zorlami okuttu sana tovbe yarabbim.
bide boy boy o kadinla yavrulari vardir yazmissiniz. madem cehalet cahillik niye korkuyorsunuz. cahillerin uydurdugu bisi bu kadar korkutmasin sizi.
Git çocuğunla ilgilensene..her forumdan her konudan çıkıyosun herşeye zıt kavgacı yorumlar yapiyosun işin yokmu hic senkn bukdr vaktin bol mu heryere aynı anda yetisiyosun tebrikler vallaSanane
Cin vardır yoktur bilmem. Fal baktırırım bakarım da ama eğlencesine Fala inanmam falsız kalmam. Gelelim size 82 yaşında kadın aklı gelip gidiyor. Falcı sizin şifre falan laflarınızdan çıkarım yapmış. Birşey bildiği yok. 47 yasında kadınsınız eşinizle konuşun. Ve iyi bir psikiyatriste gidin.Farkındaysanız herkes üstüme geldi veya dalga geçmeye çalışıyor. Herkesin kendine ait inançları vardır ve bu yargılanmamalıdır. Ama buradaki üyeler belliki çok sıkılmış bunalmış laylaylom peşindeler. Fakat çoğunluk, doktor tavsiyesini geçtim tavsiye vermeyide geçtim sadece saygısızlık ve hakaret içeren yorumlar yapıyorlar.
Ee demek ki kocanla kırıştırıyor olabilir. Iyi taktik ha aldat yakalaninca cinlerle ilgili sen anlamazsınBir gözü toprağa bakıyor derken yaşı var baya manasında dedim türk toplumunda o yaştaki insanlar evet teknolojiden pek anlamayabilirler ama telefonu elinden düşürmüyor zehir gibi kullanıyor gözünüzle bir görseniz keşke gerçekten şaşırır insan
TeşekkürlerGit çocuğunla ilgilensene..her forumdan her konudan çıkıyosun herşeye zıt kavgacı yorumlar yapiyosun işin yokmu hic senkn bukdr vaktin bol mu heryere aynı anda yetisiyosun tebrikler valla
Cin vardır yoktur bilmem. Fal baktırırım bakarım da ama eğlencesine Fala inanmam falsız kalmam. Gelelim size 82 yaşında kadın aklı gelip gidiyor. Falcı sizin şifre falan laflarınızdan çıkarım yapmış. Birşey bildiği yok. 47 yasında kadınsınız eşinizle konuşun. Ve iyi bir psikiyatriste gidin.
Falcı yı falan boş ver. Gerçekten eşine bir mesaj geldi okumadım diyorsun. Esinle konuş mesajlara bak. Yanlış yorumluyorsun. Kafan Karışık gibi. Aklın yolundan şaşmaBen hayatımda ilk kez baktırdım bende inanmıyorum normalde fala bilmemneye bi anlık gaflete düştüm hadi gideyim dedim. belkide ilk defa gittiğim için duyduklarımdan çok etkilendim dediğiniz mantıklı belkide öyle bir çıkarım yaptı ve geçmişimdeki şeyleri bildiği için yaptığı çıkarımada inanmış olabilirim. Eşimle konuşacağım bu konuyu. Psikolojik destek görmeye başlamıştım zaten bu korkularım yüzünden. Ama devam edersede mecburen psikiyatriye gideceğim ilaç desteği almam gerekebilir. Çünkü normalde çok kaygısız bunalımsız ve neşeliyken artık tam tersi oldum
Burda tinsel actiginiz konularda tabiki ironi yaparlar ciddiye alan insanlarin da cok saglikli bireyler oldugunu dusunmem acikcasi..
Inanc,korku vs veya yardim arayisinda oldugunuz konu icerigi cok enteresan..Yaşadığım durum oldukça sağlıksız bende bu yüzden içim bir nebze rahatlasın istemiştim. Bende insanların inançları veya korkularıyla alay edenlerin yargılayanların ve yardım arayışına giren bir insanı sosyal medya linçi tarzında üstüne giden hakaret eden insanların sağlıklı bireyler olduğunu düşünmüyorum. Siz düşünüyor musunuz?
Çok merak ettim kimmiş acaba?Aa 2. Üyelikmiş
bana dokunmayan yılan bin yaşasın olayı bana ters çünkü.Sanane