Eşimin cinleri var çok endişeliyim

Kocaman yazmış başlıkta girip okumakla kalmıyor komik resimlerde atiyo kendince sonrada diyo ki aptal kadın çocuğumla evdeyim korkuttun beni bu nasıl bı ironidir arkadaşım

Cin vardır yoktur bilmem. Fal baktırırım bakarım da ama eğlencesine Fala inanmam falsız kalmam. Gelelim size 82 yaşında kadın aklı gelip gidiyor. Falcı sizin şifre falan laflarınızdan çıkarım yapmış. Birşey bildiği yok. 47 yasında kadınsınız eşinizle konuşun. Ve iyi bir psikiyatriste gidin.

Neden bu konuyu eşinizle konuşmuyorsunuz? Madem falcının söyledikleri sizi bu kadar rahatsız etti
ve kafanızı kurcaladı eşinizle konuşmaktan başka çareniz yok. Kimse size bir yol gösteremez ki bu
durumda..

Ee demek ki kocanla kırıştırıyor olabilir. Iyi taktik ha aldat yakalaninca cinlerle ilgili sen anlamazsın

Hasan Karacadag sen misin? :)
Siz de fazla büyülü,cinli korkunclu filmler izliyorsunuz sanirim.
Ayrica arastirdiysaniz biraz bilirsiniz bu konular tehlikeli yerlere gider.
Inancla falan alakasi yok.
Cinlerin insan alemine ya da insanlarin cinlerin alemine gectigi mevzulari dusunup beynimin devrelerini yakmam sadece biraz heyecan aksiyon olsun diye arada karsima cikarsa tv'de falan bakar gecerim.
Bu mevzularda derinlere bir dalarsaniz daha cikamazsiniz.
Henüz gec degil..Inancli bir insanin yapmasi gereken sey bellidir.
Burda tinsel icerikli actiginiz konularda tabiki ironi yaparlar ciddiye alan insanlarin da cok saglikli bireyler oldugunu dusunmem acikcasi..

Ben hayatımda ilk kez baktırdım bende inanmıyorum normalde fala bilmemneye bi anlık gaflete düştüm hadi gideyim dedim. belkide ilk defa gittiğim için duyduklarımdan çok etkilendim dediğiniz mantıklı belkide öyle bir çıkarım yaptı ve geçmişimdeki şeyleri bildiği için yaptığı çıkarımada inanmış olabilirim. Eşimle konuşacağım bu konuyu. Psikolojik destek görmeye başlamıştım zaten bu korkularım yüzünden. Ama devam edersede mecburen psikiyatriye gideceğim ilaç desteği almam gerekebilir. Çünkü normalde çok kaygısız bunalımsız ve neşeliyken artık tam tersi oldum

Falcı yı falan boş ver. Gerçekten eşine bir mesaj geldi okumadım diyorsun. Esinle konuş mesajlara bak. Yanlış yorumluyorsun. Kafan Karışık gibi. Aklın yolundan şaşma

Burda tinsel actiginiz konularda tabiki ironi yaparlar ciddiye alan insanlarin da cok saglikli bireyler oldugunu dusunmem acikcasi..

Yaşadığım durum oldukça sağlıksız bende bu yüzden içim bir nebze rahatlasın istemiştim. Bende insanların inançları veya korkularıyla alay edenlerin yargılayanların ve yardım arayışına giren bir insanı sosyal medya linçi tarzında üstüne giden hakaret eden insanların sağlıklı bireyler olduğunu düşünmüyorum. Siz düşünüyor musunuz?

Inanc,korku vs veya yardim arayisinda oldugunuz konu icerigi cok enteresan..
Gercekci olmayan butun konular uzerinden saglikli bireyler olarak bu tarz yorumlar yapariz.Yalnizca size ozel degil.Ki buranin belli kurallari ve belli bir amaci var.
"Evet kesinlikle dogru kesin cinlerin isidir" dese idik daha mi saglikli bireyler olacaktik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…